• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bi teselli :(

Saklamıyordur artık bence öğrenmişsiniz. Ne güzel işte erken teşhis çok önemli. Böyle yapmayin ve lütfen ona bol bol moral verin. Üzgün olduğunuzu bilmesin. Eminim iyileşecektir. Artık tıp çok ilerledi.
Insallah oyle ihtiyaacim var ki iyi biseyler olmasina. Yaninda hic uzgun durmuyoruz. Gülüp egleniyoruz icimiz kan aglasada. Iyi dileklerini icin cok tesekkur ederm

Acil şifalar dilerim.İçinizi ferah tutun.Babanız sizleri üzmemek için saklamış.Biz tam tersini yapmıştık.Babam prostat kanseriydi.Tüm aile babamdan gizledik.Ona prostat ameliyatı olacağını söyledik.Ameliyat oldu ve üzerinden 5 yıl geçti hala bilmez:) bazen insan sevdiklerini korumak için yalan söyler.
Babanız üstesinden gelebileceğini bilseydi yine söylemezdi.hep yanıbda olun,destek olun.bir de olumlu düşünün.bakın şükür ki 1.evredeymiş.erken teşhis ile bu illeti yenen çok kişi var.geçmiş olsun.
O bizi dusunndugu icin sakladi ama kendi ogrendiginde ne yapti tek basina nasil kalkti bunun altindan dusundukce yaniyorum

Insallah oyle ihtiyaacim var ki iyi biseyler olmasina. Yaninda hic uzgun durmuyoruz. Gülüp egleniyoruz icimiz kan aglasada. Iyi dileklerini icin cok tesekkur ederm

Benim arkadaşımın eniştesi de tedavi gördü. O da erken farketmiş. Sanırım bir 4 yıl oldu ve su an gayet iyi. :) Doktorlar böyle umut verici konuşuyorsa korkmayın. Onlar hep ihtimalli konuşur çünkü. Bir dönem hastanede çalıştığım için biliyorum az çok. Allah tez zamanda şifa versin.

O bizi dusunndugu icin sakladi ama kendi ogrendiginde ne yapti tek basina nasil kalkti bunun altindan dusundukce yaniyorum
Olan olmuş, geçmişi değiştiremezsiniz.Daha fazla düşünüp de kendinizi yiyip bitirmeyin. Sağlam durmanız gerek,bu boş düşüncelerle enerjinizi tüketmeyin,enerjiye ihtiyacınız olacak.neler yapabiliriz onu düşünün. Hep olumlu düşünün, kötüyü çağırmayın.ilk evrede teşhis hayat kurtarıyor.

Benim arkadaşımın eniştesi de tedavi gördü. O da erken farketmiş. Sanırım bir 4 yıl oldu ve su an gayet iyi. :) Doktorlar böyle umut verici konuşuyorsa korkmayın. Onlar hep ihtimalli konuşur çünkü. Bir dönem hastanede çalıştığım için biliyorum az çok. Allah tez zamanda şifa versin.
Aminnn insallah babam da tamamen iyilesr. Cok tesekkur ederm

Olan olmuş, geçmişi değiştiremezsiniz.Daha fazla düşünüp de kendinizi yiyip bitirmeyin. Sağlam durmanız gerek,bu boş düşüncelerle enerjinizi tüketmeyin,enerjiye ihtiyacınız olacak.neler yapabiliriz onu düşünün. Hep olumlu düşünün, kötüyü çağırmayın.ilk evrede teşhis hayat kurtarıyor.
Insallah iyi ollur hersey cok sagolun kendime geldim az da olsa.

Ben annemi 5 ay once akciger kanserinden kaybettim maalesef. Ama onunkisi artik cok ilerlemisti. Rabbim babaniza saglik sihhat afiyet versin. 1'ci evrede kanserden kurtulanlar cok insallah babanizda o sanslilar arasinda olur.

