Nolur Allahim yasadiklarim kötü bir kabus olsun

Otokontrolünü sağlayamayan insanlara sinir olurum, erkek kadın fark etmez. İçiyorsan da bir adabı usülü vardır durman gereken yeri bilmelisin. İçicem içicem diye tutturup sonra sağa sola kusan arkadaşlarımla asla aynı içki sofrasına oturmuyorum. Ben 40 yılda bir alkol alırım ama kararında içerim, zira çabuk sarhoş olabilen bir yapım var kendimi biliyor ve çevreye rezil etmiyorum. Kocanıza da söyleyin şu rezil durumunu, otokontrolünü sağlasın artık kaç yaşında adam. Bir daha böyle gelirse yığıldığı yerde bırakın.
32 yasinda bi dahaya yerinden kipirdatmam

Kanser adamı tartaklamaya çalıştı? Yaşadıklarınızı kabus sanmakta haklısınız. Yazık gerçekten. İyi sizinkileri dövmeye çalışmamış. Önceki konularda da sık sık eşinizden dert yanmışsınız. Bence bu evliliği oturup doğru düzgün konuşun. Alkolu bıraksın yoksa da siz onu bırakın.
birakmiyo birakmak cok istedim ne yapcgmi bilmiyorum

kizlar iyi geceler yatamiyorum uyuyamiyorum cok mutsuzum esim cok fazla alkol almis 2 kisi getrdi eve zaptedemediler sonra gittiler tek basima basa cikamadum lavabiya gotrdm orda yere yigildi belimden rahatsizim kaldiramadim. annemle babam geldi ayagndan kolundan yataga tasidilar. ne utanc verici bir durum. cok sinirliyim nere gidecek bu evlilik boyle bilmiyorum sizle paylasmak istedim
Eşin devamlı mı içiyor? Alkolik mi. Öyleyse durum kötü, tedavi olmalı. Arada bir böyle dağıtıyorsa çokda problem etmeyin bence. Size ve çevresine zarar vermiyorsa tabi. Ayrıca benim eşim olsa, sızdığı yerde bırakırdım, ne yatağa götüreceğim başka işim yokmuş gibi. Kendinizi boşuna yormuşsunuz.

Eşin devamlı mı içiyor? Alkolik mi. Öyleyse durum kötü, tedavi olmalı. Arada bir böyle dağıtıyorsa çokda problem etmeyin bence. Size ve çevresine zarar vermiyorsa tabi. Ayrıca benim eşim olsa, sızdığı yerde bırakırdım, ne yatağa götüreceğim başka işim yokmuş gibi. Kendinizi boşuna yormuşsunuz.
ictignde bu kadar asiri icmezdi. ama ictiginde yaklasmiyordm bagirip cagirirdi yok yere. bu sefer kufelik olmus. evde kapi camasir makinesi ne varsa vurdu defalarca babasini tartakladi ben yaklassam canimi yakar bide surekli ozur dilerim seni seviyorum diyo. keske sevmesede biraksa

300 lira vardi cebnde ickiye yatrmis. ben hasta hasta calisiyorum panik atak anksiyete var surekli atak geliyo olumden beter. ev icin calisiyorum gitmis bi aksada 300 ickiye vermis. daha oncede bi seferde 900 lira harcamusti

ictignde bu kadar asiri icmezdi. ama ictiginde yaklasmiyordm bagirip cagirirdi yok yere. bu sefer kufelik olmus. evde kapi camasir makinesi ne varsa vurdu defalarca babasini tartakladi ben yaklassam canimi yakar bide surekli ozur dilerim seni seviyorum diyo. keske sevmesede biraksa
İçkiyi senden daha çok sevdiği kesin.

300 lira vardi cebnde ickiye yatrmis. ben hasta hasta calisiyorum panik atak anksiyete var surekli atak geliyo olumden beter. ev icin calisiyorum gitmis bi aksada 300 ickiye vermis. daha oncede bi seferde 900 lira harcamusti
Ah be canim çocuk var mi?
Sen çalış didin onun yaptığına bak...
Sakın maaşından bir kuruş koklatma evin erkeği sensin senin görevin de...
Paranı biriktir ve kendine harca o zaman zık içmeyi görür sinirlendim kusura bakma...

