Nolur bi Akil verin kizlar. .

Yagmur217

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
4
0
1
34
Iyi günler ben almanyadan yaziyorum. . Üc yillik evliyim. . Evliligmin ilk sene si cok guzel gecti. . Simdi alti aylik bir bebegim var! ! Ama esim bana karsi cok ilgisiz ve cok sorumsuz mesela parayi kizina bez Mama alacagina gidiyor disarida harciyor. . Cok geziyo arkadaslariyla .. evine bagli degil. Evde olunca da iki yabanci gibiyiz .. cocuk var haliyle ara sira ev isi yemek yapamiyorum iste ozamanlari daha da bi somurtgan oluyo sürekli benim annem böyle yapar böyle eder diyor hic anlayis göstermiyor! ! Ara sira kendi yapiyor yalan degil ama o zaman da basima kalkiyo. . Bundan iki ay önce ayriydik annemlere gitmistm elektrik faturasini ödemedigi icin .. bir ay görusmedik bana söz verdi degisti icin ama geldim yine ayni hicbi degisiklikyok.. disarda alisveris ederken bile ve annesi nin yaninda bile azarliyor kibar lik ne bilmiyor!! Ne yapmaliyim sizce .. zamanla degisir dedim ama huylu huyundan vazgecmez. . Gecen banka hesabima baktim birsuru para harcamis gezmis tozmus ama evine bi alisveris yaptigi yok söz verdi yine tekrarladi. . Bi Akil verin neolur:((((

Iyi günler ben almanyadan yaziyorum. . Üc yillik evliyim. . Evliligmin ilk sene si cok guzel gecti. . Simdi alti aylik bir bebegim var! ! Ama esim bana karsi cok ilgisiz ve cok sorumsuz mesela parayi kizina bez Mama alacagina gidiyor disarida harciyor. . Cok geziyo arkadaslariyla .. evine bagli degil. Evde olunca da iki yabanci gibiyiz .. cocuk var haliyle ara sira ev isi yemek yapamiyorum iste ozamanlari daha da bi somurtgan oluyo sürekli benim annem böyle yapar böyle eder diyor hic anlayis göstermiyor! ! Ara sira kendi yapiyor yalan degil ama o zaman da basima kalkiyo. . Bundan iki ay önce ayriydik annemlere gitmistm elektrik faturasini ödemedigi icin .. bir ay görusmedik bana söz verdi degisti icin ama geldim yine ayni hicbi degisiklikyok.. disarda alisveris ederken bile ve annesi nin yaninda bile azarliyor kibar lik ne bilmiyor!! Ne yapmaliyim sizce .. zamanla degisir dedim ama huylu huyundan vazgecmez. . Gecen banka hesabima baktim birsuru para harcamis gezmis tozmus ama evine bi alisveris yaptigi yok söz verdi yine tekrarladi. . Bi Akil verin neolur:KK43:(((

e OZAMAN birdaha anne evine gidecen
Şöyle bir süründürecen

Iyi günler ben almanyadan yaziyorum. . Üc yillik evliyim. . Evliligmin ilk sene si cok guzel gecti. . Simdi alti aylik bir bebegim var! ! Ama esim bana karsi cok ilgisiz ve cok sorumsuz mesela parayi kizina bez Mama alacagina gidiyor disarida harciyor. . Cok geziyo arkadaslariyla .. evine bagli degil. Evde olunca da iki yabanci gibiyiz .. cocuk var haliyle ara sira ev isi yemek yapamiyorum iste ozamanlari daha da bi somurtgan oluyo sürekli benim annem böyle yapar böyle eder diyor hic anlayis göstermiyor! ! Ara sira kendi yapiyor yalan degil ama o zaman da basima kalkiyo. . Bundan iki ay önce ayriydik annemlere gitmistm elektrik faturasini ödemedigi icin .. bir ay görusmedik bana söz verdi degisti icin ama geldim yine ayni hicbi degisiklikyok.. disarda alisveris ederken bile ve annesi nin yaninda bile azarliyor kibar lik ne bilmiyor!! Ne yapmaliyim sizce .. zamanla degisir dedim ama huylu huyundan vazgecmez. . Gecen banka hesabima baktim birsuru para harcamis gezmis tozmus ama evine bi alisveris yaptigi yok söz verdi yine tekrarladi. . Bi Akil verin neolur:KK43:(((

Akıl vere vere bizde kalmıyor sonra
Hayır verdiğimiz aklı dikkate alan olsa neyse, razıyız
Boşa gidiyor, yazık oluyor...

Düsündüm ama bu sefer iyice cocuk oyuncagina Döner diye vazgectim ya hep ya hic diye dusundum biraz daha sabredip göreyim dedim ama nafile

Düsündüm ama bu sefer iyice cocuk oyuncagina Döner diye vazgectim ya hep ya hic diye dusundum biraz daha sabredip göreyim dedim ama nafile

ALLAH aşkına huylu huyundan vazgeçer mi
Şöyle iyisinden bir rest çekmen lazım
Önce konuş olmazsa ben gidiyorum de arkana bakmadan git
Bu adam rızkını arkadaşları ile yiyip içerse eve bakmaz ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamazsa ne çile çekecem ya
ya adam gibi adam olur yada ben yokum !!!

Bana değer vermeyen birinin yanında durmam beni çocuk gibi azarlamasına asla izin vermem hele ailelerin yanında böyle bişey olmasına.
Evine bişey almayıp gezip tozuyosa da bende maaşımı sadece kendime ve bebeğime harcardım
Burnunu sürtmezsen bu böyle devam eder gider....

Adam evine bağlı değilse ne yapsan boş bacım, at değil ki bu yularından çekesin. Ya boşa, ya kabullen.

Yazmayi unutmusum dün annesi nin doktor da randevu du vardi tercüman olarak yanimda gelirmisin dedi benimdd evim biraz merkeze uzak soguk cocuk üsür eksi alti derecede dedim .. öbur oglu var kadinin calismiyor evde onu götur dedim tamam dedi kayinvaldem ama esim demedigni koymadi demekki annesi kizindan bile deger li ...

sorumsuz bir erkekle başa çıkmak zor. evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız mecburen bir aile terapistine gidiceksiniz.bi güzel anlatacaksınız. sonra eşinizde gelecek uzman karşısında yüzleşeceksiniz.. aksi taktirde sizi ve söylediklerinizi bu adam takmayacaktır.

Evine bakmayan adamdan hayir gelmez
Hele cocugunu dusunmeyip kendi zevkine gidenlerde hic gelmez Sen bi defa gitmissin akillanmamis bosuna duzelmesini bekleme

Keşke annesiyle evlenseymiş.
Git gelme arkadaşım. Evine bakmayan adamdan baba da olmaz.

Back
X