- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenErtesi gün hapi diye bir sey duymadiniz mi?
Ertesi gün hapi diye bir sey duymadiniz mi?
Bir kaç gün önce ilişkiye girip nasıl hemen mide bulantısı evresine atlayabildiniz ben anlayamadım? Psikolojiktir o.
Benim bile daha vaktim var mide bulantısı için.
Bebeğiniz emmediğine göre ertesi gün hapı alabilirdiniz.
Al bendende okadar
Dizilerdeki gibi 1 bölümde baş dönmesi mide bulantısı bayılma hep gülmüşümdür buna
Nasıl yani sabun mantar? Ben bekarım hijyen açısından hep o intim jellerle yıkıyorum. Yoksa da lavantalı sabun vs. Mantarı onlar yapar mı ya:/3 gune bu belirtiler ortaya cikmaz ki. Boyle bi risk oldugunda vajinani bi sure suyla yika (sabun surme mantar olursun) spermler suyla temas edince ölüyormuş. Bide ertesi gun hapida kullanabilirsin prezervatif yirtilmasi ekstrem bi durum sonuçta
Sanki aldatma sahnesine şahit oldun da kimselere diyemiyorsun. Saçma sapan tripler
yapar tabi kullanmaNasıl yani sabun mantar? Ben bekarım hijyen açısından hep o intim jellerle yıkıyorum. Yoksa da lavantalı sabun vs. Mantarı onlar yapar mı ya:/
Tabi ya su dışındaki herşey çoğu bünyede mantar yapıyorNasıl yani sabun mantar? Ben bekarım hijyen açısından hep o intim jellerle yıkıyorum. Yoksa da lavantalı sabun vs. Mantarı onlar yapar mı ya:/
Nasıl yani sabun mantar? Ben bekarım hijyen açısından hep o intim jellerle yıkıyorum. Yoksa da lavantalı sabun vs. Mantarı onlar yapar mı ya:/