Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de aynı sorun vardı maden suyunu buz kalıplarına döktüm sonra uyuşana kadar yüzüme masaj yaptım düzenli gerçekten çok işe yaradı benim resmen yüzümdeki delikler yok oldu pürüzsüzleşti baya
Tamam olur öyle yaparım :) çoook sağolun :)İşe yarar umarım canım genellikle akşam yatmadan önce yaparsan sabaha yumuşak ve dinç olur cildin
maden suyuyla da kullanılıyomuş ben bygun denicm nasıl bişeyelma sirkesini denedim cildim tahriş oldu, suylackarıştırdığım halde
maden suyu çok iyi geliyormaden suyuyla da kullanılıyomuş ben bygun denicm nasıl bişey
maden suyu ve elma sirkesi mi deniyeyim sence benimde sivilcelrerim var alnımda falan damaden suyu çok iyi geliyor
ciltten cilde göre değişir elma sirkesi kullanacaksan suyla karıştır mutlakamaden suyu ve elma sirkesi mi deniyeyim sence benimde sivilcelrerim var alnımda falan dabirde süürüp yatayım mı yıkayayımı
Arkadaşlar yüzümle çok uğraşıyorum.istisnasız hergün ayna karşısına geçer minicik de olsa bi siyah nokta bulur sıkarım.garnier üçü bir aradanın peelingini yapıyodum.gözeneklerim açılmaya belirginleşmeye başladı zamanla.bi de bi kaç kez evde hazırladığım siyah nokta bandımı yanaklarımda da kullandım.meğer o da gözenekleri açıyormuşbu gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayan bi yöntem yokmu? Elma sirkesi işe yarıyormuş sanırım.bilen biri yardım etsin lütfen :/ fotoğraf da ekledim.biraz önce oynadım yüzümle o yüzden kızardı böyle.bi de fotoğrafı çok yakından çektiğim için gözenekler bu kadar belirgin çıkmış