Benim de öyle gür saçlarım yok. Bakarsam iyi bakmazsam alır başını gider. Ben de biotin kullanmayı düşünüyorum. Ekmek ve yumurta yemediğim için hiçbir zaman yeteri miktarda b vitaminim olamadı ne yazık ki. Bir de şu aralar gece uykum olmadığından vücudum saçma sapan bir şeye evrildi. Zaten 45-46 kiloydum 40-41 kiloya düştüm. Tenim pas pas parlardı, ne yazık ki o sarımsı matlığı görebiliyorum.
Öncelikle pharmatona başlayacağım tekrar. Ben çok büyük faydasını görüyorum. (Biraz iştah açıyor ben de ama işime geliyor, aşırı iştahsız bir şeyim çünkü) Zaten 3 ay kullan 3 hafta ara ver olarak kullanıyordum. 3 haftayı biraz geçti. Pharmaton size de tavsiye ederim. Dediğim gibi biotin kullanacağım. 2.5 yıl önce kullanmıştım doktor tavsiyesiyle. Solgar değil de medobiotin önermişti tüylenme kesinlikle yapmıyor diye. Gerçekten de öyle bir şey yaşamadım. Bu arada güzel saçlar için dengeli ve sağlıklı beslenme şart tabii.
Harici birtakım şeyler de yapıyorum. İşte yağ sürmek falan... Açıkçası onlar da faydalıyor beni. (Öneri isterseniz verebilirim) Ve şampuan... Sıkıntı çıkaran bir saçınız varsa kesinlikle iyi bir şampuan kullanmak zorundasınız. Market şampuanları tamamen zehir. Şükür ben tutturdum bir tane 3 yıldır dostluğumuz sürüyor.(İsterseniz paylaşabilirim)
Gür ve sağlıklı saçlar dileğiyle.