Canım benimki de öyle maalesefKuaföre gitmiyorum kendim kesiyorum. Üst bölge açıldı benimde seninki gibi bazı kadınların ayy saçım cok döküldü dedikleri aslan yelesi saç gibi degil adam akıllı az yani. Erkek tipi dökülme bende araştırdım zaten annemde de irsi yani yapacak birşey yok. Öyle kabul edeceğiz belki demir hapları filan ama dışardan olan herşey kısa süreli belki ilerde bir çözüm bulurlar.
abla okula gidiyorum utanıyorum hergün topuzdan kendimi çok iğrenç hissediyorum
yadırgamak nedemek canım yaa olurmu öyle şey, aksine dua ederiz fikir veririz, hepimizin derdi sıkıntısı var...allah beterinden korusun...
öncelikle daha önce birçok şeyi denemiş olduğun için neleri söylesek neleri söylemesek bilemeyiz...bence neleri denediğini bi yaz önce...
ilk öncelikle doktora gittinmi?? herhangi bir tedavi uygulandı mı ilaç vs kullandınmı??? hormonsal birşeyse illa ki tedavi edilebilir bi durum olabilir...
evet biraz seyrek saçların, ama öyle çok abarttığın kadar değil inan.. hayata küsmeye, aynalara bakamamaya neden olacak durumda değil bence...
öncelikle biraz özgüven sağlamalısın....bakım da yapmıyorum diyorsun, şunu unutma ki her insanın her güzelin bir kusuru olur derler, herkes kusurlu bulduğu taraflarını bir şekilde kamufle eder...
saçların seyrek diye ipin ucunu koyvermenin bir getirisi olmaz sana...
psikolojini bozacak durumlara getirme kendini...
imkansız bir dert değilki...tedavi işe yaramazsa bile birçok yolu var bunun, çıt çıt kaynak vs...
hadi herşeyi geçtim millet saç ektiriyor yaa...
yeterki sağlığın yerinde olsun tatlım, en büyük derdin saçın olsun..yapma lütfen...toparlan bir an önce...
Belki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
resimlere bir bakar mısınızperuk mu çıtçıt mı tepelik mi ne kurtarır beni inanın gidip bakmaya utanıyorum öğrenciyimde :/ para biriktirip bi şekilde almayı düşünüyorum çok kötü bi durum yıllardır böyle
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
yadırgamayın lütfen bilen yol göstersin
abla okula gidiyorum utanıyorum hergün topuzdan kendimi çok iğrenç hissediyorum
ablacım aklına gelecek herşeyi yaptım cerrahi müdahale hariç saç yok ki ektireyim artık diyorum bi peruk çıtçıt bişey taktırayım ama hangisi iyi olur onu danışmak istiyorum o bitkisel bakımlar veya eczane ilaçları hiç ama hiç işe yaramadı umudu kestim onlardan... zaten kendine gelecek gibi değil saç .. yine resimde çok görünüyor gerçekte heryerler açık açıkendokrin dermatolog hepsine gittim kadın doğumada gittim . yok gençsin yok bişeyin yok yok stres ııvır zıvır saydılar dayanamıyorum psikolojim çok bozuk 4 sene boyunca lisede kızlar dalga geçti şimdi üniversitedeyim hiç derslere gidemiyorum üzülüyorum . abla en büyük derdim saçımda değil şeker hastasıyım :26: ama bari saçım olsaydı bende kızım özeniyorum
Yadırgamak olur mu hiç, nasıl sözdür o
Nasıl bir tedavi uygulandı, neler denedin biraz bilgi verebilir misin
Belki bir bilen vardır ya da sorar danışırız
Çok geçmiş olsun
Mezoterapi sac ektirme gibi şeyler neden dusunmuyorsun?
Erkek tipi sac dokulmesi sanirim. Paran olsaydi disaridan surulen bir losyon(minoxidil) onerebilirdim. Saracoglunun onerdigi, lavanta cayi iyi geliyor diyorlar ama hic denemedim. Onun disinda kansizliginin olmamasina dikkat et. Cinko ve demir eksikliginde de sac dokuluyor. Adet duzensizligine yine saracoglunun sogan kuru cok iyi geliyor. Once su parasiz olan kurleri dene sonra baska yollar ararsin.
Yadirgayanlar utansin , bosver onlari.
minoxidil alabilirim neler almadım kiama bırakınca yine dökülür diye çok korkuyorum . ben takma saç düşünüyorum işe yarar mı yani zorlanır mıyım diye sordum
ablacım aklına gelecek herşeyi yaptım cerrahi müdahale hariç saç yok ki ektireyim artık diyorum bi peruk çıtçıt bişey taktırayım ama hangisi iyi olur onu danışmak istiyorum o bitkisel bakımlar veya eczane ilaçları hiç ama hiç işe yaramadı umudu kestim onlardan... zaten kendine gelecek gibi değil saç .. yine resimde çok görünüyor gerçekte heryerler açık açıkendokrin dermatolog hepsine gittim kadın doğumada gittim . yok gençsin yok bişeyin yok yok stres ııvır zıvır saydılar dayanamıyorum psikolojim çok bozuk 4 sene boyunca lisede kızlar dalga geçti şimdi üniversitedeyim hiç derslere gidemiyorum üzülüyorum . abla en büyük derdim saçımda değil şeker hastasıyım :26: ama bari saçım olsaydı bende kızım özeniyorum
canım şeker hastalığın için allah şifa versin, ama gerçekten saç için hayatını zindan etme...elinden geleni yaparsın, olmuyorsa da takdir böyle deyip kabul edersin ne yapıcaksın...
benim bi akrabamın kızının çocukluğundan beri saçları döküktü, hepsi değil ama belli belli yerler böyle avuç içi gibi açıklıklar vardı, hemde jiletle kazımış gibi çıplak derecesinde kellik vardı...çok şeyler yaptı o da....
sonradan düzeldi ama saçları baya çıktı...
sarımsak sürdürdüğünü duymuştum..onun çok faydasını görmüş...
eşimin kardeşinde de çok ufak biryerinde saçkıran olmuş, kuaförde jiletle bir iki çizik atıp sarımsak sürmüşler...sonra saç çıkmış orasında kapanmış açıklık...
sen denedinmi acaba sarımsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?