yanlış anlamayın araştırdım ama doktorunda saçı yok
Canım benim aklıma şöyle bir şey geldi ama denemek ister misin bilemedim.
Önce bir peruk alsan, sonra da saçlarını tamamen kazıtsan.
Ve bu kazıtma işlemini 2 günde bir tekrarlasan bir ay boyunca.
4 ayda şuan ki saçın haline gelir diye düşünüyorum.
bence de iyi fikir,
kazıttıktan sonra daha gür gelir saçı
aslında çaresiz bir durumda değil kızcağız,özgüveni gitmiş saçları yüzünden
utandığından ne dra ne de kuaföre gidebiliyo
halbuki normal birşey herkesin başına gelebilir
bu öneri işe yarayacaktır ancak problem saç köklerinde değil
arkadaş adet düzensizliği de yaşıuyor
biyolojik bir nedeni
yüzeysel olarak çokda tam,r edemezsiniz
ancak denemkte fayda var
eğer uygulayacksanız aldığınız peruğun sentetik değilde gerçek saç olmasına dikkat edin önümüz yaz
güzneş ışığı sentedik peruklarda inanılmaz kötü bir kokuya neden oluyor
maliyet açısından da kaliteli bir peruk la saç ekimi yaptırmak arasında pek bir fark yok
Belki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
resimlere bir bakar mısınızperuk mu çıtçıt mı tepelik mi ne kurtarır beni inanın gidip bakmaya utanıyorum öğrenciyimde :/ para biriktirip bi şekilde almayı düşünüyorum çok kötü bi durum yıllardır böyle
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
yadırgamayın lütfen bilen yol göstersin
yılda 2 -3 kez adet görüyorum yani bu değişmiyor nadiren artııyor sebebi buna bağlıyorum tam tedavi yok olsamda saç düzelmiyor
dermozinc ilaçlarına bi umut geçen yaz 300 tl bayıldım sonuç hüsran her bakım yağını bakımı kullandım minoxile bi tek cesaret edemedim
tarlusal diane 35 kullandım, bi ara çinko demir hapları şurupları kullandım sürüsüyle
şimdi aldactone kullanıyorum çünkü yüzüm kıllı kıllı oldu lanet ettim kendime elimde değil dayanamıyorum, kafamda ektirecek kadar saç yok ve şeker hastasıyım malesef
Canim bu hamur mayasi varya onu bi dene sac cikarirmi bilmiyorum ama besledigini mevcut saclari dokmedigini biliyorum.kesinlikle tv de yapilan reklamlarda olan sampuan gibi seyleri onermem sana calistigim icin biliyorum.faydasi olmuyor.aciklik yerlerine sarimsak sur.yeni tuylenme olucakmi bi dene bakalim.sarimsk yagi al.bide eger yurtdisinda tanidigin varsa argan yagi getirtebiliyosan onu dene.burdakilerle ordan gelenlerin renk farkini gormen lazim argan yagi senin sorununa bi nebze iyi gelebilir.
Ne demek yargılamak ki lutfen kendine haksizlik etme..
Oncelikle doktora gittin mi bilmiyorum ama bir rahatsizligin olabilir...
Neden oldugunu nasil oldugunu anlatabilir misin?
Ayrıca lütfen canini sikma üzülme kendine kusme bunun bir çaresi var biliyorsun ki benim arkadasim sac ektirdi.simdi gormen lazim.. Sukret derdinin dermani var en azindan
Belki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
resimlere bir bakar mısınızperuk mu çıtçıt mı tepelik mi ne kurtarır beni inanın gidip bakmaya utanıyorum öğrenciyimde :/ para biriktirip bi şekilde almayı düşünüyorum çok kötü bi durum yıllardır böyle
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
yılda 2 -3 kez adet görüyorum yani bu değişmiyor nadiren artııyor sebebi buna bağlıyorum tam tedavi yok olsamda saç düzelmiyor
dermozinc ilaçlarına bi umut geçen yaz 300 tl bayıldım sonuç hüsran her bakım yağını bakımı kullandım minoxile bi tek cesaret edemedim
tarlusal diane 35 kullandım, bi ara çinko demir hapları şurupları kullandım sürüsüyle
şimdi aldactone kullanıyorum çünkü yüzüm kıllı kıllı oldu lanet ettim kendime elimde değil dayanamıyorum, kafamda ektirecek kadar saç yok ve şeker hastasıyım malesef
Cooook kotu bir oneri olmus bu, kusuruma bakmayin olurmu. Oyle saci dokulen her insan kazitip saci cikicagini inansaydi. Sacsiz insan kalmazdi. Yok oyle birsey. Sakin kimse de yapmazsin bunu.
Sac kokleri sacinin derisinin icinde. Ilk baslarda cok canli gozukuyor, cunku sac kisa geldikce cok gozukur. Sonra uzatinca ayni hale gelir. Eski hale yani. Bilmeyen varsa soylemis oldum.
Iyi gunlerr herkezse
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?