- 10 Kasım 2010
- 5.070
- 4.754
- 373
- Konu Sahibi Last Romance
-
Keske bir bilsem. Ahhh ahhh
O nasıl laf öyle ya rızkı veren Allahtır içim parçalandı ya insan düşmanına bu lafı diyemez...Yok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.
Harika bir haberKurtuldummm kzılaaar. Kurtuldum.. Yoldayım. Gidiyorum. Allah hepinizden bin kere razı Olsun ❤
Rabbim bundan sonra kötü insanlarla karsılaştırmasın. Ne beni ne baskasınıHarika bir haber
Ohh beeKurtuldummm kzılaaar. Kurtuldum.. Yoldayım. Gidiyorum. Allah hepinizden bin kere razı Olsun ❤
Cok sukurKurtuldummm kzılaaar. Kurtuldum.. Yoldayım. Gidiyorum. Allah hepinizden bin kere razı Olsu❤
Oh be vallahi rahatladım rabbim yardımcın olsun...Kurtuldummm kzılaaar. Kurtuldum.. Yoldayım. Gidiyorum. Allah hepinizden bin kere razı Olsun ❤
Ohh çok şükür canım benim içim ferahladi okuyuncaKurtuldummm kzılaaar. Kurtuldum.. Yoldayım. Gidiyorum. Allah hepinizden bin kere razı Olsun ❤
Kurtuldummm kzılaaar. Kurtuldum.. Yoldayım. Gidiyorum. Allah hepinizden bin kere razı Olsun ❤
Ay canım çok sevindim sakın bir daha dönmeKurtuldummm kzılaaar. Kurtuldum.. Yoldayım. Gidiyorum. Allah hepinizden bin kere razı Olsun ❤
Gözün aydın ablacım, Allah sana çok güzel hakettiğin mutluluğu yaşatsın inşallah. Ailene herşeyi anlat, hatta herkese anlat ne şefersiz olduklarını içinde kalmasın. Mahkeme sürecinde şakın tatlı sözlere, boş vaatlere kanma. Elalemin dediklerine de şakın kafayı takma. Gençliğinin hayatının özgürlüğün kadınlığın tadını çıkar. Herşey gönlünce olsunTek tek yazamadım kusura bakmayın. İyi dilekleriniz dualarınız için çok çok teşekkür ederim.. İyiki İyi İnsanlar var..
Allah yardımcın olsun. Dualarım sizinle. Lütfen gidin. Ben bunların yarısı için boşanma noktasındayım. Dayak KV küfür. Gereksiz sabır göstermişsiniz.Meraba Kızlar okuyanlar Bilir Durumumu. ((( https://www.kadinlarkulubu.com/foru...musunuz-bi-akil-verir-misiniz-lutfen.1084155/ )) bilmeyenler için diğer açtıgım konu buydu.
Sizlerden Dua İstiyorum.. Biletimi kestim Yarın Onlar İşteyken Çıkıcam Evden. Çok Korluyorum bi aksilik olursa Diye. Bunun İçin Allah Rızası İçin Sizlerden Dua İstiyorum..
Amcam Hala Benim Burda Kalmamı istiyor.. Oda Ayrı bir Dert. Kafama Sıkıcak Duruma Geldim..
Şu Sürecte Tek İhtiyacım Dua. Güçlü Olamya Çalısıyorm. 2 Gündür bir şey yemedim. Sabah Olmasını bekliyorum. Merhametsizler ! Ne Söyleyeyim Ki. Aglamaktan helak oldum. Bunlardan kurtulacagım için değil, Amcamın Burda Kalmamı İstediği İçin Boşanmama Karsı Oldugunu söylediği için.
Şimdiden Dua Eden Etmeyen Herkesten Allah Razı Olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?