• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur söyeyin ben mi hatalıyım

bende oğlak burcuyum uzatmayıda sevmem küste kalamam.. ve arkadas grubuma baglıyım bişey yapılcaksa hep olmak istiyorum eşim istemedıgınde kuduruyorum bence nişanlına daha fedakar ol. seni eve kapasa çıktıgında olay çıkarsa kndi tnıştırdıklarından bile kıskanıp yok yere bak yok kaşın gözün oynamasa diye baskı yapsa dhamı iyi öyleleride çok.. yat kalk böyle olduguna dua et bence

kızlar gece gece çok düşündüm açsam mı bu konuyu diye ama artık dayanamıyorum ben bir yıllık nişanlıyım altı senedir de sevgiliyiz ben çok seviyorum o da beni seviyor bundan bi kuşkum yok ama nişanlımın sürekli susmasından bıktım usandım ben nişanlımla gerekirse tartışmak istiyorum ama nişanlım sürekli konuşsak ne olacak uzayacak boşver deyip susuyor oğlak burcu birde inatçi nuh diyor peygamber demiyor

bir de bunlar sürekli iş arkadaşlarıyla yok yemeğe gidelim yok sinemaya gidelim kızlı erkekli bir grupları var sürekli onlarla gezmek istiyor ben bir kere iki kere tamam dedim ama baktım sonu gelmiyor sürekli oldu bu iş artık istemiyorum dedim bizim düğün sürecimiz biraz uzadı bu süreç uzadıkça ben geriliyorum zaten bir de sürekli oraya buraya gidicem diyip durma dedim inanın ki ayda bir olsa falan birşey demem ama bu o grubuna bağımlı oldu onlar gidelim derse gidecek illa bu gece de bunun için bana küstü konuşmuyor ben izin vermedim diye kızlar ne olur bişey söyleyin bu adam benimle katiyen karşılıklı konuşup derdini paylaşmıor diyorum evlenince de mi küseceksin evlenince yan yana olucaz böyle olmaz diyor sadece ben ne yapacağımı şaşırdım var mıdır bir tavsiyeniz yoksa ben de mi susayım ama dayanamıyorum ki kendi kendime konuşmaktan deliricem artık:KK61::KK61::KK61::KK43::KK43:

ya zaten uzun zamandır berabermişsiniz yeterince başbaşa zaman geçirmişssinizdir ki evlenince çook uzun yıllar yine baş başa olacaksınız o zaman da belki siz biraz hava almak isteyecek yeni insanlarla grup şeklinde oturalım kalkalım isteyeceksiniz :) bence bu konuda çok sıkıştırmayın belki o insanlarla olmaktan çok zevk alıyordur eğleniyordur . Sizde biraz kendinizi sevdirin o gruba grubu sevmeye çalışın.
Susma konusuna gelincede sizde aynısını yapın o kudursun :KK45:.Erkeklere bir şeyi anlatmanın en iyi yolu onları kendi silahlarıyla vurmaktır. Vurun kendi silahıyla anlasın ne kötü birşey olduğunu .

aynen öyle bir iki oldu zaten birşey demedim ama sürekli bi hal almaya başladı zaten uzaktayız ben de sinirlendim gitme dedim o zaman da bir küstü ağzından laf çıkmıyor diyorum konuş benle susma konuşsak ne olacak diyip duruyor iyiyken çok iyiyiz seviyoruz da ama ne yapacağımı bilemedim sizin eşiniz de böyle mi evlenince düzelme oluyor mu ya da bu küsmeler azalıyor mu bir akıl verin
yok bacim hiç düzelme olmuyor ben de o umutla 13 sene bekledim dahada beter oldu kusmesini desen biktim usandim karidan beter aman o kusmesin diye alttan ala ala sinir sistemim çöktü dediğin gibi iyiyken iyi de kusmesi bide benle konusmamasi biktim muneccim miyim ben aklından gecirdiklerini bilip sohbet edeyim amannn hadi ben düştüm cekiyom sende yanma bi insanın huyu güzel olacak bi ömür nasıl geçecek umarım seninki düzelir amma huy bu değişmiyor Allah sabır versin bize canim

Benimkide ikizler burcu aynen dediginiz gibi konustukca tartisiyoruz tartisinca ne anliyosun...neden bisey soylemiyon ne soyleyimki...tmm hadi gel bebegim uzatma alla sen neyi ben uzatiyorum konus tartis halledelim yok hosuna gitmeyen bisi oldumu ustunu kapatir yani konusmaz 5 senelik evliyim hep ben konusmusumdur o dinlediyse dinlemisdir gorunen o ki bazen bosa konusmussum cunku degisen bisi yok. Her yapacagini yapar uyarmama ragmen gene yapar gene yapar konusurum degis soyle yap boyle et tmm der soz verir gene yapmaz ben gene baslarim bozuk plak gibi :)) ne susuyosun derim napiyim der bide sen sus der soylediklerimi yaparsan bir gun susacam derim ins Der boyle 15 gune 1 aya bi tartisiriz konusmayi sevmiyor ama beni seviyor konusmayi sevmesin ama beni sevsin yetiyor cunku bende onu cok seviyorum.sevgi emek ister 10 senedir boyleyiz ama artik oda konusmaya basladi arada aş-kim yat-ta-ga gi-de-lim-mi diyo:KK71:

(haa bazen is yerinde fln bisi olunca kendini bi kaptiriyo anlatmaya basliyo bu seferde ben dinlemiyorum tlf oynuyorum:D)

Yalan. Evlenince de kusecek. Degismez.
Kesinlikle haklisin. Ne isi varmış sürekli gezmelerde.

Back
X