Nolur yardım edin kafam çok karışık

Twityy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
119
6
0
Amasya
Kızlar sevgilimle bı kac yıldır beraberim. Ben onun eski sevgililerini hiç sormadım. Bir gün kendi anlattı. Hayatında bı kızla uzun yıllar sevgili olduğunu onu çok sevdiğini onun için neler yaptığını herseyi anlattı. Ayrılık nedenlerininde kendisinin aldatildigini söyledi. Sevgilim benim icinde cok şey yapıyor hatta bana yemin bile etmişti aklımda senden baskasi yok diye.Ona busbutun asikmis ama benim için öyle olduğunu düşünmüyorum ben hayatindayken ilk zamanlar arkadaşıyla konuşmasına tanik olmuştum artık askı değil karakter olarak iyi bı kız aradığını söylemişti. Sizce ne yapmam lazım ?

yıllardır devam edebildiğine göre size birşeyleri hissettirebilmiş diye düşünüyorum..belki sizinle körkütük aşık başlamamıştır ama zaman geçirdikçe sevgisi artmıştır.nebileyim

yıllardır devam edebildiğine göre size birşeyleri hissettirebilmiş diye düşünüyorum..belki sizinle körkütük aşık başlamamıştır ama zaman geçirdikçe sevgisi artmıştır.nebileyim

Umarım öyledir beni sevdiğini biliyorum ama nebileyim insan bazı seyleri bilince bı tuhaf oluyor

Senin canın sıkılmış hayatım bi sorun arıyosun onada kılıf bulmuşsun işte boşver bence düşünme geçmiş sadece yaralar sizi :)

Kafana takacak bi durum yok bence tatlım rahat ol.
Senden önce bi kız arkadaşı olabilir, çok aşık olmuş olabilir, çok sevmiş olabilir.
Ama artık sen varsın, seni çok seviyor, sana aşık. (ki senin yanında, senin sevgilin.)
Önemli olan bu değil mi?

İnsanın ağzından çıkıyor her şeyde gönül bazen dinlemiyor :) O da öyle konuşmuştur ama sizi tanıdıkça sevmiş ve aşık olmuştur :) Takılmayın bence bunlara aşkınızı yaşayaın

bunları düşünüpte kendine takıntı haline getirme sakın arkadaşım.
eğer çok kafana takılıyorsa da bir kereye mahsus sor sevgiline ama sadece 1 kez sor.

Önemli olan gercekten bana asık olduğunu anlayabilmem aklına hiçbir zaman benden baskasının gelmiyecek olmasını bilmem. Ama bunlardan çok emin değilim ((

şu an senle birlikte onu sevse ona dönerdi boşverr gelmiş geçmiş herkes unutuluyor bir şekilde bizde ilk aşkımızı ilk gözümüzden yaş akıtanı unutmadık mı yani herkes unutur .sen yinede o kızdan bahsetme değer kazandırma konuyu açıcak olsa değiştir konuyu hiç oralı olma .

Ne kadar zamandır birliktesiniz?
O kızdan ne zaman ayrılmış?
Ve bu düşünceler sende ne zaman oluştu birşey mi yaptı da böyle oldun canım?

bunları düşünüpte kendine takıntı haline getirme sakın arkadaşım.
eğer çok kafana takılıyorsa da bir kereye mahsus sor sevgiline ama sadece 1 kez sor.

Sordum canım istediğim cevabı aldım ama beni kafasına takmasın diye öyle cevap vermiş olabilir mı of off bilemiyorum

Sadece bir defa anlattı zaten o konuyu acmıyor ama benim icim icimi yiyor. Hani diyorsun ya onu sevse ona doneydi diye zaten aldatılmış nasıl donsun ki

Ne kadar zamandır birliktesiniz?
O kızdan ne zaman ayrılmış?
Ve bu düşünceler sende ne zaman oluştu birşey mi yaptı da böyle oldun canım?

Bu düşünceler o kızı anlattığında olustu yok bir şey yapmadı ben onu o kadar çok seviyorum ki onun baskasını çok sevmiş olmasını bilmemden boyle oldum

Bu düşünceler o kızı anlattığında olustu yok bir şey yapmadı ben onu o kadar çok seviyorum ki onun baskasını çok sevmiş olmasını bilmemden boyle oldum

Sana aşık olduğunu söylemiyor mu?
Erkek arkadaşın sana o kızı sevdiğim kadar seni sevmedim gibi birşey söylese haklısında bu sadece senin kuruntuların.
Çok kafana takılıyorsa bir kez sor ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…