• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin nolur ben bu yükü taşıyamam

Bir kaç gün önce ilişkiye girip nasıl hemen mide bulantısı evresine atlayabildiniz ben anlayamadım? Psikolojiktir o.

Benim bile daha vaktim var mide bulantısı için.

Bebeğiniz emmediğine göre ertesi gün hapı alabilirdiniz.

Al bendende okadar
Dizilerdeki gibi 1 bölümde baş dönmesi mide bulantısı bayılma hep gülmüşümdür buna

3 gune bu belirtiler ortaya cikmaz ki. Boyle bi risk oldugunda vajinani bi sure suyla yika (sabun surme mantar olursun) spermler suyla temas edince ölüyormuş. Bide ertesi gun hapida kullanabilirsin prezervatif yirtilmasi ekstrem bi durum sonuçta

3 gune bu belirtiler ortaya cikmaz ki. Boyle bi risk oldugunda vajinani bi sure suyla yika (sabun surme mantar olursun) spermler suyla temas edince ölüyormuş. Bide ertesi gun hapida kullanabilirsin prezervatif yirtilmasi ekstrem bi durum sonuçta
Nasıl yani sabun mantar? Ben bekarım hijyen açısından hep o intim jellerle yıkıyorum. Yoksa da lavantalı sabun vs. Mantarı onlar yapar mı ya:/

Kasti açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum . Ciddi gelmedi.

Değilse bile oluyor böyle konular ve buranın en sinir bozucu ve en saçma konusu.

Buradan nasıl tahminde bulunabilir , bulunursa ne olacak ? Online gebelik testi diye bir bölüm açalım burada ..

Nasıl yani sabun mantar? Ben bekarım hijyen açısından hep o intim jellerle yıkıyorum. Yoksa da lavantalı sabun vs. Mantarı onlar yapar mı ya:/

Şöyle soyleyeyim ben bu yuzden mantar oldum. Dr jellerin, sabunlarin vajinadaki ph dengesini bozdugunu sadece suyla temizleyip iyice kurulamam gerektigini soyledi.

Back
X