Nolur yardım edin tehdit ediliyorum

Fotoğrafların ayrıntılarından hangi gün ve saat çekildiğini görebilirler.Kız tekrar sizi rahatsız ederse bakmasını söyleyin.
Ayrıca ne çok çirkef olun ne de pasif.

hiç kimse durduk yere seni bitircem demez. ilişkilerine mi bulaştın ?

Çocukla aman diyim iletişim kurma... Kiz dediğini yapar falan basina bela alma..

Direkt kiza ulasmanin yolunu bul buluş anlat ve mağdur olduğunu iki yildir silmedigini ve neden silmediği konusunda korktuğunu söyle yardim etmesini iste..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslarima katiliyorum
kesinlikle korktugunuzu belli etmeyin ve gelen hicbir mesaji son aramayi silmeyin
arayin ex askinizi ve deyin ki

bak ben artik bu kizdan bunaldim ve eski gunlerin hatirina cirkeflesmek istemiyorum... Bu kizla oldugun icin sana acidigimdan senle iki arkadas gibi konusuyorum ... bir daha boyle tehdit alirsam sikayyete bulunurum is dallanir budaklanir ailem sulalem karisir isin icine rezil olmaktan ileriye gitmez bu durum... bende ailemin kiziyim sahipsiz degilim gel bi yolunu bul bu konu kapansin... bir daha da gorusmeyelim sen sag ben selamet....

bas tehditi cik uste ezdirme kendini
onun elinde fotolar varsa seninde arkanda koskoca savcilik var ... basarsin sikayetini bida onlar dusunsun .....

once siz dik durmalisiniz korkmadiginizi her ikisinede belli etmeliydiniz. siz kendinizi boyle cekinerek onlara malzeme veriyorsunuz yasanmis bitmis. sevdiginle hatalida olsaniz yasanmisin arkasinda durmalisiniz. simdiden sonra tepki vermeyin ki cekinmediginizi dusunsunler birdahada eski sevgilinizlede iletisim kurmayin onun zayifliginin sonuclari bu duruma getirmis sonucta.

Bu tehdit değil şantaj suçuna girer ve tehditten daha ağırdir cezası. Attığı mesaji sakin silme. Savcılığa git iki satır dilekçe yaz. Kayıtlı mesajı delil göstermen yeterli. Perişan ederler onu savcılıkta şikayetten vaz geçmezsen kesin dava açılır

erkeklere bu kadar güvenip böyle resim çekilmek en başta hatan ama artık yapcak bişe yok sen kıza ulaş ve eski olduklarını artk sevgilinle alakası olmadıgı fln söyle onu ikna et sanırım kız kıskanmış biraz

canım hiç korkma bence bişey yapamaz sadece göz dağı veriyor sana sende konusma eski sevgilinle onada söyle oda yazmasın sana

Anlam veremediğim tek yer iç çamaşırlı foto hangi amaçla çekindiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…