• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur söyeyin ben mi hatalıyım

gerçekten mi bu da öyle bi gün sonra geliyor hiç bişey olmamış gibi konuşuyor aslında uzaktayken daha çok tartışıyoruz yanyanayken böyle değiliz

gerçekten öyle ouluyor canım uzaktayken tartışılıyor yanyanayken öyle değil.Bizde bu durumu yaşıyorduk

bende oglak burcuyum.asık olunca ınadım ıslemıyor.nasıl adammıs oyle

sana taktık; oglak burcu kaale alınmayınca delirir :)

sende sus..ve bekle..sana sadece bunu derım..

ay canim ya benimkide oglak burcu ve ayni sorunu yasiyorum cok suskun tartismalarda bilee ve bende kafayi yiyorum tabi. Ama bazen bende susuyorum takmamis gibi yapiyorum bir bakmissin o konusmaya basliyor.Bunu deneyebilirsin mesela canim.
Disari cikma konusundada ben sahsenn hic izin vermezdim eger o arkadaslari tanimiyorsam sonucta nisanli bir erkege yakismiyor diye düsünüyorumm

ay canim ya benimkide oglak burcu ve ayni sorunu yasiyorum cok suskun tartismalarda bilee ve bende kafayi yiyorum tabi. Ama bazen bende susuyorum takmamis gibi yapiyorum bir bakmissin o konusmaya basliyor.Bunu deneyebilirsin mesela canim.
Disari cikma konusundada ben sahsenn hic izin vermezdim eger o arkadaslari tanimiyorsam sonucta nisanli bir erkege yakismiyor diye düsünüyorumm
aynen ya deliriyorum tartışamıyoruz bile hep ben konuşuyorum hiç tepki vermiyor dediğin gibi bu gün mesela ben hiç yazmadım o da yazmadı az önce aradı kandil kutlamak için özür diliyo seni çok seviyorum diyo ama işte o an konuşmayınca çok hırslanıyorum ben de seviyo ondan eminim ama işte bu huyu değişmeyecek benim susmaya alışmam lazım demek ki

kızlar gece gece çok düşündüm açsam mı bu konuyu diye ama artık dayanamıyorum ben bir yıllık nişanlıyım altı senedir de sevgiliyiz ben çok seviyorum o da beni seviyor bundan bi kuşkum yok ama nişanlımın sürekli susmasından bıktım usandım ben nişanlımla gerekirse tartışmak istiyorum ama nişanlım sürekli konuşsak ne olacak uzayacak boşver deyip susuyor oğlak burcu birde inatçi nuh diyor peygamber demiyor

bir de bunlar sürekli iş arkadaşlarıyla yok yemeğe gidelim yok sinemaya gidelim kızlı erkekli bir grupları var sürekli onlarla gezmek istiyor ben bir kere iki kere tamam dedim ama baktım sonu gelmiyor sürekli oldu bu iş artık istemiyorum dedim bizim düğün sürecimiz biraz uzadı bu süreç uzadıkça ben geriliyorum zaten bir de sürekli oraya buraya gidicem diyip durma dedim inanın ki ayda bir olsa falan birşey demem ama bu o grubuna bağımlı oldu onlar gidelim derse gidecek illa bu gece de bunun için bana küstü konuşmuyor ben izin vermedim diye kızlar ne olur bişey söyleyin bu adam benimle katiyen karşılıklı konuşup derdini paylaşmıor diyorum evlenince de mi küseceksin evlenince yan yana olucaz böyle olmaz diyor sadece ben ne yapacağımı şaşırdım var mıdır bir tavsiyeniz yoksa ben de mi susayım ama dayanamıyorum ki kendi kendime konuşmaktan deliricem artık:KK61::KK61::KK61::KK43::KK43:

Valla onu bunu bilmem. Nişanlıyken neyse evlenince de aynısı, hatta daha beter oluyor çoğu. Arkadaş gurubuyla sende takıl, illa ki tanışmışsındır.

