Adamda bi manyak anacım ,2 yıl olmuş ne diye silmez ki ,kızın derdi ne hem ,boşver bırak bişey yapamaz,ex aşkınoı tanıyan sensin ,sildim dediğine inanıp inanmamak senin bileceğin iş ,güvenillir biri ise silmiştir.
Bu konuyu nerde açıcağımı bilemedim kusura bakmayın yanlış olduysa
eski sevgilimle 3 yıl beraberdik ve beraber çekindiğimiz bazı özel resimlerimiz vardı bel üstü fakat üstümde sadece iç çamaşırım.. Sözlenmişdik çok yakındık şeytana uydum. ayrılalı 2 sene falan oldu ve yeni sevgilisi bunun telefonunda o resimleri bulmuş kendisine atmış bana mesaj attı seni bitircem babana atıcam resimleri diye çok korkuyorum gidip şikayet etsem ceza falan alır mı. eski sevgilim sildirdim resmleri dedi kızda onunla bidaha konusursan kötü olur bu son sansın dedi. sizde de silmişmidir ?
ayrılmışsınız derdi neymiş ya, valla bilmiyorum bu tiplere pek belli olmaz, şikayet edersende hepten dallanıp budaklanır herşey, öğrenmeyecekleri varsa bile öğrenir ailen
Yapman gereken önce çocukla konuşup sildirmek ve bundan emin olmak ,kar etmez ise kızı ara ki numarası varsa ,seninle irtibat kurduğuna göre vardır,kendinden emin konuş hatta biraz çirkefçe konuş ,kızım biz ayrılalı 2 yıl oldu ,işim olmaz daha benim senin sevgilinle ,benimde sevgillim var filan de ,pasif olma ,rica filan etme ,o fotoları sil bir an önce ne sen üzül nede ben de ,tırsar bence.
Aile büyüklerinden güvendiğin birine söyle sonra da git şikayet et önemli konular bunlar evlenirken sıkıntı çıkarır sana. Bide korktuğunu belli etme
kızın gözü dönmüşdü dinlemiyoki telefonumuda açmıyo. Çocuk sildirdim merak etme dedi ama kız mesaj attı konusdugunuzu görürsem bitiririm seni bu son şansın diye
ailene söyliyceğini sanmıyorum kızın bu durumu. sevgilileri tarafından aldatıldığını düşünen kızlar öteki kızı ailesine tehtid etmez muhtemelen ya kızla uğraşır ya sevgilisiyle. aileni arayıp benim sevgilimi elimden çaldı diye ciyaklıycağını sanmıyorum çok komik bi durum olurdu bu. kızla düzgünce konuş çok eskiden olduğunu falan söyle bu durumun yeminler falan et belki inanır, elinde o tofoğraflar hala varsa da silmesini rica et. olmuş bitmiş bu durum için çirkefleşmesin, fotolar hala duruyorsa bu sevgilisinin suçu.Bu konuyu nerde açıcağımı bilemedim kusura bakmayın yanlış olduysa
eski sevgilimle 3 yıl beraberdik ve beraber çekindiğimiz bazı özel resimlerimiz vardı bel üstü fakat üstümde sadece iç çamaşırım.. Sözlenmişdik çok yakındık şeytana uydum. ayrılalı 2 sene falan oldu ve yeni sevgilisi bunun telefonunda o resimleri bulmuş kendisine atmış bana mesaj attı seni bitircem babana atıcam resimleri diye çok korkuyorum gidip şikayet etsem ceza falan alır mı. eski sevgilim sildirdim resmleri dedi kızda onunla bidaha konusursan kötü olur bu son sansın dedi. sizde de silmişmidir ?
Madem öyle diyor ,sende konuşma çocukla bir daha ,madem son şansın demiş ,seni pasif gördü bence ,arama kızı filanda ,bak tutuştu demesin ,umursamıyormuş gibi davran.
ailene söyliyceğini sanmıyorum kızın bu durumu. sevgilileri tarafından aldatıldığını düşünen kızlar öteki kızı ailesine tehtid etmez muhtemelen ya kızla uğraşır ya sevgilisiyle. aileni arayıp benim sevgilimi elimden çaldı diye ciyaklıycağını sanmıyorum çok komik bi durum olurdu bu. kızla düzgünce konuş çok eskiden olduğunu falan söyle bu durumun yeminler falan et belki inanır, elinde o tofoğraflar hala varsa da silmesini rica et. olmuş bitmiş bu durum için çirkefleşmesin, fotolar hala duruyorsa bu sevgilisinin suçu.
Ben de senin ailene çok rahat ulasirim emin ol dersin olur biter. Korkuyor gibi görünme. .
Şikayet etmenin bi faydası oldugunu bilsem gidip hemen şikayet ederdim
benim elimde tehdit etcek bi malzeme yokki
Ben olsam şikayeti basardım. Ailem de öğrenirse öğrensin. Eski sevgilin ne yemeye onları saklamış onu da anlamadım. Belki de ailmişlerdir ama kız sana göz dağı vermek için konuşuyordur. Boş veer. Korktuğunu belli etme. Ben olsam saldırırım. Sevgilisine sahip çıksın fotoğrafları barındıran o!
Seni tehdit ettigi mesajlar var. Ve belki ailesi sevgili olaylarina cok karsidir. Bunlari kullanırsın koz olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?