- 11 Nisan 2009
- 417
- 193
- 133
- 38
- Konu Sahibi julliettee
-
Evet iyi durumu,zaten tek aklıma yatan tarafı orası. yoksa gencecik kız ne bulabilir yaşlı sayılabilecek adamdan.
Evet iyi durumu,zaten tek aklıma yatan tarafı orası. yoksa gencecik kız ne bulabilir yaşlı sayılabilecek adamdan.
kızla mı konuşsam acaba ? ne yapmaya çalışıyorsun diye?
aklım o kadar karışıkki kızlar :/ bin tane tilki dolanıyor şuan. bide arama saatlerini görseniz. evde kimse yokken arayıp 40 dk konuşmuşlar. sabah hep erkenden işe giderdi. bu aralar işler yoğun derdi. sabah 5.30 da 6 da kızı aramaları var son vir haftadır mesela. düşündükçe tiksiniyorum. anlam veremiyorum. aklıma gelen şeyleri savuşturuyorum. yok olamaz diyorum.
Annen hayattamı babanla birliktemi yani
zaten o yüzden kendi kendimi yiyorum ya. bana yapılsa köpürür, ortalığı birbirine katar bu adam. anlmadğım ise şu. telefon geçmişine baktığımda o kızla dakikalarca konuştuklarını gördüm. aralarında 30-35 yaş var. kız gencecik. neden böyle bir şey yapsın aklım almıyor. napcam allahım nasıl baş edilir bu manzarayla
Evetdiyorum ya dışardan gayet standart ve ideal bir hayatımız var. annem şüphelenip bana çıtlattı. daha doğrusu telefonu kullanmayı bilmediği için az önce arayan kimmiş bi bak dedi. ben baktım silinmiş. yok anne yanlış duymuşun diye pışpışladım. sonra online işlemlerden hareket dökümüne baktım.
Evetdiyorum ya dışardan gayet standart ve ideal bir hayatımız var. annem şüphelenip bana çıtlattı. daha doğrusu telefonu kullanmayı bilmediği için az önce arayan kimmiş bi bak dedi. ben baktım silinmiş. yok anne yanlış duymuşun diye pışpışladım. sonra online işlemlerden hareket dökümüne baktım.
anneme başlangıçta söylemezdim..kadın nasıl üzülür o kadar yıl sonra..
babamla ciddi ciddi konuşur bu konunun devamının gelmemesini söylerdim.
muhtemelen çok mahçup olacaktır size karşı en başta..
böylece anneniz duymadan konu kapanır umarım.
Babanla kızın yaşları kaç?:26:
Adamlarda belli bi'yaştan sonra yaşlılık depresyonu oluyo ve bu şekilde dışa vurum yapıyolar işte. Bak ben yaşlanmadım, genç kızlar bile beni beğeniyo olayı.
Zaten aldatmaların çoğu belli bi'yaştan sonra ortaya çıkıyo.
Sen kaç yaşındasın, babanla ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben şak diye yalnızken söylerdim.
Pardon da annesi neden duymasın nolursa olsun kaç yıllık eşinin yaptığından düştüğü yanlıştan haberinin olması lazım sizde olsaydınız o bayanın yerinde sizden saklanmasını istemezdiniz
aralarındaki sadece konuşmadan ibaretse,duygusal bi durum yoksa bu ihtimali düşündüm.açıkçası kadının üzülmesini istemezdim...
ben olsam...istermiydim?
eğer kızı konuşunca adam mahcup olup hatta rezil olduğunu anlayıp bi daha yapmayacaksa,öğrenmek istemezdim..
fakat tam tersi durumda bilmeyi isterdim tabi..
çok zor bi durum...
benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum..annemi üzülürken görmektense,keşke çocuklar babamla zamanında halledebilseydik...
sonra ne oldu?
boşanırım boşanmam kavgalar böyle geçen yıllar..ve herkesin biiirbirine saygısını yitirdiği bi aile...polyanna oynuyoruz şu sıralar..çoktan unutuldu.
aralarındaki sadece konuşmadan ibaretse,duygusal bi durum yoksa bu ihtimali düşündüm.açıkçası kadının üzülmesini istemezdim...
ben olsam...istermiydim?
eğer kızı konuşunca adam mahcup olup hatta rezil olduğunu anlayıp bi daha yapmayacaksa,öğrenmek istemezdim..
fakat tam tersi durumda bilmeyi isterdim tabi..
çok zor bi durum...
benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum..annemi üzülürken görmektense,keşke çocuklar babamla zamanında halledebilseydik...
sonra ne oldu?
boşanırım boşanmam kavgalar böyle geçen yıllar..ve herkesin biiirbirine saygısını yitirdiği bi aile...polyanna oynuyoruz şu sıralar..çoktan unutuldu.
Eğer normal bi durum olsaydı adam eşine bahsederdi bir kız var derdi var konuşuyorum onunla diye ama ne eşinin nede kızının bu durumdan haberi var duygusal durum olsun veya olmasın heleki o saatde aralarında bişey olmayan insan neden 6 da 5 de konuşsun bunlar normal saatlermi telefonda konuşmak için bence değil o yüzden mutlaka eşi bilmeli konuşup sorunu halletmeleri onlara kalmış anlaşırlar lla boşanma olacak değil ama ben öğrenmek isterdim kendi adıma ve kızım benden saklasada çok üzülürdüm bence doğal olarak kadınında hakkı var
Ben 25 babam 60 kız 25 . Kadınlar da olmaz zaten bu bunalımlar. Hep erkekler de olur. Analarımızın suçu ne. Yıllardır eziyetini çektiği yetmiyor gibi... Reva mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?