Nolur acil cevap verin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hemen boşanmayı getirmeyin aklınıza. Yüz kızartıcı bir durum aldatma vs ya da akıl sağlığı ile ilgili bir durum yoksa çocuk anneye verilir aylık nafaka bağlanır baba öder.

Bakıma muhtaç çocuk annede kalır her zaman o konuda içiniz rahat olsun, bu durumda nafaka da vermek zorunda. Medeni Kanunu okuyabilirsiniz kanun bu konuda sizden yana.

Ben calismiyorum. Oğlum bir buçuk yaşında . Koca denen adamın iyi bir geliri var. Boşanicaz galiba.. çocuğun velayetini sana vermem diyor. Gerçekten alabilir mi benden .asla vermem diyor . Dediğini yapar .nolur yardım edin ben calismiyorum gerçekten alır mi
Calismamakla bi alakasi yok yani aileniz size destek cikarsa ki cocugun yasi kucuk size verirler buyuk ihtimal bakacak gucunuzude ortaya koyarsaniz asla alamaz

Çocuğu kullanarak nafakadan yırtmaya çalışıyor. Anlaşmalı boşanalım nafaka isteme bende sana çocuğu vereyim derse sakin oyuna gelme. Sonuna kadar haklarını al. Çocuk küçük sana verirler .

Benim eşimde beni böyle tehdit etti yıllarca. Çocuğumu alamıyacağını biliyordum ama kaçırır diye korktum yada mahkeme açana kadar çocuğumdan ayrı kalırım diye. Sonra birgün dedim ki , tamam al çocuğu bak bakalım bakabilcekmisin ? Ben eninde sonunda polisle gelir alırım çocuğumu ..diye . Meğersem adam boşanmamak için yapıyormuş. Ogün bugundür aramızda böyle bir konu geçmedi . .

Bu adamlar da dersin çocuk bakmaktan müthiş anlıyorlar, şu zamana kadar en az anne kadar bakmışlar, emek vermişler bebeklerine. Zaten çocuğunu düşünse annesinden ayırmayayım, ben çalışıyorum, başkalarının elinde büyümesin der ama önceliği çocuğuna değil, kendi egosuna veriyor tabi. Bencil pislik... Baba olmanın "b"sinden nasibini almamış daha. Çocuğun kimde kalacağı da onun iki dudağının arasındaki lafa bakmıyor. Hiiiç korkmayın, ancak nanayı alır. Daha süt bebesi denecek yaşta çocuğu hiçbir hakim annesinden alıp da babaya vermez.

Klasik geçimsiz ama,aslında boşanmayı falan istemeyen erkek tehdidi.Çocukları silah olarak kullanıyorlar işte.Çocuğu alacağım diyeceğine,sorunlarımızı konuşup çözelim dese olmaz mı?Küçücük çocuk annesiz olmaz.

onu kıt beyınlerıyle düşünemiyorlar canım
zor gelir bu cümle onlara

Klasik geçimsiz ama,aslında boşanmayı falan istemeyen erkek tehdidi.Çocukları silah olarak kullanıyorlar işte.Çocuğu alacağım diyeceğine,sorunlarımızı konuşup çözelim dese olmaz mı?Küçücük çocuk annesiz olmaz.

onu kıt beyınlerıyle düşünemiyorlar canım
zor gelir bu cümle onlara

Saçmalamış durmuş işte.Kafanıza çok takmaya değmez laflar.Dışarda ne kadınlar varsa.Ne erkeklerde var..Ona kalırsa.Yalnız ,sizin daha önce açtığınız konulardan aklımda kaldığı kadarıyla,siz hep aile ile ilgili meselelerden birbirinize giriyorsunuz sanırım.

Hep olmasa da evet ailem sorun oluyor çoğu zaman. Ama inanın bir çoğu kendi abartmasi.

Gözdağı vermeye kalkmış siz dik durunca da gönlünüzü almaya çalışmış.Küçük çocuğun velayeti çok uç durumlar olmadıkça annededir.Annenin ekonomik gücü yoksa da yoksulluk nafakası talep eder benim avukat çevremden bildiklerim bunlar
Siz bir avukata da danışın

Hep olmasa da evet ailem sorun oluyor çoğu zaman. Ama inanın bir çoğu kendi abartmasi.
Siz ailenize,ailenizde size çok düşkünse ve hep kendi aile bireylerinizle ilgileniyorsanız,adam kendince bu durumu kıskanıyor olabilir.Nasıl erkekler kendi ailelerine çok düşkün olup eşiyle ve çocuğuyla kurduğu ailesine veya eşinin ailesine ilgisiz olursa,bu duruma olumsuz bakıyorsak,tam tersi durum içinde aynı şeyler geçerli olur.Bütün mesele denge kurmaktan geçiyor yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X