Nolur acil yardım edin napıcam ben

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
GECENDE BİLGİSAYAr bağımlısı bir esim var diye konu acmıştım akadaslar.şimdi sizedanışmak istiyorum.biz cok yıprandık eşimle.sorun bir değil iki değil.esim bağımlı bu yüzden antisosyal olduk.ne bir arkadasımız var nede geziyoruz.eşim dışarda mutlu değil.evde oyun oynayınca mutlu.onun dışında ailesi sorun.2yıl önce para istediler.bende vermemek için 9ay direndim.sonunda dayısuından komşusuna hertürlü hakareti yiye yiye verdim parayı.sürekli laf sokmalar bana.boyum kısa EŞİM UZUN.ANNESİ BEĞENMEZ BİRTÜRLÜ.BEN PARA VERMEK İSTEMEYİNCE EŞİMİN TAVIRLARI DELİRTTİ BENİ.AİLESİ BENDEN DOLAYI BÖYLE OLMUŞ FALAN.DİĞER KONU AİLEME İYİYKEN 2YILDIR BİZE GELDİĞİNDE YATar uyur hep hasta hep yorgun.teyzemler falan içli dışlıyız biz< evler yanyana.baĞLIYIZ BİRBİRİMİZE.EŞİM HEP UZAK HEP SOĞUK.UTANIYORUM O YANIMDAYKEN.DİYELİM TARTIŞIRIZ ARAMAZ SORMAZ.BEN KIRILDIYSAM O ONBETER KIRILIR BANA.GÖNÜL ALMAZ.AKŞAMLARI HEP SİYASET YAD futbol izler.beni sallamaz.onun dışında cinsel hayat sıfır.tüp bebekti benim oğlum.o yüzden 1yıldır cinsellikte yok.baska birimi var diyorum.8gündür ailemin yanındAYIM.İLK 3GÜN ARADI SONRADA ARAMADI HİÇ.BUGÜN OĞLAN HASTA DİYE MSJ ATTIM.ÖYLE aRADI SOĞUK SOĞUK KONUŞUYO.2AYLIK EVLADINI HİÇİMİ ÖZLEMEZ İNSAN.HAFTasonu evdeydi gelmedi görmeye aramadıda.allahaskına ne düşünürsünüz ne yaparsınız.aileme dedim boşamcam yapamıyorum diye.sessiz kaldılar.siz olsanız napardınız

Allah sabır versin sana. Bebeğin daha çok küçük hemen boşanmayı düşünme. Eşin bebeğini kıskanıyor olabilir mi? Ondan soğuk davranıyordur. Biraz ayrı kalın olmadı bakalım zaman ne gösterecek.

neden cinsel yasaminiz bir yildir yok yatagimi ayirdiniz

okurken içim daraldı ..birazda karmaşık olmuş yazın..neyse..hemen bosanmayı dusunmemelısın..yazık el kadar bebegın var..ayrıca ne zahmetlerle hamıle kaldıgınıda unutma..babasız bırakmak ıcınmı hamıle kaldın..al eşini karsına konus acık acık..bunuda yaptım dıyorsan..ozaman evın ıcınde kendını bır gerı çek..hıc bırsekılde muhattap olma soru sormayınca bıseyler anlatma..bak ne gusel ugrasında varmıs evde bebegınle ılgılen surewklı baska odalarda..gelıp sana soru sordugunda da kesınlıkle tersleme..ılımlı cvplar ama az ve oz kelımeler kullan.hep bebegınle ılgılen ..ınsallah işe yarar..

neden cinsel yasaminiz bir yildir yok yatagimi ayirdiniz

tüp bebewk tedavisinde yasaktı sonra benim hamileliğim bastan beri riskliydi.kanamam oldu hep dikiş atıldı bebek dursun diye.doğumdan sonrada 50 gün kanama gördüm.yeni gecti ama ben a,ilemin yanındayım.

