Nolur dua edin bana

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar nolur bana dua edin bebegim daha 26 haftalik buqun hastaneye geldim agridan dolayi erken dogum riski var die yatis verdiler nolur dua edin bebegim daha cok kucukk

rabbim yardımcın olsun canım inşallah vaktinde Doğum yaparsın .sende bizlere dua et canım bizde zor günler geciriyoruz

Arkadaslar nolur bana dua edin bebegim daha 26 haftalik buqun hastaneye geldim agridan dolayi erken dogum riski var die yatis verdiler nolur dua edin bebegim daha cok kucukk
Allahim yardim etsin kardesim hakkinda hayirlisi neyse o olsu Allah size bagislasin ewladinizi

Ins. İyileşir ve tez zamanda evinize çıkarsınız. Meleginide Uygun vakitte kucagina alman dileginle. Allah yardımcınız olsun

Canım benim Rabbim zamanında gelmesini nasip eylesin.. ağrıların hangi bölgede oldu acaba bende korkuyorum karnım i n alt bölümünde yürüdükce ağrıyor

Tsk ederim arkadaslar hepinize allah hepimizin yardimcisi olsun ins bi hafta hastanede kalcam ne zaman ckcam belli deil doktor cok kotu konustu :( :( bebegimi kaybetme ihtimalim bile varmiss :'( :'(

Canim benim agrilarim ilk belimde basladii sonra sirtima vurdu agri en sonda kasiklarimda cok siddetli agri oldu ve sonuc hastanee gerci bende enfeksiyonda var birazda onlar etkilemis agridan acilmam oluyo o yuzden igneyle ilacla durdurmaya calisiyolar

Back
X