• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana yardım edin

julliettee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
20
0
36
Manisa
Kızlar kafayı yemek üzereyim. nerden başlycam bilemiyorum. hayatta eşinizden bile çok güvendiğiniz adam çocuğu yaşında, yanında çalışan kıza sarkıntılık ediyorsa ve siz bun öğrenip içinize atmak zorundaysanız ne yapardınız?:44:

Kızlar kafayı yemek üzereyim. nerden başlycam bilemiyorum. hayatta eşinizden bile çok güvendiğiniz adam çocuğu yaşında, yanında çalışan kıza sarkıntılık ediyorsa ve siz bun öğrenip içinize atmak zorundaysanız ne yapardınız?:44:

Kim bu adam

Beggyy

ne derece güvenilir olduğunu göstermiş sana canım.bence bu örtbas edilecek bir mevzu değil.
o kızın yerinde senin kardeşinde olabilirdi yada kendi evladın ???
bence susulması gereken bi durum değil.bugün ona yapan yarın sana yada başkalarınada yapar.:20:

Zor bir durum... Babaniz oldugunu dusundum dogru mu? Ayrica sizin hataniz yok kendinizi suclamayin

Asla icime atmazdim agzima geleni soylerdim elimden geleni yapardim.cocugu yasi daki kiza yazik degilmi.kimsenin vebaline girmem kim olursa olsun ipligini pazara cikaririm

zaten o yüzden kendi kendimi yiyorum ya. bana yapılsa köpürür, ortalığı birbirine katar bu adam. anlmadğım ise şu. telefon geçmişine baktığımda o kızla dakikalarca konuştuklarını gördüm. aralarında 30-35 yaş var. kız gencecik. neden böyle bir şey yapsın aklım almıyor. napcam allahım nasıl baş edilir bu manzarayla

zaten o yüzden kendi kendimi yiyorum ya. bana yapılsa köpürür, ortalığı birbirine katar bu adam. anlmadğım ise şu. telefon geçmişine baktığımda o kızla dakikalarca konuştuklarını gördüm. aralarında 30-35 yaş var. kız gencecik. neden böyle bir şey yapsın aklım almıyor. napcam allahım nasıl baş edilir bu manzarayla

nasıl yaaa
kızlar doğrumu düşündü babanmı bu ?????

napacan babana bunun yanlış olduğunu söyleyeceksin unutmaya çalışacaksın hatasından döner yada dönmez kendi bileceği iş kendinizi fazla hırpalamayın

napacan babana bunun yanlış olduğunu söyleyeceksin unutmaya çalışacaksın hatasından döner yada dönmez kendi bileceği iş kendinizi fazla hırpalamayın

koca adama ben mi öğreteceğim yanlış bu diye. kendi bal gibi bilmese arama geçmişlerini telefonundan temizler mi? karşıma alıp nasıl konuşabilirim ki ? ne diyebilirim? dilimin ucuna gelen kelimelerin hangi birini saysam rahatlayamam ki

kızla mı konuşsam acaba ? ne yapmaya çalışıyorsun diye?
aklım o kadar karışıkki kızlar :/ bin tane tilki dolanıyor şuan. bide arama saatlerini görseniz. evde kimse yokken arayıp 40 dk konuşmuşlar. sabah hep erkenden işe giderdi. bu aralar işler yoğun derdi. sabah 5.30 da 6 da kızı aramaları var son vir haftadır mesela. düşündükçe tiksiniyorum. anlam veremiyorum. aklıma gelen şeyleri savuşturuyorum. yok olamaz diyorum.

Son düzenleme:
aklım o kadar karışıkki kızlar :/ bin tane tilki dolanıyor şuan. bide arama saatlerini görseniz. evde kimse yokken arayıp 40 dk konuşmuşlar. sabah hep erkenden işe giderdi. bu aralar işler yoğun derdi. sabah 5.30 da 6 da kızı aramaları var son vir haftadır mesela. düşündükçe tiksiniyorum. anlam veremiyorum. aklıma gelen şeyleri savuşturuyorum. yok olamaz diyorum.

Kızla konuşmanızın bi faydası olacağını sanmıyorum,hemen gidip babanıza yetiştirir,yüzyüze oldukları surece görüşmeler devam edecektir.

Evet kizla konus once.kizda okadar uzun sureli konustuguna gore aralarinda bisey var heralde.tek tarafli bisey degil bu.babanin maddi durumu iyimi?? Para icin babanla gorusuyo olabilir.once olayin aslini ogren.sonra babanla konus bence

Evet kizla konus once.kizda okadar uzun sureli konustuguna gore aralarinda bisey var heralde.tek tarafli bisey degil bu.babanin maddi durumu iyimi?? Para icin babanla gorusuyo olabilir.once olayin aslini ogren.sonra babanla konus bence

Evet iyi durumu,zaten tek aklıma yatan tarafı orası. yoksa gencecik kız ne bulabilir yaşlı sayılabilecek adamdan.

Babana direk soyleyemiyorsan
yanindayken toplum icindeyken bu olay bi tanidihin basina gelmis gibi anlatsan nasil insanlar var cocugu yasindaki kizlari kandiriyorlar hicmi allahtan korkmuyolar filan desen cok yanlis oldugunu anlatmaya calissan belki anlar
Rabbim dogru yolu göstersin tez zamanda bu nasil bi is ya

Ben olsam herhalde herşeyin farkında olduğumu hissettirir utanıp geri adım atmasını beklerdim. Ne bileyim. Böyle birşeyi babayla konuşmak çok zor. Belki de kıza gider onu tehdit ederdim. Ay gerçekten çok zor!!! :44::50:

Allah kimsenin başına vermesin :( bi yandan ağlıyorum bi yandan size yazıyorum. kime anlatabilirim ki. herkes sapık gözüyle bakar. ama aslında etrafa çizdiği tablo o kadar mükemmeldir ki. ben bile inanmazdım o arama geçmişlerini görmeseydim. keşke görmez olsaydım. diğer yandan hiç bir şey yokmuş gibi nasıl davranabilirim ki ? Benim de aklıma o geldi. Yarın bi ortamda lafını açacağım. Bide aklıma işyerine gidip kızla tanışmak geldi. Kız zaten işe gireli 2 - 3 hafta oldu. hiç denk gelememiştik. yarın denk gelebileceğim bir saatte gitsem. babamda yaşlandı artık torun torba seviyor gibi mi konuşsam. yada of nasıl konuşsam ki. kızın kafasına dank etse. ya ben napıyorum dese.

Back
X