• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bi yardimci olun :(

obsessivecompulsive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
1
0
1
28
Ben 19 yasindayim ve basak burcuyum, bahsedicegim kisi de 19 yasinda ve boga burcu. Iliskiler konusunda basarili degilimdir, birine nasil yaklasmam gerektigini falan bilmem. Ayni okuldayiz, hatta ayni bolumdeyiz, derslerimiz ortak genelde. Arkadasiz, ama bende ona karsi anlamlandiramadigim bi cekim var. Onu dusununce falan heyecanlaniyorum ama yaninda oldum mu rahatliyorum, hic cekinmiyorum ya da kasilmiyorum. Nasil yaklasabilirim, nolur bi yardimci olun. Yani beni yakin bi arkadas olarak gormesini istemiyorum. Ona karsi sadece arkadasca olmadigimi anlasin istiyorum. Ama yilisik kiz gibi de gorunmeyi istemem. Nasil davranabilirim, ne yapabilirim?

Eğer ondanda sana bir ilgi farkettiysen mutlaka açilmalisin ama hizlica degil yavas yavas niyetini belli edebilirsin. Eger ilgisi oldugunu dusunmuyorsan tehkikeye atmak istemeyebilirsin ama unutma ki ileride cok pisman olabilirsin. Bana kalirsa eger hoslandigi birilerinden bahsetmiyorsa yani gonlu boşsa mutlaka ilgini belli et, et ki ileride pisman olma.

sen onun gözlerıne bak zamanla anlar ona kendısne karşı brseyler hıssettıgını.onunda sana varsa zaten zamanla açılır sana

Back
X