- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Bir haftada soğumuş olamaz son bi buçuk aydır sevmiyormuş beni zaten kendisi söyledi.gerçekten roldü o son haftaki Karım ol demesi.öncesini bilemiyorum ben bi dönem beni sevmiş olduğuna inanıyorum ve öyle güzel romantik bi ilişkiydi ki aslında sorunlara rağmen.gözümü her kapadığımda anılar geliyo aklıma.peki bi ayda o kıza aşık olması mümkün mü bu denli?Rol değildirde soğumuştur, senden en kolay öyle kurtulacağı içinde rol demiştir. En zor zamanları atlatmışşın, kendi yoluna bakmanın zamanı çoktan gelmiş..
Sağlıklı olmasa da Mümkün ama bende daha önce tanıştığını düşünüyorum.Bir haftada soğumuş olamaz son bi buçuk aydır sevmiyormuş beni zaten kendisi söyledi.gerçekten roldü o son haftaki Karım ol demesi.öncesini bilemiyorum ben bi dönem beni sevmiş olduğuna inanıyorum ve öyle güzel romantik bi ilişkiydi ki aslında sorunlara rağmen.gözümü her kapadığımda anılar geliyo aklıma.peki bi ayda o kıza aşık olması mümkün mü bu denli?
O kızdan önce dört kızla filan görüştü o kıza direk gitse bende sizin gibi düşünürdüm ama diğer görüştüğü kızları biliyorum hem sosyal medyadan hem ortak arkadaşlarımızdan.bu kızıda sosyal medyada ekleyip dört gün sonra ilişkiye başladılar kız zaten twitlerinden Anladığım kadarıyla yalnızlıktan çok bunalmış evlenmek isteyen bi kız açık açık bu şekilde twitleri var hemen Karşılık verdi sanırım bu Yüzden.1 ay sonra tanışıp 4 gün sonra çıkmaya başladıklarını nereden biliyorsun omu söyledi? Belki daha önce vardı.
Amaç olayına geldiğimizde cinsel bişey yaşamadığımızı ifade edebilirim sadece son üç ayda biraz daha talepkardı ve ben hep reddettimRol değildir de soğumuştur.
Aslında hiç sevmemiş de olabilir, amacı farklı da olabilir.
Ama bence böyle bir adamın kişiliğinden şüphe etmelisin ve gittiğine şükretmelisin.
B
O kızdan önce dört kızla filan görüştü o kıza direk gitse bende sizin gibi düşünürdüm ama diğer görüştüğü kızları biliyorum hem sosyal medyadan hem ortak arkadaşlarımızdan.bu kızıda sosyal medyada ekleyip dört gün sonra ilişkiye başladılar kız zaten twitlerinden Anladığım kadarıyla yalnızlıktan çok bunalmış evlenmek isteyen bi kız açık açık bu şekilde twitleri var hemen Karşılık verdi sanırım bu Yüzden.
yanlış anlamayın ümidim olduğu için değil ki dönse de artık ben istemem ki o da dönmez zaten.bu kadar kolay unutulmak ağrıma gitti sadece .ben onla ayrıldığım günün Sabahı bile nikahımızı hayal ederek güne başladım.çok seviyodum ama karşınızdakinin onca emeği bi anda hiçe sayması sizi kolayca unutması çok ağır bişey sindiremiyorum...Olan olmuş, adam kendi hayatına bakıyor yolunu çizmiş. Sen neden hala acaba öyle mi acaba böyle mi diyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?