Kırıcı olmak istemedim kesinlikle, eğer öyle olduysa bende özür dilerim. Ben ailemle yasamıyorum. Hayatımda tek olan sey bu değil. Birine güvenmek benim için gerçekten kolay bi şey değil. Ve güvendiğin kişinin size karşı bunları yapması hiç katlanılabilir bi şey değil.
O kızın hayatını söylüyosunuz hakkınız yok diyosunuz, ben bunu zaten farkındayım. Ben bunu yapmak isteseydim duydugum ilk gün yapardım. Ama o kızın herhangi bi suçu yok bu konuda. Benim bunları söylemeye hiç hakkım yok zaten.
Benim sorunum tüm bunları bilmeme ragmen kafamdaki düsünceleri uzaklaştıramamak.
sorunun farkındasın, gayet aklı başında konusuyorsun.
kabullenememenin baska nedenleri olabilir, gecmisindeki guven sorunundan bahsetmissin.
zaten psikologa gitme kararını da vermissin,
senin bobreklerin, kalbinde bir rahatsızlık olsa doktora ya da diş agrın olsun dişçiye gitmez misin?
bunu da boyle dusun... hem zihinsel olarak dusuncelerimiz tum vucudumuzu etkiliyor...
saglıklı dusunebilmek en onemli seylerden biri.
eger direkt gitmeye cesaret edemiyorsan internetten arastırabilir, mail yollayabilir boylece ilk iletisimi kurabilirsin...
sen bir kez randevu alsan zaten devamı gelecek... ama anladıgım kadarıyla bu konuda henuz bir adım atmamıssın.
hic arastırdın mı? mesela sana uygun bir guzargahta burosu bulunan birini arayarak baslayabilirsin...