Sabaha fayansların üzerinde kendi salyasına karışmış uyanması lazımdı. Bozmuşsunuz bütün tecrübe alım etkisini.

Aynen öyle.
Kendi çişinin içinde uyanması gerekiyordu ders alması için.. Eve alınmaması gerekiyordu hatta..

Ben çocukken yan komşumuzun eşi böyle içerdi. Kapıda paspasın üstünde yığılıp kalmasının ardından zaman içinde bıraktı..

Ah be canim çocuk var mi?
Sen çalış didin onun yaptığına bak...
Sakın maaşından bir kuruş koklatma evin erkeği sensin senin görevin de...
Paranı biriktir ve kendine harca o zaman zık içmeyi görür sinirlendim kusura bakma...
bi kizim var 8 yasinda bundan sonra vermicem kurusumu. guvendigi yeter bana. en kotusude kizim bu sahnelere tanik oldu istemesemde. anne babam boyle olursa benim yanimda olamaz benim yanmda ol hep sen iyi ol diyo

Keşke şöyle yapsaydın demek yerine ne yapabiliriz diye düşünsek. Bu adam alkolü nasıl bırakır? Niye bu kadar kötü etkileniyor?
Eşiniz kiloca zayıf mı? Gün içerisinde çok su tüketir mi-? Kas - Yağ oranı düşük mü? Bunlar da sarhoş eden şeyler bildiğim kadarıyla.

Orada bıraksaydının alt metni kendi rezilliğini görüp alkolü bırakması zaten..
Kısacası bir musibet bin nasihatten evladır yani..

dua edin kizlar allah bana sabir versin. carpintim var uyuyamiyorumda
Allah yardımcınız olsun.Kendinize bu hayatı laik görmeyin o içsin kendini kaybedene kadar birde eve gelince oraya buraya sarsın size ve çocuğunuza bu gerilim dolu anı yaşatsın ve hiçbir bedel ödemesin güzel bir cezayı hakediyor enazından böyle birşey yaparsa diye sizi kaybetme korkusunu yaşamalı ya kovun evden ya da siz gidin ki bence onun gitmesi daha güzel olur yalvart biraz enazından

Babam geldi aklıma. Her gece böyle gelirdi, annem ve kardeşim hiç karışmazdı. İstinasız her gece apartmana düşme sesini duyar küçücük bedenimle onu taşırdım yukarıya. Halen rakı kokusu duyunca yüreğime öküz oturur. Ne olur çocuğunuz yoksa çocuk yapmayın. En azından alkolü bırakana kadar.

bide ickiliyken bi kopek gelmis karsisindan. hem ickili hemde bi arkadasina sinirlenmis. kopegin kafasina tekme atmis kopek 10 dakika cirpinmis. allah belasini verecek birgun. pismanim diyo utanmadan

bi kizim var 8yasinda ikinciyi
Babam geldi aklıma. Her gece böyle gelirdi, annem ve kardeşim hiç karışmazdı. İstinasız her gece apartmana düşme sesini duyar küçücük bedenimle onu taşırdım yukarıya. Halen rakı kokusu duyunca yüreğime öküz oturur. Ne olur çocuğunuz yoksa çocuk yapmayın. En azından alkolü bırakana kadar.
guvenmedigimden kendsine yapmadim. haketmiyo cunku

Y
bide ickiliyken bi kopek gelmis karsisindan. hem ickili hemde bi arkadasina sinirlenmis. kopegin kafasina tekme atmis kopek 10 dakika cirpinmis. allah belasini verecek birgun. pismanim diyo utanmadan
Yaaa o köpeğe vurduğu ayakları kırılsın inşallah gerçekten çok sinirlerim bozuldu en hassas olduğum şey

Back
X