yumurtlama testine ne gerek var anlamadım?
beklenen adetten 5-6 gün önce beta-hcg testinde gebelik çıkıyor,
canım aslında hamilelik belirtileri için erken gibi geldi bana. akıntın beyaz ve kıvamlı mı?
akıntım dün şeffaftı bugünse yoğun hafif sarımsı ve kıvamlıydı...ancak normal akıntımdan farklı hiç bu kadar yoğun akıntım olmamıştı..ve hiç böyle kasıklarım ağrımadı şimdiye kadar durduk yere..
aslında ben de hamile olmadığımı düşünüyorum ama eşimin hevesi içimi öyle ezdiki galiba buna inanmak istiyorum..aslında ben haziranda kalmak istiyorum..hem hamileliğimin ilk ayları tatile gelecek hem de doğumdan sonra 5 ay bebeğimle olabileceğim Allah kısmet ederse..
bekle bakalım adet zamanın gelsın..adet olmassan test yap canım.bende 30 martta adet oldum..bekledıgım adet 27 nısan...belkı gelcek belkı gelmıycek....
daha çok var..bu kadar erken belırtı olmaz dıe düşünüyorum açıkcası...
Haber vermeyi unutma : )
haklısın canım ben de baklayeyim bakalım zaten 21inde tekrar gidecem doktora belki o zaman kan testi de isterim...hayırlısı olsun ben zaten aslında haziranda hamile kalmak istiyorum..hayırlısını versin Rabbim.
ya birde şimdiden bıraksam mı korunmayı???
nısanda hamıle kalsan ocakta dogacak...mayısta kalsan subatta dogar inşallah...zaten ilk iş buraya yazarım canım..bu kısmetse ilk bebeğim olacak , ailemden uzakta yaşıyorum danışabileceğim kimse yok yakınımda , herşeyi burdan öğreneceğim sanırımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?