Nolur Allahim yasadiklarim kötü bir kabus olsun

Sürekli olmayan bir durumsa alkole alışkın biri değilse zaten sabah ki baş ağrısından sonra daha dikkatli olur. Sürekli olan bişeyse bırakacaktın banyoda pisliğine uyanacaktı ağzıyla içmeyi öğrenecekti. Allah yardımcın olsun.
bu sekilde gormedim hic icer gelir gecer odasina sizardi. tabi oncesinde yok yere bagirir cagirir.

bu sekilde ilk defa oluyor. icip boyle kendnden bu kadar gecmzdi. babasi kanser dafa fazla uzulur diye dusundum. cunku babasi oldugunu bilmeyip tartaklamaya calisti

Yazık kimseyi rahatsız etmeyin böylesi için.
Banyoyu da üzerine kilitleyin, kendisini de banyoyu da temizlemeden açmayın.
B.k var bu kadar insanı üzecek...

Anne babanızın görmesi de hiç olmamış.Bir özür dilesin.

ben olsam hıc karısmazdım kapı onune bırakın derdım kapıya bırakırlardı kendı halıne utansın sız nıye utanıyorsunuz

Böylesine ne yapmak lazım biliyor musun?
Aileyle komple anlaşıp, yine bir gün kendinden geçercesine içip sızınca; bilmediği bir evin banyosuna götürüp küvete yatırıp, sağ ya da sol yanı üzerine bir miktar kırmızı boya dökülmüş gazlı bezle, tıbbi bantlarla karnından sarıp ayılmaya bırakmak lazım.

Bi ödü karışsın. İyi gelir.
Gangsta âlemsin vallahi !! Aynen öyle yapılmalı ki ağzıyla içmeyi öğrensin.

Banyoda kalsaydı keşke , kusarsa filan klozete yakın olurdu bari.Ne diye taşıdınız ki? Aklı başına gelince alın karşınıza konuşun.Küfelik olup küfürler etmek ne ya??

bu sekilde ilk defa oluyor. icip boyle kendnden bu kadar gecmzdi. babasi kanser dafa fazla uzulur diye dusundum. cunku babasi oldugunu bilmeyip tartaklamaya calisti

Kanser adamı tartaklamaya çalıştı? Yaşadıklarınızı kabus sanmakta haklısınız. Yazık gerçekten. İyi sizinkileri dövmeye çalışmamış. Önceki konularda da sık sık eşinizden dert yanmışsınız. Bence bu evliliği oturup doğru düzgün konuşun. Alkolu bıraksın yoksa da siz onu bırakın.

Sürekli olan bir şey mi yoksa tek seferlik mi abartmış? Bence bu çok önemli, sürekli içip içip eve sarhoş geliyorsa sıkıntı.

Sizin yerinizde olsam annemi babamı arayıpta rahatsiz etmezdim, yatsın lavabo da...

Annenizin babanızın yerinde olsam onu yatağa taşımak yerine kızımıda alır evime dönerdim....

"Ne olur Allahim bu adam kötü bir kabus olsun" diye ikinci bir baslik acilasi ve altina saydirilasi bir
Yatak,lavabo israfi!

Böylesine ne yapmak lazım biliyor musun?
Aileyle komple anlaşıp, yine bir gün kendinden geçercesine içip sızınca; bilmediği bir evin banyosuna götürüp küvete yatırıp, sağ ya da sol yanı üzerine bir miktar kırmızı boya dökülmüş gazlı bezle, tıbbi bantlarla karnından sarıp ayılmaya bırakmak lazım.

Bi ödü karışsın. İyi gelir.
Kız bu kimsenin aklına gelmez çok fenasin :KK53::KK70::KK70:

Keşke şöyle yapsaydın demek yerine ne yapabiliriz diye düşünsek. Bu adam alkolü nasıl bırakır? Niye bu kadar kötü etkileniyor?
Eşiniz kiloca zayıf mı? Gün içerisinde çok su tüketir mi-? Kas - Yağ oranı düşük mü? Bunlar da sarhoş eden şeyler bildiğim kadarıyla.

Otokontrolünü sağlayamayan insanlara sinir olurum, erkek kadın fark etmez. İçiyorsan da bir adabı usülü vardır durman gereken yeri bilmelisin. İçicem içicem diye tutturup sonra sağa sola kusan arkadaşlarımla asla aynı içki sofrasına oturmuyorum. Ben 40 yılda bir alkol alırım ama kararında içerim, zira çabuk sarhoş olabilen bir yapım var kendimi biliyor ve çevreye rezil etmiyorum. Kocanıza da söyleyin şu rezil durumunu, otokontrolünü sağlasın artık kaç yaşında adam. Bir daha böyle gelirse yığıldığı yerde bırakın.

Back
X