- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
eşimi savuncak olsam burda işim ne.seviyorum evet eşimi ama farklıyız.bütün gün bilgisayar oynasa mutlu o.ailesiyle görüşmüyor 2.5 yıldır gitmiyor memleketine.ama tuhaf işte.insan aramazmı bebepğini kac gündür ya.haftasonu evdeym,s.gelip alsana gönlümü.tamam satalım bilgisayarı yapamam sensiz diyor.bunun üstüne arayıp sormuyor.gelmiyor.neymiş bu haftasonu gelcekmiş.
eşimi savuncak olsam burda işim ne.seviyorum evet eşimi ama farklıyız.bütün gün bilgisayar oynasa mutlu o.ailesiyle görüşmüyor 2.5 yıldır gitmiyor memleketine.ama tuhaf işte.insan aramazmı bebepğini kac gündür ya.haftasonu evdeym,s.gelip alsana gönlümü.tamam satalım bilgisayarı yapamam sensiz diyor.bunun üstüne arayıp sormuyor.gelmiyor.neymiş bu haftasonu gelcekmiş.
benceeeeeeeeeeeee sen halen lohusalığını atamamışsın.eşindede anormal bişey yok.her erkekte aynı sorun olur.bende eşimi boşamaya kalkmıştım yeni doğum yaptığımda.keşke ozaman boşasaymışım diyorum bazen ama yinede sen iyi düşün taşın.erkekler eşleri doğum yaptıktan sonra onlara karşı soğukluk hissediyolar.sorunda bu.sanırım bebek doğunca kıskanıyolarmı ne:S
bir arkadasım 1 yıl sonra eşinin pes3 sevdası yüzünden boşanmak zorunda kalmıştı. bundan kurtulmasını sağlamanız lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?