- Konu Sahibi Meditrina_
-
Evet yarin ozele gidicem insallah hersy yolundadirBaska doktorada gorunebilirsin ozel hastanelerde daha iyi ilgileniyorlar
Korkma,aglama iyi dusun iyi olsunEvet yarin ozele gidicem insallah hersy yolundadir
Canim ben kan testi yapmamistim hic idrarla ogrendim snra pazartesi ozelde randevu aldim gider direkt muayene olurum diye. Ama lekelenmem olunca acile gittim ve betaya bakip dis gebelik olabilir 2 gun sonra tekrar bak dediler ben de korktum. Operasyon gerekiyormus bide dis gebelikdeMerhaba canım,
Bundan önceki testin ne zamandı ve değerin kaçtı?
Normalde iki günde bir yaklaşık iki katına çıkması gerekir.
Bende dış gebelik yaşadımzor bir süreç, Allah sanada kimseye de yaşatmasın.
Stres yapma belki geç döllenmedir. Şu an yapacağın şey iki gün sonra bir daha test yaptırman.
Umarım herşey yolunda gider.
İnsallah cnim cok sagolKorkma,aglama iyi dusun iyi olsun
İnsallah teshis yanlistirKizimdada ayni dis gebelik demislerdi simdi tekrar bamileyim simdide alttan bakti bide ozel hastane nasil izin verdim bilmiyirum gebelik bozulmus falan dedi sonra kana bakti aa daha kucukmus dedi once kana bakmasi gerekirken o alltan bakti once dikkat etmek gerekiyor.
Onun icin bir doktora bagimli kalma uzulme kizimdada dis gebelik almamiz lazim yoksa anne ölur falan demislerdi inanma fazla arastir doktorlar hastayla degil koyacagi teshisle ilgileniyor ve yanlis cikiyor hastayi dinlemeden etmeden
Gec dollenme olabilir yani bebek daha yeni olabilir kucuktur korkmaİnsallah cnim cok sagol
İnsallah teshis yanlistir
Canim ben kan testi yapmamistim hic idrarla ogrendim snra pazartesi ozelde randevu aldim gider direkt muayene olurum diye. Ama lekelenmem olunca acile gittim ve betaya bakip dis gebelik olabilir 2 gun sonra tekrar bak dediler ben de korktum. Operasyon gerekiyormus bide dis gebelikdebebegime mi uzuleyim dis gebelik olduguna mi bilemedim cok kotuum
İnsallah kotu bisi cikmazDaha çok erken böyle düşünmek için. Anladığım kadarıyla gebeliğin daha yeni. Kendi kendine kuruntu yapma. Dur bakalım.
Kafana takma dinlen, iki gün sonra test yaptırınca anlaşılır az çok.
Evet bazen operasyon gerekebiliyor ama ben operasyonsuz atlattım çok şükür. Doktorumun takibiyle sıkıntı yaşamadım.
Tabiki soylesinler ama ben dr a uzgun ifadeyle dis gebelik di mi dedigimde maalesef deyip basini salladi. Ben bunun ustune yikildim. Bikac dr bakti biri dis gebelik olabilir dedi biri emin gibi basini salladi benden imza aldi eger bi sorun olursa sorumlulugu aliyorum diye falan tedirgin oldumSize tanı koyulmamış ki takip edelim demişler.doktorların onu söylemesi gerek yoksa dış gebelik oldugunda aileleri önceden bilgilendirmeyince çok yıkım yaşıyorlar.doktorlar hemen moral bozuyor diyen arkadaslar olmuş hersey güzel diyip iki gün sonra kutlamalardan sonra mı söylesinler.her ihtimali söylesinler ki aikeler bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?