Nolur yardım edin korkuyorum?

Onemli olan bekaret zari mi yoksa evlilik oncesi cinsellik yasayip yasamamis olmasi mi? Eger zarsa kolay is dikimi var, kontrole gittiginde 5 dk da hallettirir, Eger cinsellikse zaten yasanmamis, ağlayacak ne var bunda?
Ama konu sahibi nişanlısına söylememiş ameliyat olduğunu.o yüzden önemli demekki.zaten zar öyle kolay bozulacak bişey değil.

Şimdi gelelim bu konuya, bekaret, zar gibi konularda bende genç kızların toplum baskısına maruz bırakılmalarını tasvip etmiyorum, zarın işlevi ahlak, namus gibi şeyleri korumak değildir, insanların hal, hareket, tutum ve davranışlarının bütününe ahlak, doğruluk, dürüstlük, erdem, Onur gibi davranışların bütününe namus dendiği halde birilerinin zar "ahlak ve namusu" temsil ediyor dayatmalarına bende karşıyım lakin bir genç kızın korkularıyla alay edilmesini de sizlere yakıştıramadım.
Bununda site kurallarına uymayan kısımlarına bir yaptırımı olacaktır elbet.

Solemek isetmedim çünkü kafasında daha farklı şeyler kurmasını istemedim erkekleri biliyorsunuz herseyden nem kapar lar ve bu konularda bilgisi olmadığı için konuyu farklı yerlere çekmesine cekindim
Haklısınız, söylememekle iyi yapmışsınız, maalesef toplum bazı tabuları aşamadı, doktorunuz bir zarar gelmediğinin garantisini verdiyse korkmayın, sanırım ameliyat sonrası rutin bir kontrole gideceksinizdir, o zaman yeniden doktorunuzla görüşür sağlıklı bir bilgi alırsınız.
Geçmiş olsun.

Bekaret bir semboldür , bir zardan akacak kan değil.
Bekaretin bozulabilmesi için teorik olarak cinsellik yaşamak gerekir...

Bazı insanlar (mesela kuzenim) kızlık zarı doğuştan olmadan doğuyorlar. Bu insanlar bakire değiller mi ?

2 damla kanın peşine düşmüş konu açmışsın bir de, ne deyim.

Ayrıca sana "Nerde lan kaaan ? " diyebilecek potansiyeli olan bi adamla da evlenmemeni tavsiye ederim.

Ayrıca ilk okul çocukları bile artık kızlık zarının 2 cm geride olduğunu biliyor. Eğer şişliğin 2 cmden fazla zorluyorsa sana göre bekaretini(!) kaybetmiş olabilirsin.

Bunu da biz ne bilelim arkadaşım ?
Bir jinekologa görün.

Allah senden bin kere razi olsun insanları genel vicdanina bırakıyorum ben hassas olduğum konuyu neden burda açıyorum rahatlayim diye günüm cogunu zaten ağlayarak ve korkarak üzülerek geçiriyorum .
Ilk olarak gecmis olsun. Bence burada kimse yardim edemez Doktora görünmen lazim. Bence kendini bu kadar harap etmen cok üzücü. Dügün gecesi eyvah kan gelmeyecek korkusuyla yasamak ve evlenecegin adamin sana "güvenmemesi" üzücü. Ayrica herkeske ilk seferinde kan gelmiyor. Doktora gitmeni tavsiye ederim.

Canım benim sayfa sayfa okumadım ama malum bölgeden ameliyat olan biri olarak önce çişini rahat yapabilme durumunu hallet. Dünyadaki en önemli şey tuvaletini rahat yapabilmek. İçerde bir operasyon olmadıysa zara da bi zarar gelmez. Onu kafana takma. Neden şişme var hemen yarın ara doktorunu belki enfeksiyon fln almışsındır...

Diğer arkadaşların yazıdğı gibi bekaret zardan ibaret değil bşy olmamıştır içini ferah tut canım haa olduysa da zaten yine bakiresin cinselliik yaşamamışsın ki sen
İlk gece kana susamıs hayvan gibi olacak bir erkek olamaman gerek zaten
Bu olay olmasa da ilk gece kanaman gelemeyebilirdi sonradan gelip o görmeyebilirdi bunu da mı sorun edeceksin

Merhaba arkadaşlar bugün ameliyatının 3 günü ve inanılmaz derecede ağrı var ve yuruyeniyorum pisi olmuş gibi bacaklarını kapatamiyorum Ödem desen fazlasila boncuk gibi sislikler var ve deligimin orda iki adet şişlik var deligin kapatıyor korkuyorum bakireyim bir zarar gelir diye allah rizari için yardım edin bu korkula nasıl durak bilmiyorum?
cok gecmıs olsun ama ne amelıyatı oldun kı ödem oldu

Yaa cok tuhaf insanlar var sizin icin onemli olmayan bisey baskasinin hayatini etkileye bilir dusunce ozgurlugu diye bisey var niye dalga geciyosunuz anlamiyorum evlenecegi insan icin onemli bi konuymus korkusunu dile getirmis sizin esleriniz onemsememis sizler o yapida insanlarla evlenmissiniz zar olayinin size gore mantiksiz oldugunu dile getirmeniz neysede dalga gecmek nedir ya estetik olarak rahatsiz olmus goruntuden ameliyat olmus size ne ki kiz korkusunu dile getirip yardim istemis ya yorum yapmayin yada bos bos lak lak yapmayin buraya insanlar sikintilarini dile getirmek icin uye densiz yorumlarinizi her konuda alay kabiliyetinizi kendinize saklayin burasi kimle nasil dalga gecilir diye olustulurmus bi form deyil cok istiyorsaniz kendi kisiliklerinizle dalga gecin cok komik gorunuyorsunuz

Insan konu acmaya korkuyo ya herseyle dalga geciyosunuz yardim istedigi insanlarin bi zihniyete sahip olmasi uzuyo insani kime neyi anlatiyorum diyor insan !konu sahibi iciniz rahat olsun zar oyle ameliyatla bozulabilecek bisey deyil disardan mudahale ile bozulmaz gene de sen icim rahat olsun diyorsan doktoruna bi danis istersen

Back
X