- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Bademlikek
-
Bu olabiliyomu gerceten ya kafam allak bullak oldu zaten bendede bı belirti göğüslerim acıyorlar sadece ama dolgunluk falan yok akıntı vs de yok bilmiyorum ki neden pozitif
hepsiniBAT’tan 1 gun once ayni ovulasyon testiyle benzer sonuc cikti. Regl donemim duzenliydi. Konum surada:
Gebeliğe Hazırlık - BAT’a 1 gün kala pozitif Ovülasyon testi
Merhabalar. Konum bir süre burada kalırsa sevinirim. Normal kosullarda BAT’ım yarın. Elimde fazla kalan 2 adet ovülasyon testini yapasım tuttu. 4 ay önce 12 haftalik bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Benim için tam bir yıkım olmuştu. İnternette okuduğuma göre Ovülasyon testi ile...www.kadinlarkulubu.com
Su an 20 haftalik gebeyim. Allah gonlunuze gore versin.
hepsini
Okudum gerçekten heycanli bir süreç olmuş sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız dizinde böyle pozitifmiydi ovu testleriniz bende 2.5 yıldır istiyorum en son 8 ay önce düşüğüm oldu kalbi atmamisti şu an o sizin konumuzla o kadar umutlandimki inşallah rabbim banada nasip eder
Amiiinn İnşallah Allah razı olsun sizden de çok teşekkür ederimEvet, lh test pozitifti. İlk sayfada fotograflari var. ☺
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Amin, insallah. Rabbim bana, size ve dileyen herkese tez vakitte hayirli evlatlar versin, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Sevgiler.
Sizin kaç gün kala pozitifti herhangi bi belirtiniz varmiudi pekiBende ovulasyonla hamileligi ogrenemeyenlerdenim. Benimki de boyke cikti ama hamile degildim. Herkeste ayni olmuyor
pozitiftibenimde ayni bu sekilde ovulasyon testim adete 2 gun kaldi. Ama gebelik testi negatif. Sizin gebelik testiniz ovulasyon pik ken pozitif miydi
Canimm ben hamileyimmmm Rabbime şükürler olsun onkadar mutluyumki anlatamam ovulasyon la gebelik belirleme tarafımca test edildi onaylandı rabbim isteyen bekleyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmisin inşallahpozitifti
amin cnm demsitim ama hayirli olsunCanimm ben hamileyimmmm Rabbime şükürler olsun onkadar mutluyumki anlatamam ovulasyon la gebelik belirleme tarafımca test edildi onaylandı rabbim isteyen bekleyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmisin inşallah
Yaa cok sevindim. Sizin nasildi gebelik testleri negatif miydi bende umitleniyim mi yaCanimm ben hamileyimmmm Rabbime şükürler olsun onkadar mutluyumki anlatamam ovulasyon la gebelik belirleme tarafımca test edildi onaylandı rabbim isteyen bekleyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmisin inşallah
Tebrik ederim canım hamilesin en yakın zamanda kan ver özele veya aile hekimine :)Arkadaşlar sorum şu benim reglime 3 gun var bu ay baya iyi değerlendirdik bugün dayanamadım ve bir ovu testi yaptım çizgiler koyu çıkınca emin olamadım iki defa tekrarladım son 3 gunde yumurtlama olabilirmi yoksa gebelikmiEki Görüntüle 2613883 Eki Görüntüle 2613878 g
Öncellikle rabbim razı olsunYaa cok sevindim. Sizin nasildi gebelik testleri negatif miydi bende umitleniyim mi ya
Lidda teşekkür ederim kuzum darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallahTebrik ederim canım hamilesin en yakın zamanda kan ver özele veya aile hekimine :)
Evet gerçekten senin sürecin benim içime ılık ılık sular serpti umutlandim ki çok şükür rabbim umudumu boşa çıkartmadı rabbim razı olsun gerçektenamin cnm demsitim ama hayirli olsun
amin cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsinEvet gerçekten senin sürecin benim içime ılık ılık sular serpti umutlandim ki çok şükür rabbim umudumu boşa çıkartmadı rabbim razı olsun gerçekten
Aynen çok dikkatli ol canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinLidda teşekkür ederim kuzum darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallahhastaneye gitmeye çok korkuyorum sağlık büyük ihtimalle özel bir hastane tercih edicem ama bu süreç yeni hamileleri çok zorluycak sanırım her ay kontrol malum rabbim yardım etsin inşallah
Amin kuzum Allah razı olsunamin cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin
İnşallah canım benim teşekkür ederimAynen çok dikkatli ol canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?