Nolur bana yardım edin

Dunyayi ikisininde basina yikardim canim.. cok kotu bir durum Allah islah etsin..

Evet iyi durumu,zaten tek aklıma yatan tarafı orası. yoksa gencecik kız ne bulabilir yaşlı sayılabilecek adamdan.

Kizla guzel bi dille konus.kizda illaki soylicektir babana.sen soylemeden o senle konuscaktir.o zamanda agir bi sekilde tepkini verirsin.bidaha gorusursen simdi bi ben biliyorum sonra herkes bilir diye tehdit et.oda zaten ceker kendini.

Evet iyi durumu,zaten tek aklıma yatan tarafı orası. yoksa gencecik kız ne bulabilir yaşlı sayılabilecek adamdan.

Kızın derdi paraysa ki yüzde doksan budur,kolay kolay geri çekileceğini sanmıyorum maalesef,babanızın aklını başına toplaması lazım eğer aralarında bişiy yoksa bile böyle bi izlenim yarattığını anlaması lazım,acaba babanızın bi arkadaşıni mı soksanız devreye?

Annen hayattamı babanla birliktemi yani

Son düzenleme:
Olay çok büyütmekte istemiyorum ama sadece benle de çözülcek gibi değil. Dediğiniz gibi kızın derdi para, kolay kolay da çekilmez. Bir de anlam veremediğim kendinden yaşça çok büyük biriyle 40-50 dk ne konuşabilir ki? Yani korkuyorum ki hadi duygusal bir ilişkiyse. Allahım düşüncesi bile korkunç.

Annen hayattamı babanla birliktemi yani

Evetdiyorum ya dışardan gayet standart ve ideal bir hayatımız var. annem şüphelenip bana çıtlattı. daha doğrusu telefonu kullanmayı bilmediği için az önce arayan kimmiş bi bak dedi. ben baktım silinmiş. yok anne yanlış duymuşun diye pışpışladım. sonra online işlemlerden hareket dökümüne baktım.

Valla bence babamla bir konuş benim arkadaşım neler yaptı babasına öyle

Beggyy

Böyle durumda saklanmasını hiç tasvip etmem kesinlikle anneme söylerdim duruma bakması ilgilenmesi için sonuçta eşi annenin sende çocuğusun senden böyle bişey saklanılsa seninde hoşuna gitmezdi kazık atmak gibi sayılır yani kesinlikle annenin bilmesi gerekiyo eğer annen sonradan öğrenirde senin bildiğini kavrarsa seninde annenle aran açılır bu durum saklanılmamalı bence annen koskoca bi kadın onunda bilmeye hakkı var kandırılmasına göz izin vermemelisin kesinlikle

Son düzenleme:
Babanla kızın yaşları kaç?:26:

Adamlarda belli bi'yaştan sonra yaşlılık depresyonu oluyo ve bu şekilde dışa vurum yapıyolar işte. Bak ben yaşlanmadım, genç kızlar bile beni beğeniyo olayı.

Zaten aldatmaların çoğu belli bi'yaştan sonra ortaya çıkıyo.

Sen kaç yaşındasın, babanla ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben şak diye yalnızken söylerdim.

anneme başlangıçta söylemezdim..kadın nasıl üzülür o kadar yıl sonra..
babamla ciddi ciddi konuşur bu konunun devamının gelmemesini söylerdim.
muhtemelen çok mahçup olacaktır size karşı en başta..
böylece anneniz duymadan konu kapanır umarım.

İşin içinde para olmasaydı kızla konuşsanız belki halden anlardı.Ya babanızla çok güvendiği lafına itimat ettiği bir dostu konuşacak,ya da babanız bu kızin bir yanlışına şahit olacak ki yolu göstersin,ALLAHım inşaallah babaniz bir yanlışa düşmüsse bir an önce döner.

