- 13 Haziran 2015
- 5.929
- 19.753
- 448
- Konu Sahibi ceylinbuse
-
Tamam iste guzel gelisme tedavisini gorsun sizde yardimci olun ama manevi anlamdada destek alsin korksun biraz tevbe etsin edepli olsun sizide uzmesinEşim yeterki barış tedavi görücem diyo pişmanım bilinçli yazmadım diyo
şimdi okudum bunu..ayrıntı gibi yazmışsınız asıl konu bu olmalıydı...Cevap yazamadım kusura bakmayın. 2gündür babamın evindeyimki bu yaşadıklarım hiç birşey 4 ay ayakta uyumuşum 4 aydır izliyomuş. Ben gördüğümde gecenin 2 siydi onu tokatlayarak uyandırdım çok büyük çığlıklarla hesap sordum saldırdım ona şuan suratı harap biçimde kabloyu boğazına geçirdim mosmor oldu o an katil olabilirdim tabi bu tek bi olay değil ailesi feci sorun zaten kaynanam yani... 2 gün öncesinde evimde delirdi bana yapmadığı kalmadı polis ambulans geldi şuan bakırköyde yatıyo
deliren kv galibaşimdi okudum bunu..ayrıntı gibi yazmışsınız asıl konu bu olmalıydı...
bakırköyde yatan kim?kv konu ile ne alaka?
Bende başındaydım ama yemek hazırlarken ve ben uyuduktan sonra bakmış hepBazıları normal buluyor ama kocam izlese gözlerinin oyarım onun !
Kabul etmıyorum ..
Zaten yapmazda her dakıka adamın başındayım
Hepsi üst üste gelince o an sinir krizi geçirdim öldürebilirdim o an eşimideliren kv galiba
Değilmişyok artık FAKE değilmiymiş
off gerçekten değilmiş sabah sabah midem kalktıDeğilmiş
kv sizde mi kalıyordu,adamın boynuna kablo geçirince o da kriz geçirdi hastanelik oldu sanırım???Hepsi üst üste gelince o an sinir krizi geçirdim öldürebilirdim o an eşimi
bence başkalarını örnek vererek söyleyebilirsin sen böyle düşünüyorsun ama başkası farklı düşünür.
Enişte dediğin ablanın kocası sanırım ablanı kötü duruma düşürmekten başka bişey değil insanların gözünde. Çaktırmadan uyar başka normal bi işim söyle tlfn elindeyken nerden tanıyorum senle ortak arkadaşmış bende de çıkıyo falan de istersen...
valla seni eleştiremem bu yüzden böyle birşey hafazanallah benim başıma gelse ben bile kestiremiyorum napıcamıHepsi üst üste gelince o an sinir krizi geçirdim öldürebilirdim o an eşimi
Hayır bu olay olmadan 2 gün önce kv bizde kaldı bu olay 2 gün sonra oldu şimdi kayınpederim evini satıyo biz barışalım diye taşınıcaklarkv sizde mi kalıyordu,adamın boynuna kablo geçirince o da kriz geçirdi hastanelik oldu sanırım???
sanki öyle yazmışsınız ki ilk başta,evdesnizi adamı yakaldınız ne yapsam diyosunuz....
evden ayrılmışsınız zaten ,boşan gitsin,bu kadar laçkalıktan sonra hem eşinle hem ailesi ile düzelir bu evlilik,nasıl yüzyüze bakarsınız bir daha? ayrıca adam düzelmez dediğim gibi sapkınlığın tedavisi yok.
Ayyy bayılıcamEşim çiçeklerle geliyo özür dilerim meraktan izledim diyerek ağlıyo vs babası geliyo mahkemeye kadar taşıdım o sinirli hemen ertesi günü dava açtım şuan napmalıyım bidaha yapmicağından böyle sapkın düşünceleri olmadığına nasıl emin olucam
Ay yok büyük teyzemin kocası ablam olsa direk söylerdim de bu eniştesini babam yaşında adam
Başındayım derken öyle değilBende başındaydım ama yemek hazırlarken ve ben uyuduktan sonra bakmış hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?