Bir susanda bende var seytan diyor git kes dilini bir daha istesede konusamasin ama malesefffff :( benimki akrep burcu, burctan degilde biraz kisilik meselesi sanirim. Bende nefret ederim cocuk gibi küsen insanlardan. Sevmiyorum ya basima geldi. Allah sabir versin bu durumda olan herkese

kızlar gece gece çok düşündüm açsam mı bu konuyu diye ama artık dayanamıyorum ben bir yıllık nişanlıyım altı senedir de sevgiliyiz ben çok seviyorum o da beni seviyor bundan bi kuşkum yok ama nişanlımın sürekli susmasından bıktım usandım ben nişanlımla gerekirse tartışmak istiyorum ama nişanlım sürekli konuşsak ne olacak uzayacak boşver deyip susuyor oğlak burcu birde inatçi nuh diyor peygamber demiyor

bir de bunlar sürekli iş arkadaşlarıyla yok yemeğe gidelim yok sinemaya gidelim kızlı erkekli bir grupları var sürekli onlarla gezmek istiyor ben bir kere iki kere tamam dedim ama baktım sonu gelmiyor sürekli oldu bu iş artık istemiyorum dedim bizim düğün sürecimiz biraz uzadı bu süreç uzadıkça ben geriliyorum zaten bir de sürekli oraya buraya gidicem diyip durma dedim inanın ki ayda bir olsa falan birşey demem ama bu o grubuna bağımlı oldu onlar gidelim derse gidecek illa bu gece de bunun için bana küstü konuşmuyor ben izin vermedim diye kızlar ne olur bişey söyleyin bu adam benimle katiyen karşılıklı konuşup derdini paylaşmıor diyorum evlenince de mi küseceksin evlenince yan yana olucaz böyle olmaz diyor sadece ben ne yapacağımı şaşırdım var mıdır bir tavsiyeniz yoksa ben de mi susayım ama dayanamıyorum ki kendi kendime konuşmaktan deliricem artık:KK61::KK61::KK61::KK43::KK43:
nişanlısınız ve nişanlınız sizinle konuşmuyor kendi nişanlılık dönemim aklıma geldide sabaha kadar ne msj biterdi ne konuşma iletişim sıfır sizde evlenincede bi köşede o bi köşede siz karşılıklı susuşursunuz ne diyim canım arkadaşlarıylada böyle mi peki onlarla olduğunuzda da mı susuyor

Oğlak burcu ketum oluyo.Kendi içinde olayı bitiriyo,hiç konuşmuyorlar ne kadar ısrar edersen et tartışmaya da girmezler.Evet evlenince değişeceğini sanma ,ozaman da böyle olacak.Kızdıysa da kendi haline bırak düzelir zamanla tabi o sessizliğine dayanabilirsen:KK14:

Böyle başlıkları okuduğumda ilk aklıma geleni yazmam gerekli..

'Durunn ortada bir hatalı varsa o benim'. Yemin ederim her seferinde bu cümle geliyor aklıma.

Konuyla alakasız oldu konu sahibi kusura bakma..

Benim eşim de oğlak burcu. Fazla konuşmayı ve fazla konuşan insanı sevmez. Bazen diyorum ki benle konuşmadan aynı ev içinde aylarca yaşayabilir diyorum:)
evlenince de değişmeyeceği bir gerçek ayrıca...

Kızlı erkekli gruplar madem sen de takıl onlarla.
Sensiz gitmek istiyorsa kızmakta haklısın.
Erkek erkeğe değilmiş sonuçta.
Susması, iletişimden kaçınması ciddi sorun.
Kavgayı bile tercih ederim.

Bir susanda bende var seytan diyor git kes dilini bir daha istesede konusamasin ama malesefffff :KK43: benimki akrep burcu, burctan degilde biraz kisilik meselesi sanirim. Bende nefret ederim cocuk gibi küsen insanlardan. Sevmiyorum ya basima geldi. Allah sabir versin bu durumda olan herkese
aynen aynen... ben de tam tersi bır bır konuşuyorum işte neyse ki yarısı gün konuşuyo dayanamıyo ama o an deli oluyo insan valla haklısın :KK14:

Back
X