- Konu Sahibi Bademlikek
-
Sair burda ne anlatmisYumurtlamandan eminsen bu gebeliktir cunku ovu testi adete yakin ciftcizgi ise hamilesin
ovulasyon testi adete yakin cift çizgi ise hamileligi gösteriyorSair burda ne anlatmis
Her şey olabilir. Ovu testiyle de öğrenen çok ama pco varsa da adet zamanı böyle çıkabiliyor. O yüzden idrar testinde pozitifi gör önce İnş vardrArkadaşlar sorum şu benim reglime 3 gun var bu ay baya iyi değerlendirdik bugün dayanamadım ve bir ovu testi yaptım çizgiler koyu çıkınca emin olamadım iki defa tekrarladım son 3 gunde yumurtlama olabilirmi yoksa gebelikmiEki Görüntüle 2613883 Eki Görüntüle 2613878 g
Imkansiz gibi bisey hamilelik baslarsa lh duserovulasyon testi adete yakin cift çizgi ise hamileligi gösteriyor
İmkansiz degil bizzat yasadimImkansiz gibi bisey hamilelik baslarsa lh duser
Ingilizce biliyomusunuz bilmiyorum ama burada tam tersini soyluyorİmkansiz degil bizzat yasadim
burda zıddını söylüyor ama bircok kadin ovu ile ogrendi ki bende ogrendim hamile olmadan 2gun once ovu testim arkadasin gibiydi ihtimal vermedim ama hamileydim hatta beta artikca ovu testim patlama yasadiIngilizce biliyomusunuz bilmiyorum ama burada tam tersini soyluyorEki Görüntüle 2613896
Ilgincburda zıddını söylüyor ama bircok kadin ovu ile ogrendi ki bende ogrendim hamile olmadan 2gun once ovu testim arkadasin gibiydi ihtimal vermedim ama hamileydim hatta beta artikca ovu testim patlama yasadi
En garanti gebelik testiBen bundan 8 ay önce bı düşük yaşadım o hamileliğimde de ovu testim adet dönemimde pozitif vermişti o yüzden bu sefer aklıma takıldı acaba dedim
burda zıddını söylüyor ama bircok kadin ovu ile ogrendi ki bende ogrendim hamile olmadan 2gun once ovu testim arkadasin gibiydi ihtimal vermedim ama hamileydim hatta beta artikca ovu testim patlama yasadi
Ayni seyi yasiyoruz su an. Bugunu degerlendirmeli miyiz acaba yumurtlama mi oluyor tekrarpAma o zaman neden pozitif cikarki pko yok bende düzenli adet görüyorum en son muaynemde de bişey cikmamisti
Evet öğün ve ertesi günü değerlendirdik bu ay planlı gittik ama arkadaş dedi ya nerdeyse imkansız diye baya bı modum dustubenimde ayni bu sekilde ovulasyon testim adete 2 gun kaldi. Ama gebelik testi negatif. Sizin gebelik testiniz ovulasyon pik ken pozitif miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?