Ha sunuda unutmayin, hasta olan degil vadesi gelen ölür. O yüzden kendinizi fazla yıpratmayın, önünüze bakıp babanız için neler yapabileceginize odaklanin..

Ben annemi 5 ay once akciger kanserinden kaybettim maalesef. Ama onunkisi artik cok ilerlemisti. Rabbim babaniza saglik sihhat afiyet versin. 1'ci evrede kanserden kurtulanlar cok insallah babanizda o sanslilar arasinda olur.
Ha sunuda unutmayin, hasta olan degil vadesi gelen ölür. O yüzden kendinizi fazla yıpratmayın, önünüze bakıp babanız için neler yapabileceginize odaklanin..
Oncelikle Allah rahmet eylesin basiniz saagolsun.Allah size sabir ve uzun omurler versin. Umarim hersey guzel olur. Babama moral vermekten baska bisey gelmiyo elimizden. Kaldi ki psikolojik olarak o bizden daha iyi ve bilincli. Bi cok doktora gostermis sonuclarini hepsi cok olumlu konusmuslar. Allah bilir tabi en iyisini insallah iyilesir

cok gecmis olsun.bizim aile dostunun esi akciger kanseriydi,ameliyat oldu kemoterapi aldi ve atlatti hastaligi.

Herkese iyi geceler arkadaslar. Son 2 gunum zehir gibi gecti. Oncelikle babamin 3ay once gidip kendine kendine anjiyo (dogrumu yazdim bilmiyorum) olmasi,daha sonra 1 aydir bizden gizli hastanelerde ordan oraya kosturup bin tane test yaptirarak akciger kanseri baslangici (1.evre)oldugunu ogrenmesi. Evet tum bunlar olurken ne benim ne ailemin hic birimizin haberi yoktu ta ki cumartesi aksamina kadar. Akciger de sag ust lob da bi kitle belirlenmis. Kucuk boyutlu. Henuz pasif durumdaymis babamin soyledigine gore(tabi yine bizden saklamiyosa). Sabah ankaraya yola cikacaklar. Cok doktor arastirmis sonuclarini gondermis. Doktorlarin hepsi ameliyatla o kitlenin tamamen alinabilecegini ve hastaliktan tamamen kurtulabilecegini soylemisler. Sonrasinda da kucuk bi ihtimal gerekirse kemoteraapi yada radyoterapi ollabilecegini soylemisler. Fakat ben hic iyi degilim nedense bu olanlara hic inanamiyorum. Dunyam karardi. Kocaman bi bosluktayim. Icim yaniyo cigerlerim yaniyo. Nolur bana guzel biseyler diyin. Canim cok aciyo. Boyle bi durumla karsilasanlar var mi sonuclar ne oldu lutfen benimle paylasirmisiniz? Uzun oldu hakkinizi helal edin. Simdiden cok tesekkur ederm hepinize.

helal olsun o babaya her şeyi kendi halletmiş.benim eşimin sesi kararsa olay oluyor evde.bence bol bol şükredin hem erken teşhis için hem de böyle bir babaya sahip oldugunuz için

canım öncelikle böyle konularda soğuk kanlı olmalısın. artık bu tip hastalıkları insanlar grip olmuş gibi karşılıyor. herkesin ailesinde var.
benim kayınvalidem kanser hastasıydı hem de tam evresini bilmiyorum ama en ileri evrenin bir alt basamağındaydı çok şükür iyileşti. ama onun da şu an ciğerinde kitle var doktor devamlı izliyor henüz ameliyatlık durumda değil ama senin babanın ilerlememiş ki bu kadar bozma moralini. daha başlangıç evresindeyse aynı babana söyledikleri gibi kitleyi alıyorlar biyopside kitleyi inceliyorlar kötü huylu ise kemoterapi ya da radyoterapi uyguluyorlar hastanın durumuna göre diye biliyorum. hiç endişelenme hatta şükret ki ileri bir seviyede değil

Back
X