nolur yardım edin çok zor durumdayım

Hersey belli iste... Allah annenize yardim etsin. Nitekim etmiste...

boşanmayacak çünkü o yüzden inanmaya çalışıyor aklınca yani kabullenilmiş çaresizliğin sonucu bu

babamın üstüne başka bi ev daha var onu üstüme yapıcaksın dedi tamam yapıyım ne istiyosan yapiyim dedi annem şuan düşünüyor çaresiz

annem yanıma geldi dedi gidiyimmi o kadının kapısına şimdi dedi fevri davranma dedim bilemiyorum ne yapalım ne edelim

Öffff bir de bu sonuna kadar inkar huylari yok mu sinir ediyor insani
Ulan yakalanmissin iste hala neyin inkari bu edepsiz?

Cocuklarının üstüne yemin ettirmesin annen, babanın gözü döndüyse her seyi söyleyebilir.
Baban icin söylenecek cok sey var ama agzıma almak istemiyorum
Cok üzgünüm allah yardımcınız olsun.

peki biz şimdi napmalıyız allah aşkına babam askeriyede çalışıyor annem demiş gelirim işyerine seni komutanına rezil ederim söylerim herkese ondan korkuyo şuan babam

benimde geliyor içimden gidelim kapısına rezil edelim de ama bu sefer polislik olucaz dahada rezillik çıkıcak ben annemin o hallere düşmesini istemiyorum böylede sindirmiş gibi oldu ama bilmiyorum kafam allak bullak

bu arada yazmayı unıtmuşum annem şunuda duymuş babama bu kadın güya kilot kutularını gösteriyomuş yani çarşıdan almışmışta babamda ne aldın diyince kutuları göstermiş güya babamda bundan sonra kilotlarını ben alıcam sana demiş aşağılık aşağılık ya resmen sapık nasıl bi insan ya koynumuzda yılan büyütmüşüz biz

Yaşadığın zor bir durum anlıyorum fakat her detayı saniye saniye gelip burada paylaşman ne kadar etik sence? Annem şunu dedi babam bunu dedi vs vs Annenin ve babanın özel hayatı sonuçta, her anı gelip yazma bence

Bırak annen ve baban kendi aralarında halletsinler..
Sen hickimseye tavır alma..henüz ortada kesinligi garantilenmis bir ihanette yok zaten..belki sadece lafta kalan bir flört durumudur..
Annenin sana her ayrıntıyı anlatması da ayrıca hata zaten..yasin çok küçük.

annemin anlatıcak kimsesi yok o yüzden derdini mecburen bana anlatıyor abim desen ağzını tek kelime açmadı ki zaten büyük ihtimalle o duysa söylemezdi bile

ve buraya her detayı yazmamın sebebi bi çare bulamam gerçekten ne yapıcağımızı bilmiyorum

sakamı bu acaba..... ne gnlere kaldık allah ıslah etsın..... dnyann sonu yaklasıyo....

Öyle bir kerede rezil edip olayı patlatmak olmaz ki. Yavaş yavaş, sindire sindire mahvetmek lazım ikisini de. Mesela en büyük boy sutyen alıp paketledikten sonra kadının evine yollamak lazım.

"Geçen gün söylediğin ölçülere uyar inşallah canisi"

Notu eşliğinde. Bir sonraki hafta bir adet gecelik olmalı pakette.

"Arabada tam duyamadim kaba etinin ölçüsünü ama uyar inşallah"

Notuyla birlikte. Az huzursuz olsun o da evinde. Öyle hemen oldu bitti olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…