- Konu Sahibi julliettee
-
Kızlar kafayı yemek üzereyim. nerden başlycam bilemiyorum. hayatta eşinizden bile çok güvendiğiniz adam çocuğu yaşında, yanında çalışan kıza sarkıntılık ediyorsa ve siz bun öğrenip içinize atmak zorundaysanız ne yapardınız?:44:
Kızlar kafayı yemek üzereyim. nerden başlycam bilemiyorum. hayatta eşinizden bile çok güvendiğiniz adam çocuğu yaşında, yanında çalışan kıza sarkıntılık ediyorsa ve siz bun öğrenip içinize atmak zorundaysanız ne yapardınız?:44:
Zor bir durum... Babaniz oldugunu dusundum dogru mu? Ayrica sizin hataniz yok kendinizi suclamayin
zaten o yüzden kendi kendimi yiyorum ya. bana yapılsa köpürür, ortalığı birbirine katar bu adam. anlmadğım ise şu. telefon geçmişine baktığımda o kızla dakikalarca konuştuklarını gördüm. aralarında 30-35 yaş var. kız gencecik. neden böyle bir şey yapsın aklım almıyor. napcam allahım nasıl baş edilir bu manzarayla
zaten o yüzden kendi kendimi yiyorum ya. bana yapılsa köpürür, ortalığı birbirine katar bu adam. anlmadğım ise şu. telefon geçmişine baktığımda o kızla dakikalarca konuştuklarını gördüm. aralarında 30-35 yaş var. kız gencecik. neden böyle bir şey yapsın aklım almıyor. napcam allahım nasıl baş edilir bu manzarayla
napacan babana bunun yanlış olduğunu söyleyeceksin unutmaya çalışacaksın hatasından döner yada dönmez kendi bileceği iş kendinizi fazla hırpalamayın
kızla mı konuşsam acaba ? ne yapmaya çalışıyorsun diye?
aklım o kadar karışıkki kızlar :/ bin tane tilki dolanıyor şuan. bide arama saatlerini görseniz. evde kimse yokken arayıp 40 dk konuşmuşlar. sabah hep erkenden işe giderdi. bu aralar işler yoğun derdi. sabah 5.30 da 6 da kızı aramaları var son vir haftadır mesela. düşündükçe tiksiniyorum. anlam veremiyorum. aklıma gelen şeyleri savuşturuyorum. yok olamaz diyorum.
kızla mı konuşsam acaba ? ne yapmaya çalışıyorsun diye?
aklım o kadar karışıkki kızlar :/ bin tane tilki dolanıyor şuan. bide arama saatlerini görseniz. evde kimse yokken arayıp 40 dk konuşmuşlar. sabah hep erkenden işe giderdi. bu aralar işler yoğun derdi. sabah 5.30 da 6 da kızı aramaları var son vir haftadır mesela. düşündükçe tiksiniyorum. anlam veremiyorum. aklıma gelen şeyleri savuşturuyorum. yok olamaz diyorum.
Kızla konuşmanızın bi faydası olacağını sanmıyorum,hemen gidip babanıza yetiştirir,yüzyüze oldukları surece görüşmeler devam edecektir.
Evet kizla konus once.kizda okadar uzun sureli konustuguna gore aralarinda bisey var heralde.tek tarafli bisey degil bu.babanin maddi durumu iyimi?? Para icin babanla gorusuyo olabilir.once olayin aslini ogren.sonra babanla konus bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?