psikolojik aklından gebelik korkusunu cikartrsan adet olursn.ayrica korkuyodan yapmuyceksin canim strese girmezsn hemYa derdimi anlatamıyorum içime bosalma olmadı ben zevk suyundan korktum ve o ay adet oldum omdan sonra bi ilişki olmadı ama yine adetim gecikti onu soruyorum
Ya derdimi anlatamıyorum içime bosalma olmadı ben zevk suyundan korktum ve o ay adet oldum omdan sonra bi ilişki olmadı ama yine adetim gecikti onu soruyorum
İlişkiden sonra bir kere adet olulmussun sonraki ay adet gunun geçtiyse korkma hamile kalmasin ki zaten ellada engeller adetin stresten yada elladan dolayi gecikmiştir ama eğer birşeyler paylasacaksan elladan uzak dur pezervtf fln kullanin ella senin kadinlik hormonlarinla oynuyor ilerde çocuk istesende olmama ihtimali oluyorYa derdimi anlatamıyorum içime bosalma olmadı ben zevk suyundan korktum ve o ay adet oldum omdan sonra bi ilişki olmadı ama yine adetim gecikti onu soruyorum
Kist olablr stresten olabilir adet düzensizliği olablr bi çok neden olablrZaten Zevk suyuyla hamile kalmak zor ve yumurtlama dışında hamile kalmakta zor ama neden hastalığım gecikiyor ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?