Çocuk Hastalıkları Nolur yardim edin ??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

abcde90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
676
209
53
dogumuma 1ay kala suyum tukendigi icin erken dogum yaptim sezeryanla Allah a sukur bebegim iyi oldugu icin kuveze katilmadi simdi 20gunluk goz cevresinde hafif mavilikler var boyle mavi mor karisik gibi dun dr a gittik hirilti sikayetiyle okyanus suyu verdi bu goz cevresinide soyledim bise demedi niye boyle oluyor ayni durumu yasayan var mi gunlerdir uyku uyuyamiyorum yardim edin :(((

doktor bişey olsaydı söylerdi ama siz yinede başka bi doktora gösterin içiniz rahat etsin.

hayırlı olsun evladınız :)

dogumuma 1ay kala suyum tukendigi icin erken dogum yaptim sezeryanla Allah a sukur bebegim iyi oldugu icin kuveze katilmadi simdi 20gunluk goz cevresinde hafif mavilikler var boyle mavi mor karisik gibi dun dr a gittik hirilti sikayetiyle okyanus suyu verdi bu goz cevresinide soyledim bise demedi niye boyle oluyor ayni durumu yasayan var mi gunlerdir uyku uyuyamiyorum yardim edin :KK43:((

Canım anladığım kadarı ile doktor tatmin edememiş seni. Haklısın bilmek istiyorsun sen de. Arzu edersen sana benim kızımın doktorunu önerebilirim.Bu konuda çok iyidir.

Back
X