Nolur bana akil verin kafayi yiycem

Yoruldum artik

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
24
-9
16
30
Merbh arkdaşlar tek basima kaldim sizden yardim istiyorum benim annem babam ayri ben sehir disinde yasiyorum aile apartmaninda oturuyoruz 9 senelik evliyim bi cocugum var ben kaynanamla iydim herkesle eltim geldi bozdu benyemek yapıyorum isi görüyorum ben kayinvalidemin evini bile topluyorum eltim esi gelince asa iniyo yemek saati hic bi ise el atmiyo diyince zorundasin hamile idare et büyüklük sende kalsindiyolar ama ben kaldiramiyorum artik hamile simdi geziyo tozu bisey yok ama eve gelince halsizim halim yok miydem kötü diyip diyip geziyo ve biktim bu isten esimde yardimci degil ailesine düşkün birak bosver diyo ve hep kavga ediyoruz onun yüzünden

Miydem değil
Midem

Bazen cici gelin olmak adina kendinizden odun veriyorsunuz ya..
Elin isini yapayim,goze gireyim derken emir eri oluyorsunuz ya bende buna tutuluyorum..

Sen yardim olarak yapiyorsun,millet ise bunu senin gorevin gibi olarak ediyor artik..
Neden kv'nin evini temizliyorsun,neden yemek yapiyorsun ?
Zorla mi yaptiriyorlar..
Madem ki yapiyorsun,o zaman da sikayetci olmayacaksin..
Su geldi,bu yardim etmedi demeyeceksin.
Kendi evine bak bacim,issiz basina is cikarma.
Sanki kendi evinin isi yetmiyor da bir de Kv'gillere mi el atiyorsun :)

Siz kendi elinizle yapmışsınız .hastalık ölüm ameliyat ...vb. istisnai durumlar olmadıkça kayinvalidenin evini niye temizleyesinizki sizi gelin değilde hizmetçi diye mi aldılar .insan kendi evini zor çeviriyor çocuklu olunca .eltinizin yaptığı doğru sizin yaptığınız yanlış

Böyle bir konuyu sabah da açmıştınız. Orada gerekli şeyler yazıldı zaten

kaynananizla araniz neden bozuldu onu yazmamissiniz oncedende yapiyordunuz işi simdide..ama yerinizde olsam zorundasin lafindan sonra arayi ben bozardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…