- Konu Sahibi serseri sittin
sabah o kopegi aramaya gtcm hep oralarda olan bi kopekmis. kalkmis ayaga yavas yavas yurumus sonra arkadaslari aramislar kopegi bulamadik dediler sabah ilk isim kopegi aricam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offffd icim bı tuhaf oldu, offf çok kötü oldum yaş için gitti,Allah indan bulsun s.....bide ickiliyken bi kopek gelmis karsisindan. hem ickili hemde bi arkadasina sinirlenmis. kopegin kafasina tekme atmis kopek 10 dakika cirpinmis. allah belasini verecek birgun. pismanim diyo utanmadan
Senin ayağının altına kurban olsun o pislik.sanaevladina anasına babasına ve sokaktaki hayvanlara yasattiginin bin katını çeksin. Keşke boşansan keşke.sabah o kopegi aramaya gtcm hep oralarda olan bi kopekmis. kalkmis ayaga yavas yavas yurumus sonra arkadaslari aramislar kopegi bulamadik dediler sabah ilk isim kopegi aricam
Kız bırak o tuvalette uyusun eve erkek getirmek ne demekkizlar iyi geceler yatamiyorum uyuyamiyorum cok mutsuzum esim cok fazla alkol almis 2 kisi getrdi eve zaptedemediler sonra gittiler tek basima basa cikamadum lavabiya gotrdm orda yere yigildi belimden rahatsizim kaldiramadim. annemle babam geldi ayagndan kolundan yataga tasidilar. ne utanc verici bir durum. cok sinirliyim nere gidecek bu evlilik boyle bilmiyorum sizle paylasmak istedim
Yok merak etme tekme attığı için ölmemiştir cani cok acımıştır ama cok üzüldüm bendekizlar derdimi paylastiginiz icin sagolun. uyumadim hala. kendi icerde zibariyo. ise gidemicem bugun . ayakta zor duruyorum. aklim kopekte. insallah olmemistir.
evde icmez nadiren icer evde. ama hemen hemen hergun alkol aliyo. su an calismiyo. rahatina cok duskunBenim hayatım icki sofralarinda geçti,yanlış anlaşılma olmasın
Babam her gece icerdi,hala da iciyor.Kulluk getir,catal getir buz getir boyle sacma sapan annem hizmet eder kendisine ve laylaylom igrenc arkadaslarina bizi yakalasa sunu getir bunu götür
Bende cok icki ictim arada yine icerim ama belirtiyorum ağzımla. Icmeyi bilmiyorsan içme be yaziklar olsun ona.
Yaşı da genç ne vardi bu rezalete. Aynısını benim Esimde yaptı bir defa banyoya yığıldı. Hemde o gece evimiz uzak diye,kayinvalidede yattık. Ozel bir gundu davetliydik tozuttu yerlerde süründü nasil sinirlenmistim
Kaynana da sinir oldu görümce de oh kendisi rezil oldu
Çoraplarını çıkardım yüzünü yikattim kafasini suya soktuk arabada çarşıya park ediliydi taksiyle dönmüştük ay aklima geldi bak uyuz oldum. Bir daha oyle birsey olursa onu oracıkta birakcam hepimiz alkolluyduk kendisi böyle olmustu
Cekilcek gibi degil her gece mi icer esin?
Çalışıyor mu
Evde de icer mi yoksa boyle arada bir mi icer
Direk alkolik demek haksızlık olabilir ben bu konularda cok tecrubeliyim ne yazik ki
Babam sagolsun !!!!!!!
Adam çalışmıyor siz çalışıyorsunuz. Içki parasını siz mi veriyorsunuz? Hergun alkol alan adamla sürdürdüğünüz şey evlilik mi? En son ne zaman uzun uzun konuştunuz? En son ne zaman gülüştünüz? En son ne zaman bağrına basarak sarıldı size? Sizce tek sorun bu gece mi her gece mi? Eşinizle konusun kendine çeki düzen versin hayat böyle gitmez.evde icmez nadiren icer evde. ama hemen hemen hergun alkol aliyo. su an calismiyo. rahatina cok duskun
evet nisanliyken ailesine kizip bi defa cok icmis hastaneye zor yetistirmisler ölüyormus nerdeyse. 3,5 sene nisanli kaldik ben ayrilmak istedim. annem izin vermedi duzelir evlenince seni cok seviyo dedi. kac yil nisanli kaldin dedi. eski kafali. namus olarak dusunuyoIcki butun kotuluklerin anasidir diye boşuna demiyorlar. Sisede durdugu gibi durmaz hicbir zaman. Bana gore azida coguda zarar. Evlenmeden oncede iciyor olmasi ki cok iciyormus, sizin icin bir uyari olmaliydi. Bu sekil icen adam icmeyi birakmaz ki birakmamis. Bu durum benim icin boşanma sebebi olurdu. Siz bu cileyi cekmeye devam mi edeceksiniz? Adam artik baya alkolik.