Nolur şu gözeneklere bir çare:( (resimli)

Bende de aynı sorun vardı maden suyunu buz kalıplarına döktüm sonra uyuşana kadar yüzüme masaj yaptım düzenli gerçekten çok işe yaradı benim resmen yüzümdeki delikler yok oldu pürüzsüzleşti baya

Teşekkür ederim:)) deneyeceğim ;)
Bende de aynı sorun vardı maden suyunu buz kalıplarına döktüm sonra uyuşana kadar yüzüme masaj yaptım düzenli gerçekten çok işe yaradı benim resmen yüzümdeki delikler yok oldu pürüzsüzleşti baya

İşe yarar umarım canım genellikle akşam yatmadan önce yaparsan sabaha yumuşak ve dinç olur cildin

Bu ara cildinmi gece yatmadan önce elma sirkesiyle temizliyorum sonra yüzümü yıkayıp kırmızı kantoron yağı sürüyorum 1 haftayı geçiyo sanırım düzelme var cildimde benim de böyle siyah noktalı ve geniş gözenekli cildim . Allah yardımcın olsun :)

elma sirkesini denedim cildim tahriş oldu, suylackarıştırdığım halde

maden suyu ve elma sirkesi mi deniyeyim sence benimde sivilcelrerim var alnımda falan da :KK43: birde süürüp yatayım mı yıkayayımı
ciltten cilde göre değişir elma sirkesi kullanacaksan suyla karıştır mutlaka
ya da şöyle yap su elmacsirkesiyle yüzünü sil gece, uyanınca maden sulu buz küpleriyle ovala

Bencede öyle yap ve sivilcelerin üstünde uyuşana kadar gezdiriyorum buzları sonraki gün daha küçülmüş oluyo elma sirkesi de güzel

Arkadaşlar yüzümle çok uğraşıyorum.istisnasız hergün ayna karşısına geçer minicik de olsa bi siyah nokta bulur sıkarım.garnier üçü bir aradanın peelingini yapıyodum.gözeneklerim açılmaya belirginleşmeye başladı zamanla.bi de bi kaç kez evde hazırladığım siyah nokta bandımı yanaklarımda da kullandım.meğer o da gözenekleri açıyormuş :KK43: bu gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayan bi yöntem yokmu? Elma sirkesi işe yarıyormuş sanırım.bilen biri yardım etsin lütfen :/ fotoğraf da ekledim.biraz önce oynadım yüzümle o yüzden kızardı böyle.bi de fotoğrafı çok yakından çektiğim için gözenekler bu kadar belirgin çıkmış

Gözeneklerden muzdarip biri olarak
Elma sirkesini evde kendim yaptım 1 aydır kullanıyorum. Bayaa faydası oldu lekelerim vardı onları yok etti cildimin rengini düzeltti sivilce çıksada anında yok ediyor. Her gün düzenli olarak kullandığım için siyah noktamda olmuyor. Elma sirkesi bi mucize geniş gözeneklerimi daralttı cildime çok iyi geldi tavsiye ederim tamamen doğal zaten

Ya ben birsuru yöntem denedim cildimdeki gözenekler gittikçe açıldı hiç memnun değilim bu durumdan peeling veya cilt bakımı yaptıracağım sizce hangısı birde iki klinik ismi önerdiler biri özel clnc medilife biri monalisa sağlık ve güzellik sizce hangisine gitmeliyim çok kararsız kaldım :(

Back
X