Noluŕ bakin bi

Malakmalakmalqk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
79
-28
1
Hanımlar sevgilimle 1 ay sonra evleneceğiz ama ben eve kedi almak istiyorum ama sevgilim de yengem korkar nqpicaz diyor biz hayatı ona göre mı yasayacagiz diyemedim bir türlü. Kendimi kötü etmeden buna uyuz olduğu mu nasıl söyleyebilirim annemde bana gaz veriyor sana değer vermiyor elin kadını yengesi ne değer veriyoŕ diyor ağlıyorum sinirden ben napim ne diyim bu konuyu nasıl halledim

Sizin
Sizin evinizden yengesine ne ki anlamıyorum. Orası sizin eviniz olduğuna göre kedi sahiplenmeniz de kimseyi ilgilendirmez. Size önereceğim en önemli şey kedi satın almaktansa kedi sahiplenin derim, iki kedi annesi olarak şunu söylüyorum sokak kedisi candır. Şimdiden evliliğiniz hayırlı uğurlu olsun.

Valla sinirim bozuldu ya pis karı kediye kurban ol sen köpek hahah
köpek mi ? Yengesinin bu zamana kadar size bir zararı oldu mu ? Eğerr olmadıysa nişanlınızın düşüncesi üzerine yengesne hakaret etmeniz hiç doğru değil. İnsanlar korkabilir. "Kede, kuş, köpek vb." Onlara zarar vermedikleri müddetçe sevmiyor veya korkuyorlarsa anlayşla karşılayp hakaret etmemek lazım. Konuya gelirsek .. Nişanlınıza orasının sizin eviniz olduğunu birilerine göre bir düzen kurmayacağınızı yengenz çok korkuyorsa kedyi geldikleri zaman başka bir odaya koyabileceğini söyleyeblrsinz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…