Iyi günler ben almanyadan yaziyorum. . Üc yillik evliyim. . Evliligmin ilk sene si cok guzel gecti. . Simdi alti aylik bir bebegim var! ! Ama esim bana karsi cok ilgisiz ve cok sorumsuz mesela parayi kizina bez Mama alacagina gidiyor disarida harciyor. . Cok geziyo arkadaslariyla .. evine bagli degil. Evde olunca da iki yabanci gibiyiz .. cocuk var haliyle ara sira ev isi yemek yapamiyorum iste ozamanlari daha da bi somurtgan oluyo sürekli benim annem böyle yapar böyle eder diyor hic anlayis göstermiyor! ! Ara sira kendi yapiyor yalan degil ama o zaman da basima kalkiyo. . Bundan iki ay önce ayriydik annemlere gitmistm elektrik faturasini ödemedigi icin .. bir ay görusmedik bana söz verdi degisti icin ama geldim yine ayni hicbi degisiklikyok.. disarda alisveris ederken bile ve annesi nin yaninda bile azarliyor kibar lik ne bilmiyor!! Ne yapmaliyim sizce .. zamanla degisir dedim ama huylu huyundan vazgecmez. . Gecen banka hesabima baktim birsuru para harcamis gezmis tozmus ama evine bi alisveris yaptigi yok söz verdi yine tekrarladi. . Bi Akil verin neolur
(((