Nolur Bana Dua Eder Misiniz?

Yok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.
O nasıl laf öyle ya rızkı veren Allahtır içim parçalandı ya insan düşmanına bu lafı diyemez...

Mevlam yardımcın olsun seni iyi insanlarla karşılaştırın canım ya.

Tek tek yazamadım kusura bakmayın. İyi dilekleriniz dualarınız için çok çok teşekkür ederim.. İyiki İyi İnsanlar var..
Gözün aydın ablacım, Allah sana çok güzel hakettiğin mutluluğu yaşatsın inşallah. Ailene herşeyi anlat, hatta herkese anlat ne şefersiz olduklarını içinde kalmasın. Mahkeme sürecinde şakın tatlı sözlere, boş vaatlere kanma. Elalemin dediklerine de şakın kafayı takma. Gençliğinin hayatının özgürlüğün kadınlığın tadını çıkar. Herşey gönlünce olsun

Allah yardımcın olsun. Dualarım sizinle. Lütfen gidin. Ben bunların yarısı için boşanma noktasındayım. Dayak KV küfür. Gereksiz sabır göstermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…