Eşim hep diyorki kısıtlıyormuşum onu.sıkılıyormuş bundan.bilgisayar sabahtan geceye kadar oynarsa aileme gelmek istemez sorun yaratırım tabi.2saatlik yola 3ayda bir günlüğüne gelir ondada yatar zaten.ailem kötüde davranmaz emin olun buna

Neden arkadaşım neden ya?
Bu kadar sorunlu bir evlilikte bebe yapma ısrarı?
Boşanın diyecem herkes "söylemek kolay" diyecek.
He söylemesi kolay da siz zaten zor olan evliliğinizde bebek dünyaya getirerek onun da günahına girmişsiniz.
Ahh bir anlasam,neden bunu yaptığınızı?

benim fikrimi yaziyorum yanlis anlama tüpte olsa yasakta olsa insan karisini öper yani sicaklini bir sekilde hissettirir. sen hic esinle konustunmu bu sorun varda senmi bilmiyorsun. hem bu bebegi esin istemedimi nasil görmez el kadar cocugu anlamadim ki canim
ama cok zor olmali bari bebege yansitma olurmu allah su mubarek gunde yardim etsin canim

lalae ablacım bazen senin bu kk da boşanın dediğiniz üye başına prim aldığınızı falan düşünücem :)

ama bencede boşanın yani öyle eş baba adam olmaz !!!

Son düzenleme:
bence boşanma gibi bi karar vermek için acele etmemelisin . biraz zaman geçince oda anlayacaktır hatasını . ki durum böyle ilerlemeye devam ederse o zaman boşanmayı düşünürsün. fakat şimdi buna karar vermek için erken bence şuan ikinizede zaman lazımç inşallah aranız düzelir . çok üzüldüm senin adına . ama merak etme her şerde bi hayır vardır. . bebeğinede geçmiş olsun...

BEBEK YAPMA KARArı kararı aldığımda hersey yolundaydı.eşim ham,ileyken öptü iyiydi bana.hamileyken sorun yasamadım inanın.doğumdan sonra değisti.birde 2yıl öncesi ailesinin para sorununuu yasadık.hallettik.sözde.şimdi niye olduk.ailemede 2yıldır böyle.ama bukadarda değildi.noluyor anlamıyorum.bu sekilde yürümezki çocukta olsa.eşime diyorum niye böylesin.ben seni çk seviyorum napıyorumki diyor.ailenede bişeyim yok heepsini sev,iyorum diyor yorgunmuş falan.hepmi yorgun allahaskına

"Boşanma, mücadele et." diyeceğim diyemiyorum, "Boşan." diyeceğim dilim varmıyor. Ama yazık değil mi o bebeğe, bu kadar sorunlu bir evliliğe nasıl getirdin onu? Sallantıda bir evlilikte bu kadar ısrarla bebek yapmak bencillik değil de ne?

lalae ablacım bazen senin bu kk da boşanın dediğiniz üye başına prim aldığınızı falan düşünücem :)

ama bencede boşanın yani öyle eş baba adam olmaz !!!

Heee primlerime zam yapmadı Hain Kazen,uzun zamandır boşanın demiyorum.
Yav adam oyun bağımlısı, karısına ve ailesine ilgisiz,kayınvalideler ile para gibi çok önemli bir konuda sorun var.
Arkadaş çekip gitmiş ailesine,adam kalıp gelmiyor hatta kadın "oğlun hasta" demese adamın arayacağı bile yok.
Eeee çek bu adamı mı diyecem ben şimdi?

konu sahibi umarım doğru kararı verir 2 3 sayfa sonra eşini savunmaya geçmez:26:

konu sahibi umarım doğru kararı verir 2 3 sayfa sonra eşini savunmaya geçmez:26:

eşimi savuncak olsam burda işim ne.seviyorum evet eşimi ama farklıyız.bütün gün bilgisayar oynasa mutlu o.ailesiyle görüşmüyor 2.5 yıldır gitmiyor memleketine.ama tuhaf işte.insan aramazmı bebepğini kac gündür ya.haftasonu evdeym,s.gelip alsana gönlümü.tamam satalım bilgisayarı yapamam sensiz diyor.bunun üstüne arayıp sormuyor.gelmiyor.neymiş bu haftasonu gelcekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…