Nolur acil cevaplar misiniz

Bercemkaya

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
98
-12
18
27
Merhaba 22 gün önce kürtaj oldum 13 gündür yasmin tablet kullanıyorum dün 13. Tableti aldım erkek arkadaşım ilk boşaldigi zaman peçeteyle sildi sonra yarım saat geçtikten sonra ben onun peniisine dokundum ve ellerimi ıslak mendille sildim lavaboya gidip vajina mi kağıt peçete ile sildim elime sperm bulasmismidir ya da ben erkek arkadaşım bosaldiktsn sonra penisine dokunduğum için ellerimde sperm kalmışmidir vajinama dokundum çünkü tedirginim. Sabah uyandıktan sonra erkek arkadaşımın kullandığı pecetelere alıp çöpe attım sperm ler kurulmuştu ama peçeteye dokundum ve yaklaşık 7 saat sonra da lavaboya gidip Rahim ağzıni elle kontrol ettim acaba bir risk oluşturur mu gebelik için? Sonuçta yasmin tableti de kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz

Hayirli olsun hamilesin hemde üçüz

Sen bizimle dalga mi geciyorsun?

22 gün önce kürtaj oldun ve ilişkiye devam ediyorsun. Doktor söylemedi mi sana enfeksiyon riski oldugunu?

Ne diyeceğimi bilemiyorum artık Allahım akıl fikir ihsan eyle

Hamileysen adını david kapırfild koy

Neden bu şekilde kırıcı yorumlar yaptınız ki tedirgindim düşünüyordum sadece fikir verebilir misiniz diye sormuştum küçümsemenize aşağılamaniza gerek yoktu

Kendinize bunu neden yapıyorsunuz ? Kürtaj sonrası lohusa gibi 40 günde ancak toparlaniyor bedeniniz. Kürtaj, doğum kontrol hapları ve sizinle derdi sadece sex olan bir erkek arkadaş. İnsan sevdiğine bunu yapmaz çünku , toparlanması için zaman tanır. Hamile kalmazsınız ama yakında bin türlü hastalikla siz uğraşırken sevgiliniz başkasıyla sevisiyor olur

Neden bu şekilde kırıcı yorumlar yaptınız ki tedirgindim düşünüyordum sadece fikir verebilir misiniz diye sormuştum küçümsemenize aşağılamaniza gerek yoktu
öncelikle isteyerek hamile kalmaya çalışan kadınlardan haberiniz olmadığı için bu düşüncelerinizi normal gördüğümü belirtmek isterim. İçiniz rahat olsun yaklaşık bir senedir hiçbir sağlık problemimiz olmadığı halde her ay iki günde bir olmak şartıyla totalde en az 180 kere korunmasız ilişkiye girip hala nasıl çocuğumun olmadığını düşünürken sizin bir peçeteyle hamile kalmanız beni sadece intihara sürükler korkmayın imkansız bu söylediğiniz rüzgarla hamile kalmak gibi bişi

Kimse aşağılamıyor sizi. Dijital çağda yaşıyoruz, bilgiye her an erişimin olduğu. Yetişkin bir kadın olarak bilmeniz gereken şeyleri bilmediğiniz ama buna rağmen bu tarz işlere kalkıştığınız için insanlar da haklı olarak tepkilerini bu şekilde gösteriyor.

Açıkçası benim biraz sinirim bozuldu

+1

Hanımefendi doğum kontrol hapını kendi kendime düşünerek kullanmadım tabiki doktorum kullanman gerekiyor dedi diye başladım ayrıca niçin erkek arkadaşımın sadece benimle cinsel olarak birlikte olduğunu düşündünüz? Size bunu dusundurme sebebi neydi? Belki saçma cümleler kurdun belki gereksiz takinti yaptın diyeceğinize neden bu şekilde ağır sözler söylediniz ki karşınızdaki kişide bir insan sonuçta ben kendime eziyet etmedim zorla bir birleşme olmadı hatta birleşme de olmadı ben ileri derecede obsesyon hastasıyım ister istemez düşünüyorum ve bu elimde değil belki düşüncelerim size saçma gelebilir mantıksız gelebilir ama keşke son cümlelerinizi söylemeseydin ama yine de teşekkürler yorumunuz için ne diyim

Teşekkür ederim, asagilamadan hakaret etmeden kucumsemeden yorum yaptığınız için gerçekten teşekkürler.

Sevgili bercem herturlu iliskide uzaklasmak sana iyi gelecek biraz kendini dinlendir sevismek icin bu ne hirs boyle y’a 22 gun olmus daha bebeyede mi uzulmediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…