nolur yardım edin çok zor durumdayım

babam beraber çıkmadık diyor babam inkar ediyo şuan o dediği lafa da latife olarak söyledim diyor off

ya ben anneme dediö sakın ağzını açma normal davran dayanamadı hemen söyledi

kadın yıllardır babamla beraber çalışıyor 15 yaşındayım 7 yaşımdan beri tanıyorum bende neredeyse hatta babamın işyerine giderken direk onu sorardım nerde x teyze diye

hala kavga ediyolar kadın daha önce ilk kocasını aldatmış sonra adam ölmüş üstüne 2 kere defa evlendi o kocaları da öldü şuan bekar

aslında olay ortada hiç bir erkek ben yaptım demez zaten bence annenize destek olun bırakın kendi aralarında bir sonuca bağlasınlar siz duruma göre dahil olun annenizin her kararına saygı duyun bence yani ben olsam öle yapardım ama şunuda belirtmeliyim ikili ilişkilerde ne yaşanırsa yaşansın biri anneniz diğeri babanız ikisinide saygınızı yitirmeyin fakat tabiki her hatanın bir bedeli vardır bunu fevri olmadan ödetmek en güzeli tabi bu benim fikrim güzel arkadaşım alah sabır versin öncelik ile annenize

Annen daha neyin yeminini ettiriyor ki ?
Çok afedersin ama baban resmen kadının göğüsleri üzerinden yürümüş yani.
O lafları duyduktan sonra daha ne diye babana inanmak istiyor ?
Ben senin yerinde olsam o kadını bulur saçını başını yolar ağzına s..çar oda yetmez ailesine kadar rezil ederdim o o...puyu. Evli adamla yaptıklarına bak.

ya babam benim şu dünyada en çok sevdiğim insandı yani ananem alzehimer hastası annem lise mezunu dedem yok boşansa kendini geçindiremez şuan ayaklarım titriyo yemeğe oturuyoruz bide şu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…