- 19 Kasım 2013
- 18.854
- 34.034
- 798
Böyle latife mi olur?babam beraber çıkmadık diyor babam inkar ediyo şuan o dediği lafa da latife olarak söyledim diyor off
Anneniz duydukları üzerine yapmadığına dair yemin ettirip inanmak istiyorsa her şekilde inanacaktır. Anne babanız konuyu kapattıysa sizde üstüne gitmeyin.ya babam benim şu dünyada en çok sevdiğim insandı yani ananem alzehimer hastası annem lise mezunu dedem yok boşansa kendini geçindiremez şuan ayaklarım titriyo yemeğe oturuyoruz bide şu halde
annem 46 yaşında babam 58 ama çok genç gösterir dinçtir çalışkandır bide anneme karşı her zaman çok iyi davranır demek altından bunlar çıkıcakmış of of of
annem şimdi napıcam ben diyor hala bide sofrada gülüyor yüzümüze karşı iş yeri yemeklerine de gidiyodu babam şimdi diyorux acaba o kadınla mı gitti
of of şuan resmen hayat karardı birden bana kalsa onlar benim canım ne kadar koysada anneme boşan derim ama bakıcak kimsemiz yok annem hasta abim hasta ananem hasta annem lise mezunu çalışsa hepimize nasıl bakıcak ben daha lise 1 deyim hepimiz babamın eline bakıyoruz
babam beraber çıkmadık diyor babam inkar ediyo şuan o dediği lafa da latife olarak söyledim diyor off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?