nolur yardım edin : (

asla aılenın dedıklerını 2. plana atma onlar bırsey dıyorsa ınankı bıldıklerınden tecrubelerınden soylerler dedıklerı cıkar. pişman olacagın bır karar verme...
babanla konusmanı ve dedıklerını dıkkate almanı tavsıye ederım...

tamam haklısınız aileler en iyisini bilirde.. arkadasın babası kürt diye o insanı dışlarsa ben burda ailem diye onların her dediğini kabul edememki.. her zaman doğru olanı yapmalıyım.. illa aileler her zaman en doğrusunu bilecek diye birşey yok..

canım seni çok ii anlıyorum..bnde 18 yaşımı yeni doldurmstum...benim sevgilimde kürt ...insan kürtmüş yada bşka bi ırkmış onu düşünmyo zaten..sadece aile ne der die yiyp bitiryo kndini...

ilerde ne olur aileme nasıl sölerim istemzlerse ne yaparım...benm şua 4 yıl oldu...sana tek önerim bunları düşünme şimdiden zamana bırak aşkını yaşa..ben çok taktım ve bunu sevgilimede

yasıttım ve gerçekten hiç hoş olmuyo ilişkini yasayamıyosun...şimdi artık düşünmyorum zamana braktım daha önümüzde kocamn bi yol var ne olcagını kimse bilemez o yüzden takmamaya

çalış aşknı sevgini yaşa doya doya:16::16:

Ailen kabul etmezse sen ayrılmaya dünden razı gibisin ama. Şimdiden ayrılayım mı filan demen garip. Bence bu durum babanın ne düşüneceği değil senin düşüncelerin. Çünkü senin umrunda olmasa bi şekilde devam ederiz derdin. Senin içine sinmemiş ilişki. O yüzden şimdiden ayrıl çünkü bu bakış açısıyla en ufak bir olayda zaten kimliklerimiz farklıydı dersin. :30:

Back
X