• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bi bakın

Gzmgrsnl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
34
1
36
32
Hanımlar ben yeni nişanlıyım. Nasipse 5 ay sonra düğünüm var. Asıl konu su; ben rahatsızlığımdan dolayı liseyi bırakmak zorunda kaldım yani hastanede yatıyordum sürekli. Herneyse sonra açıköğretim lisesine başladım ve hala bitmedi son sınıfım. Ama babam okulun bitmeden evlendirmem diye şart koymuştu. Bende 3 senedir ikna edemedim bu sene bitirdim okulu diye bi yalan söyledim. Şimdide belediyeden tanıdıkları varmış nişanlımda inşaat mühendisi memur. Bana da yarın git başvur ben konuştum dedi. Ama lise mezunu ve açıktan üniversite okuyorum diye biliyo babam. Sorum su; ilkögretim mezunları belediye de hangi pozisyon da çalışıyor. Aranızda yada tanıdığınız var mı böyle ilkögretim mezunu calısan

Hanımlar ben yeni nişanlıyım. Nasipse 5 ay sonra düğünüm var. Asıl konu su; ben rahatsızlığımdan dolayı liseyi bırakmak zorunda kaldım yani hastanede yatıyordum sürekli. Herneyse sonra açıköğretim lisesine başladım ve hala bitmedi son sınıfım. Ama babam okulun bitmeden evlendirmem diye şart koymuştu. Bende 3 senedir ikna edemedim bu sene bitirdim okulu diye bi yalan söyledim. Şimdide belediyeden tanıdıkları varmış nişanlımda inşaat mühendisi memur. Bana da yarın git başvur ben konuştum dedi. Ama lise mezunu ve açıktan üniversite okuyorum diye biliyo babam. Sorum su; ilkögretim mezunları belediye de hangi pozisyon da çalışıyor. Aranızda yada tanıdığınız var mı böyle ilkögretim mezunu calısan
nasıl ya ilkokul mezunusun ve belediyedimi calışacaksın?
ben universite mezunuyum niye kpss le uğraşıyorum o zaman:KK57:

Baya büyük islere kalkismissin canım ya.
Bu iş çıkar meydana gibime geliyor.
Nisanlin biliyor mu durumu?

Oda bil
p
ona da daha bi kaç hafta önce söyledim bayagı söylendi bana. Onunda haberi yoktu.

Neyseki nisanlin biliyor durumu.
Bence nisanlin konuşsun babanla.sen hiç girme bu topa.
Desin baba gzm böyle bir hata yapmış bana söyledi bizim içimiz rahat etmedi sen izin vermezsen ben yine beklerim okul bitene kadar bize bir yol göster desin.
Çünkü elbet çıkacak bu ortaya ve o zaman daha kötü olur.evlenmek icin babani kandirmani affedecegini pek sanmam.cok üzülür.

temizlik işçileri ilkokul mezunu olabiliyor tatlım fakat ayarladığı pozisyonun o olduğunu hiç sanmam :(

baban seni belediyede önce geçici işçi pozisyonunda işe aldıracak sonrada kadroya geçirecekti.bunlar için kpss gerek yok.ama en az lise mezunu olmalıydın.ilerde öyle pişman olacaksınki o liseyi bitirmediğin için.yazık üzüldüm.

Cahilken koca icin egitimi ve is olanaginda varsa birakma.
Sonra benim gibi debelenir durursun :KK43::KK43:

belediyede ne işi yapcaksınız temizlik olur anca !

Lise de neden okulu bırakmak zorunda kaldın?? Sanırım sağlığınız ile ilgili bir durum vardı..
Sanırım siz belediye ye taşeron şirket üzerinden gireceksiniz.. Eğer sağlık durumunuzdan ötürü, engelli kadrosundan girerseniz, lise mezunu olmamanız sorun olmaz. Zaten Belediye de çalışacağın süre 3-6 aylık bir süre olur.. Çok sağlam, dayın olmadıktan sonra da sözleşmeliye geçmek zor olur. Zaten Belediyeler kadro vermiyorlar, şu günkü şartlarda..
Bence yol yakınken bbabana doğruyu söyle, kurtul. Bu yükle yaşanmaz..

bu şartlarda belediyeye gidererseniz birşey demiyorum..
kardeşim üniversite mezunu. eşşek gibi kpss çalıştı.83 puan aldı ama hala atanamadı..
sizce hak mı?

memur olarak giremez... kpss şart. geçici işçi de değildir. taşeron firmaya girecektir. gerçi tüm siyasi partiler taşeronu kadroya alacağız diyor da. bilemedim...

bir dönem bende teşeronda çalıştım. canım çıkıyordu çalışırken. sonra saçma bir nedenden dolayı kovulmuştum:KK45:. ve kpss ile atandım

ilköğretim mezunu isen hizmetli olarak yada park bahçede bahçe işlerinde çalıştırırlar...

memur olarak giremez... kpss şart. geçici işçi de değildir. taşeron firmaya girecektir. gerçi tüm siyasi partiler taşeronu kadroya alacağız diyor da. bilemedim...

bir dönem bende teşeronda çalıştım. canım çıkıyordu çalışırken. sonra saçma bir nedenden dolayı kovulmuştum:KK45:. ve kpss ile atandım

ilköğretim mezunu isen hizmetli olarak yada park bahçede bahçe işlerinde çalıştırırlar...
taşeron girerse o ayrı.. ama işçi girmeside haksızlık.. belediyede bende staj gördüm.. %60 70 işçi zaten.. kadrolu yokki. seçimden seçime kadroya alınıyor.. o parti kazanmazsa işçiler çıkarılıyor kendi yandaşları alınıyor.. belediyelerde böyle

Ayy ne kadar rahat yalan söylemıssınız sız .
Liseyı bıtırdım deseydın barı sadece bıde unıv okuyorum demıssınız yuh yanı ne dıım .s
Açıklanınca yazık babanız hayal kırıklıgına ugrayacak.

Babana üzüldum.. Adam gercegi ogrenince yıkılir yahu.,

Back
X