- Konu Sahibi Minikellerr
hemen boşanmayı getirmeyin aklınıza. Yüz kızartıcı bir durum aldatma vs ya da akıl sağlığı ile ilgili bir durum yoksa çocuk anneye verilir aylık nafaka bağlanır baba öder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozununu korkutmaya çalışıyor. Avukatla konuştum nahhh alırmışsın diyin.
Calismamakla bi alakasi yok yani aileniz size destek cikarsa ki cocugun yasi kucuk size verirler buyuk ihtimal bakacak gucunuzude ortaya koyarsaniz asla alamazBen calismiyorum. Oğlum bir buçuk yaşında . Koca denen adamın iyi bir geliri var. Boşanicaz galiba.. çocuğun velayetini sana vermem diyor. Gerçekten alabilir mi benden .asla vermem diyor . Dediğini yapar .nolur yardım edin ben calismiyorum gerçekten alır mi
7 yaşına kadar annede diye biliyorum ben. Ondan sonrada sorarlar zaten kimle yaşamak istiyorsun diye.Annenin zina yaptığını yada yüz kızartıcı suç işlediğini kanıtlarsa alabilir. Yoksa zor.Biraz daha büyüyünce alabilir mi
Klasik geçimsiz ama,aslında boşanmayı falan istemeyen erkek tehdidi.Çocukları silah olarak kullanıyorlar işte.Çocuğu alacağım diyeceğine,sorunlarımızı konuşup çözelim dese olmaz mı?Küçücük çocuk annesiz olmaz.
Klasik geçimsiz ama,aslında boşanmayı falan istemeyen erkek tehdidi.Çocukları silah olarak kullanıyorlar işte.Çocuğu alacağım diyeceğine,sorunlarımızı konuşup çözelim dese olmaz mı?Küçücük çocuk annesiz olmaz.
Saçmalamış durmuş işte.Kafanıza çok takmaya değmez laflar.Dışarda ne kadınlar varsa.Ne erkeklerde var..Ona kalırsa.Yalnız ,sizin daha önce açtığınız konulardan aklımda kaldığı kadarıyla,siz hep aile ile ilgili meselelerden birbirinize giriyorsunuz sanırım.
Siz ailenize,ailenizde size çok düşkünse ve hep kendi aile bireylerinizle ilgileniyorsanız,adam kendince bu durumu kıskanıyor olabilir.Nasıl erkekler kendi ailelerine çok düşkün olup eşiyle ve çocuğuyla kurduğu ailesine veya eşinin ailesine ilgisiz olursa,bu duruma olumsuz bakıyorsak,tam tersi durum içinde aynı şeyler geçerli olur.Bütün mesele denge kurmaktan geçiyor yani.Hep olmasa da evet ailem sorun oluyor çoğu zaman. Ama inanın bir çoğu kendi abartmasi.