- 3 Temmuz 2017
- 282
- 283
- 23
- Konu Sahibi Last Romance
-
Amca kim ya o mu yaşayacak senin hayatını da boşanma diyor.Meraba Kızlar okuyanlar Bilir Durumumu. ((( https://www.kadinlarkulubu.com/foru...musunuz-bi-akil-verir-misiniz-lutfen.1084155/ )) bilmeyenler için diğer açtıgım konu buydu.
Sizlerden Dua İstiyorum.. Biletimi kestim Yarın Onlar İşteyken Çıkıcam Evden. Çok Korluyorum bi aksilik olursa Diye. Bunun İçin Allah Rızası İçin Sizlerden Dua İstiyorum..
Amcam Hala Benim Burda Kalmamı istiyor.. Oda Ayrı bir Dert. Kafama Sıkıcak Duruma Geldim..
Şu Sürecte Tek İhtiyacım Dua. Güçlü Olamya Çalısıyorm. 2 Gündür bir şey yemedim. Sabah Olmasını bekliyorum. Merhametsizler ! Ne Söyleyeyim Ki. Aglamaktan helak oldum. Bunlardan kurtulacagım için değil, Amcamın Burda Kalmamı İstediği İçin Boşanmama Karsı Oldugunu söylediği için.
Şimdiden Dua Eden Etmeyen Herkesten Allah Razı Olsun.
İnşallahhhh inşallaaahhAllah yardımcın olsun, bundan sonraki hayatın çok güzel olsun vebu günleri unuttursun inşallah.
Amin allah razı olsunnnAllah kurtarsın,yar ve yardımcın olsun.
Tüm kapıları kolayca açtırsın sana kardeşim.
Allah razı olsun. AminnnInsirah suresi okudum Allah ferahlik versin size
Yok bilmiyorlar ne olur ne olmaz söylemdmAllah yardimcin olsun canim
Senin gideceğini biliyorlarmi ?
Yetişemem otobuse o şekilde. Sabah onlar çıktıgı giib gisip yetişmem lzımaileni amcaniza o da evdekilere der mi acaba hazır telefon sizde iken polisi mi arasaniz şimdi? yarın onlardan direk otobüse gidersiniz.
İnşallaaah inşallaah allah razı olsun.Amca kim ya o mu yaşayacak senin hayatını da boşanma diyor.
Rabbim yardımcın olsun cnm.
Git boşan ve yeni bı hayat kur kendine, çok mutlu ol.
İnşallah ikinci evliliğinden çok mutlu olursun.
Ben iki ayda boşandım ilk evliliğimde, hem koşa koşa gittim boşandım.
Ailem çok destekti.
Yıllarımı degmeyen insana harcama taraftarı asla değilimdir.
Tekrar evlendim çok mutluyum.
İnşallah sende olacaksın.
İçinde bulunduğun süreç zor yanlız, sakın pes etme.
Yok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.
Allaha havale et .. er ya da geç bu yaptıkları burnundan gelir inş ikisinindeYok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.
İnşallahhhh. Evden çıkmalarını bekliyorum. Ama gitmeye niyetleri yok gibi nolur dua edin gitsinlee evdenAyıp bu nedir be?
Riziklariymis yuh biz yedi kat yabanciya yemek veririz bu ülkenin kültürü bu!
Aranizda kan var sanki.
Hayırlı olsun ve hayırlar getirsin bu kurtulusunuz size.
Amcaniza çok uzulmeyin ilk tepkisi sakın tuhaf şeyler dusunmeyin onunuzde yasayacaginiz uzun bi ömür var.
Amcaniz zamanla detaylari ogrenince anlayacaktir aç biraktilar sizi yuh ya!
Mahkemede hakkinizi alın.
Amiiinnn.. bırakmıyorlardı dün evden çıkayım. Bugunde onlar işteyken çıkıcam. Nolur dua edin çıksınlar evdenAllaha havale et .. er ya da geç bu yaptıkları burnundan gelir inş ikisinindebi insana yemek vermemek su vermemek nedir ya yorumu görünce içim parçalandı yok mu yakın arkadaşınız gidin yanına hemen bu mahluklarla değil bir ömür 5 saat geçmez.. Allah yardımcın olsun
Anladım canım umarim kurtulmussundur o evden Allah yardimcin olsunYok bilmiyorlar ne olur ne olmaz söylemdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?