Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Nolur bir bakın bıktım bu durumdan :( olmayan saçlarım (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

teşekkür ederim anadolu yakasındayım ama o hastaneye ulaşım kolay en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum

Canim oncelikle bu kadar takma, uzme kendini ve kesinlikle derslerinden olma. Benim universite de saclarini asker tirasi gibi kissacik kestiren bir arkdasimda vardi mesela, biz yakistiriyorduk, bu onun havali tarziydi. Hersey senin durusunda biter, sen kendine guvenirsen cevrene bunu yansitirsin.

Birde Tibetin genclik sirri bir kitap var duydun mu? Nette de bulabilirsin. 5 haraket yapiyorsun her gun, insanin cakralarini aciyormus. Ben yapsam kendimi cok iyi hissediyorum, ama hic bir kac ay duzenli yapamadim. Bir arkadasin annesi yapiyormus, arkadasim resmen saclari gurlesti, yeni siyah saclar cikti o yasta diyordu. Bir denesen? Ama vaz gecme 2 ay dene en az. Begenirsen hayatin boyunca...Belki hormonlarini da dengeler tekrar.

çok teşekkür ederim hareketleri buldum hergün yapacağım umarım işe yarr

kuzum benim kıyamam sana
ne olur kendini iğrenç hissetme canım
çıt çık ya da kaynak kullanamazmısın

çok düşündüm ama gidip soramıyorum çekiniyorum anlamsızca utanıyorum sanırım saklamak için onları saç lazım o da bende yok

çok düşündüm ama gidip soramıyorum çekiniyorum anlamsızca utanıyorum sanırım saklamak için onları saç lazım o da bende yok

canım nolur kusura bakma anlamadım şimdi çıt çıt yada kaynak düşündün ama yaptırmadın ama neden orasını anlamadım biraz ayrıntılı anlatırmısın tatlım

Bir arkadasim boyle. Ozel gunlerde keratin toz kullaniyordu. Bir ara reklami coktu, bulursunuz. Toplu kullanin arada acarsaniz da bu dedigim tozdan uygulayin bence iyi bir cozum.

canım nolur kusura bakma anlamadım şimdi çıt çıt yada kaynak düşündün ama yaptırmadın ama neden orasını anlamadım biraz ayrıntılı anlatırmısın tatlım

ya şimdi ablacım kaynak düşündüm başta araştırdım bi kaç kişide gördüm o demirleri çok acayip duruyordu bende onu saklayacak kadar gerçek saç yok
ama çıt çıtı düşündüm ama kaynak gibi olur diye üstünde durmadım
gidip satan yerlerede soramıyorum bilmiyorum vitrinine bile bakıcak özgüven yok bende

güzelim olur mu öyle şey neden çekiniyorsun
insanlık hali ya utanacak ne var bunda bitanem

Yaaaaaaaaaaaa Sen niye böyle konusuyorsun sımdı aksam aksam nasıl üzüldüm benimde saclarım asırı dokuluyor canım topladığımda bıle hep saçımın derisi gözüküyor .. Aynı değil farklı bi hastaneye gitmeyi deneyebilirsin şehrinde muhakkak dermotolojide uzmanlaşmış biri vardır. Ille de her yolu denedim diyorsan kaynak yaptır ıstersen

Öncelikle hastalığınıza gerçekten üzüldüm. Allah şifa versin. Ben de bazen yüzüm yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum. Anlayabilirim halinizden...öncelikle saçınıza kaynak olmaz, kaynaklar hep görünür. Çıt çıt enseye takılıyor. Tepedeki görüntüye çare olmaz. Sizin için en iyisi peruk takmak. Gerçek saçtan yapılan peruklar var. Çok güzel duruyorlar. Kaliteli bir tane alsanız sizi idare eder. Ayrıca okul çok önemli. Ekonomik özgürlüğünüzü elinize aldığınızda daha kolay çözersiniz belki, inşallah o zamana kadar tıp ve teknoloji daha da ilerler.

peruklar yazın kötü olur mu peki zaten kısa peruk alırım alırsam terletir mi mantar falan yapar mı?

peruklar yazın kötü olur mu peki zaten kısa peruk alırım alırsam terletir mi mantar falan yapar mı?

Yazın dışarı çıkınca toplarsınız, peruk takmazsınız. Bi dönem okulda türban yasakken arkadaşlarım peruk takardı. Gerçek olanlar çok güzel oluyor. Hatta bakımı da kolay, kuaföre gidip fön çektirip bir hafta kullanabilirsin. Yapman gereken önce ermeni hastanesindeki doktora, sonra da uygun fiyata peruk satan kuaföre gitmek. Ayrıca niye bakmaktan korkuyorsun ki... Sen alıcısın, alıcıya kimse kötü gözle bakmaz, hatta sevinirler... Kendine eziyet etmekten daha iyi değil mi???

haklısınız ermeni hastanesinde randevu yok teşekkür ederim

canım peki alternatif tıbbı denedin mi. ibrahim saraçoğlu en çook tavsiye edebileceğim kişi. hem saç hemde adet sorunun için başvur. kendisinin hormon düzenlenmesinde baya refaransı var netten bakarsan özellikle soğan krüyle kaç kişinin anne olmasına vesile oldu. bence bir düşün

haklısınız ermeni hastanesinde randevu yok teşekkür ederim

Rica ederim, keşke elimden daha çok şey gelse... Konya'da yaşasaydın beraber gezerdik kuaförleri... Diabet stresten fazlasıyla etkilenen bir hastalık, lütfen kendine eziyet etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…