Pardon da annesi neden duymasın nolursa olsun kaç yıllık eşinin yaptığından düştüğü yanlıştan haberinin olması lazım sizde olsaydınız o bayanın yerinde sizden saklanmasını istemezdiniz

tamam haklısında annemin ciddi sağlık problemleri var. böyle bi haberi verdiğimde ne duruma gelir bilemiyorum. Ben bunu güvendiğim ortak bi aile dostumuza söyleyeyim en iyisi. o halledebilirse halleder. yoksa dökerim eteğimde ki taşları napayım :/

Demi işin bi de çok ileri boyuttaki yanlışları var. oof düşünmek hayal bile etmek istemiyorum. Allahım esirgesin yarabbim akıl almıyor ya. Senin kızına yapılsa yıkarsın ama ortalığı ?! Ah neler demek geliyor insanın içinden.

Ben 25 babam 60 kız 25 . Kadınlar da olmaz zaten bu bunalımlar. Hep erkekler de olur. Analarımızın suçu ne. Yıllardır eziyetini çektiği yetmiyor gibi... Reva mı bu

Pardon da annesi neden duymasın nolursa olsun kaç yıllık eşinin yaptığından düştüğü yanlıştan haberinin olması lazım sizde olsaydınız o bayanın yerinde sizden saklanmasını istemezdiniz

aralarındaki sadece konuşmadan ibaretse,duygusal bi durum yoksa bu ihtimali düşündüm.açıkçası kadının üzülmesini istemezdim...
ben olsam...istermiydim?
eğer kızı konuşunca adam mahcup olup hatta rezil olduğunu anlayıp bi daha yapmayacaksa,öğrenmek istemezdim..
fakat tam tersi durumda bilmeyi isterdim tabi..
çok zor bi durum...
benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum..annemi üzülürken görmektense,keşke çocuklar babamla zamanında halledebilseydik...
sonra ne oldu?
boşanırım boşanmam kavgalar böyle geçen yıllar..ve herkesin biiirbirine saygısını yitirdiği bi aile...polyanna oynuyoruz şu sıralar..çoktan unutuldu.

Eğer normal bi durum olsaydı adam eşine bahsederdi bir kız var derdi var konuşuyorum onunla diye ama ne eşinin nede kızının bu durumdan haberi var duygusal durum olsun veya olmasın heleki o saatde aralarında bişey olmayan insan neden 6 da 5 de konuşsun bunlar normal saatlermi telefonda konuşmak için bence değil o yüzden mutlaka eşi bilmeli konuşup sorunu halletmeleri onlara kalmış anlaşırlar lla boşanma olacak değil ama ben öğrenmek isterdim kendi adıma ve kızım benden saklasada çok üzülürdüm bence doğal olarak kadınında hakkı var

Unutulur elbet, ama en derin yarayı anne alır. Kaç yıllık eşi. Acımasız bir yorum mu olacak bilemiyorum ama utanacak adam bunu yapmazdı be kızlar. Benim annem duysa yerin dibine girer ama bizim evde olmadığımız zaman aralıklarını kollayarak dakikalarca konuşan bir adam. sanmam utanacağını. Ya klasik her erkek gibi, kimse duymaz anlamaz modunda takılıyor, yada gerçekten yüzünü yırttı.

Aynen öyle. Hiç normal saatler değil. Bide mesela 10 saniye konuşulmuş. Yani nerdesin, geldin mi vs gibi kısa cümleler kuruldu. sonra buluşuldu. Allahım düşüncesi bile mide bulandırıcı.

Ben 25 babam 60 kız 25 . Kadınlar da olmaz zaten bu bunalımlar. Hep erkekler de olur. Analarımızın suçu ne. Yıllardır eziyetini çektiği yetmiyor gibi... Reva mı bu

babanızın yaşı tam geçiş yaşı ,bu yaşlarda bir değişik oluyorlar ,kendilerinin artık genç olmadıklarını kabul etmek istemiyorlar,karşı taraftaki kadında maddi çıkar için babanıza ilgi gösteriyor ,babanızda kendini genç hissettirdiği için durumun çirkinliğinin ya farkına varamıyor yada işine gelmiyor.birinden yardım isteyin bu işin sonu kötü olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…