Nolur biri yardımcı olabilirmii?

Bademlikek

La ilahe illallah
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
278
159
103
34
Merzifon
Arkadaşlar sorum şu benim reglime 3 gun var bu ay baya iyi değerlendirdik bugün dayanamadım ve bir ovu testi yaptım çizgiler koyu çıkınca emin olamadım iki defa tekrarladım son 3 gunde yumurtlama olabilirmi yoksa gebelikmig

Yumurtlamandan eminsen bu gebeliktir cunku ovu testi adete yakin ciftcizgi ise hamilesin

Gebelik lh testiyle olculmez beta hcg testiyle olculur muhtemelen adetiniz gecikecek biraz

Her şey olabilir. Ovu testiyle de öğrenen çok ama pco varsa da adet zamanı böyle çıkabiliyor. O yüzden idrar testinde pozitifi gör önce İnş vardr

Ben bundan 8 ay önce bı düşük yaşadım o hamileliğimde de ovu testim adet dönemimde pozitif vermişti o yüzden bu sefer aklıma takıldı acaba dedim

Ama o zaman neden pozitif cikarki pko yok bende düzenli adet görüyorum en son muaynemde de bişey cikmamisti

Bende de çift çizgiydi ve koyuydu ama hamile değildim .. bence test yap ovualsyona aldanma

Korkuyorum test yapmaya açıkçası yani ama bı kaç defa denedim hepsi aynı hatta gittikçe koyulastilar off beklemek çok zor

burda zıddını söylüyor ama bircok kadin ovu ile ogrendi ki bende ogrendim hamile olmadan 2gun once ovu testim arkadasin gibiydi ihtimal vermedim ama hamileydim hatta beta artikca ovu testim patlama yasadi

benimde ayni bu sekilde ovulasyon testim adete 2 gun kaldi. Ama gebelik testi negatif. Sizin gebelik testiniz ovulasyon pik ken pozitif miydi

benimde ayni bu sekilde ovulasyon testim adete 2 gun kaldi. Ama gebelik testi negatif. Sizin gebelik testiniz ovulasyon pik ken pozitif miydi
Evet öğün ve ertesi günü değerlendirdik bu ay planlı gittik ama arkadaş dedi ya nerdeyse imkansız diye baya bı modum dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…