Nolur Allahim yasadiklarim kötü bir kabus olsun

serseri sittin

Marşmallow
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
239
145
53
mersin
kizlar iyi geceler yatamiyorum uyuyamiyorum cok mutsuzum esim cok fazla alkol almis 2 kisi getrdi eve zaptedemediler sonra gittiler tek basima basa cikamadum lavabiya gotrdm orda yere yigildi belimden rahatsizim kaldiramadim. annemle babam geldi ayagndan kolundan yataga tasidilar. ne utanc verici bir durum. cok sinirliyim nere gidecek bu evlilik boyle bilmiyorum sizle paylasmak istedim

kizlar iyi geceler yatamiyorum uyuyamiyorum cok mutsuzum esim cok fazla alkol almis 2 kisi getrdi eve zaptedemediler sonra gittiler tek basima basa cikamadum lavabiya gotrdm orda yere yigildi belimden rahatsizim kaldiramadim. annemle babam geldi ayagndan kolundan yataga tasidilar. ne utanc verici bir durum. cok sinirliyim nere gidecek bu evlilik boyle bilmiyorum sizle paylasmak istedim
Geçmiş olsun ya kötü olmuş. Sürekli mi yapıyor 40 yılda bir mi? Alışkın değil herhalde? Bıraksaydın orda yatsaydı ders olurdu niye aileni çağırdın

kavga falan etmedik. ben isten geldim. kayinvalidem yemek yapmis sen yapma ben yaptm dedi esim ven arkadaslarla balik yiyecem siz yiyin dedi. aksam bi ses var biri baguriyo kufurler havada ucuyo. kendnden gecmis tam. eve zor soktular

evlenmeden once cok icermus 23 yasinda evlendik. evlennce icmem derdi birakmadi. en ufak olumsuzlukta ickiye sigindi. benimle ilgili degil kime kizarsa hemen icerdi. gene iciyordu son iki yildur hemen hemen hergun az iciyodu fazla kacirinca kavga cikariyordu. bagirip cagirirdi. hic bu kadar kendnden gecmis halini gormemistim

Hep böyleyse bıraksaydınız olduğu yerde kalsaydı. Ne diye annenizi babanızı rahatsız edesiniz, ne hali varsa görsün...
Yok ilk defa oluyorsa kendine gelince bir akşam gider ben de çok utandım, kusura bakmayın der özür diler.. bir daha da ağzıyla içer.
bu sekilde ilk defa oluyor. icip boyle kendnden bu kadar gecmzdi. babasi kanser dafa fazla uzulur diye dusundum. cunku babasi oldugunu bilmeyip tartaklamaya calisti

Sürekli olmayan bir durumsa alkole alışkın biri değilse zaten sabah ki baş ağrısından sonra daha dikkatli olur. Sürekli olan bişeyse bırakacaktın banyoda pisliğine uyanacaktı ağzıyla içmeyi öğrenecekti. Allah yardımcın olsun.

evlenmeden once cok icermus 23 yasinda evlendik. evlennce icmem derdi birakmadi. en ufak olumsuzlukta ickiye sigindi. benimle ilgili degil kime kizarsa hemen icerdi. gene iciyordu son iki yildur hemen hemen hergun az iciyodu fazla kacirinca kavga cikariyordu. bagirip cagirirdi. hic bu kadar kendnden gecmis halini gormemistim

Böylesine ne yapmak lazım biliyor musun?
Aileyle komple anlaşıp, yine bir gün kendinden geçercesine içip sızınca; bilmediği bir evin banyosuna götürüp küvete yatırıp, sağ ya da sol yanı üzerine bir miktar kırmızı boya dökülmüş gazlı bezle, tıbbi bantlarla karnından sarıp ayılmaya bırakmak lazım.

Bi ödü karışsın. İyi gelir.

Back
X