Nolur Bana Dua Eder Misiniz?

gidecegini sakın belli etme bakma umursamadiklarina senin gidip kurtulma fikrin delirtir ikisini de kime eziyet edecekler. hatta yat uyu esyani sakin ortaya koyma eger kapiyi kilitlerlerse kir ya da polis cagir veya cilingir sakin geri donme.amcanin kasti bi dusmanligi var. aman dinleme sakın. hayat kisa degmez Allah yardimcin olsun seni feraha cikarsin

Allah yardımcın olsun
Rabbim bu kötülere de fırsat vermesin, bin beter etsin onları ,ya ne demek yemek vermemek.
İnşallah güzel haberlerini de okuruz buradan.

aileni amcaniza o da evdekilere der mi acaba hazır telefon sizde iken polisi mi arasaniz şimdi? yarın onlardan direk otobüse gidersiniz.

Amca kim ya o mu yaşayacak senin hayatını da boşanma diyor.
Rabbim yardımcın olsun cnm.
Git boşan ve yeni bı hayat kur kendine, çok mutlu ol.
İnşallah ikinci evliliğinden çok mutlu olursun.
Ben iki ayda boşandım ilk evliliğimde, hem koşa koşa gittim boşandım.
Ailem çok destekti.
Yıllarımı degmeyen insana harcama taraftarı asla değilimdir.
Tekrar evlendim çok mutluyum.
İnşallah sende olacaksın.
İçinde bulunduğun süreç zor yanlız, sakın pes etme.

İnşallaaah inşallaah allah razı olsun.

Yok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.

Ayıp bu nedir be?

Riziklariymis yuh biz yedi kat yabanciya yemek veririz bu ülkenin kültürü bu!

Aranizda kan var sanki.

Hayırlı olsun ve hayırlar getirsin bu kurtulusunuz size.

Amcaniza çok uzulmeyin ilk tepkisi sakın tuhaf şeyler dusunmeyin onunuzde yasayacaginiz uzun bi ömür var.

Amcaniz zamanla detaylari ogrenince anlayacaktir aç biraktilar sizi yuh ya!

Mahkemede hakkinizi alın.

Yok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.
Allaha havale et .. er ya da geç bu yaptıkları burnundan gelir inş ikisininde bi insana yemek vermemek su vermemek nedir ya yorumu görünce içim parçalandı yok mu yakın arkadaşınız gidin yanına hemen bu mahluklarla değil bir ömür 5 saat geçmez.. Allah yardımcın olsun

İnşallahhhh. Evden çıkmalarını bekliyorum. Ama gitmeye niyetleri yok gibi nolur dua edin gitsinlee evden

Amiiinnn.. bırakmıyorlardı dün evden çıkayım. Bugunde onlar işteyken çıkıcam. Nolur dua edin çıksınlar evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…