- Konu Sahibi zamansadece
-
Aslında problemi bende de olan bir problembebeklinick konuyu hortlatmışlar bende yeni sandım naptı acaba atlattımı bu durumu bebesi büyümüştür.
Allah beni yanina alacak ibaresi dogru bir ibare degil, Rabbimiz mekanlardan munezzehtir. Ölüm haktir, suphesiz ki her canli ölümü tadacak ama, sizinkisi maalesef vesvese. Seytana kulak vermeyin yoksa daha beter olursunuz.5 aylık bir bebegim var ve inanılmaz ölüm korkusu basladı hiçbiseyden keyif alamıorum bebegime baktıkca gözlerim doluyor onu cok seviyorum ve acıyorum arkamda birakmaktan korkuorum daha cok küçük bana gülücükler atıo içim parçalanıo sürekli biseyleri kafama takıyorum sıra buna geldi normalde de cok takıntılı bir insanım namaz kılıyorum kuran okumaya calışıyorum ama okudukca iyi olmam gereken yerde psikolojim bozuldu allahım beni yanına alıcak sanki ben suan ölmek istemiyorum bu nası bir psikoloji ne yapıcagımı sasırdım hem ölümden korkuorum bilinmezlikten hemde bebegime cok üzülüorummmm
Kaygı bozukluğu yaşıyor olabilirsiniz. Profesyonel destek almanızı öneririm.5 aylık bir bebegim var ve inanılmaz ölüm korkusu basladı hiçbiseyden keyif alamıorum bebegime baktıkca gözlerim doluyor onu cok seviyorum ve acıyorum arkamda birakmaktan korkuorum daha cok küçük bana gülücükler atıo içim parçalanıo sürekli biseyleri kafama takıyorum sıra buna geldi normalde de cok takıntılı bir insanım namaz kılıyorum kuran okumaya calışıyorum ama okudukca iyi olmam gereken yerde psikolojim bozuldu allahım beni yanına alıcak sanki ben suan ölmek istemiyorum bu nası bir psikoloji ne yapıcagımı sasırdım hem ölümden korkuorum bilinmezlikten hemde bebegime cok üzülüorummmm
Neden tıbbi degerlendirme yapmak yerineAllah beni yanina alacak ibaresi dogru bir ibare degil, Rabbimiz mekanlardan munezzehtir. Ölüm haktir, suphesiz ki her canli ölümü tadacak ama, sizinkisi maalesef vesvese. Seytana kulak vermeyin yoksa daha beter olursunuz.
Inancli ve bu konuda bilgili biri olarak yorum yaptim. Tipta isminin baska birsey olmasi, vesvese gerçeğini degistiremez. Dini konular size bu kadar rahatsizlik vermemeli eger ateist degilseniz.Neden tıbbi degerlendirme yapmak yerine
Şeytana uymak helak olmak beter olmak
Münezzeh
Hak
Vesvese bu konulara giriyorsunuz ?
Not ateist değilim harala gurele kılıçları kuşanmayin da
Durduk yere neden öleceksin? Yani insanlar kanseri atlatiyor senin bu evhamin anca seni yer bitirir.Hepimiz evlatlarimizi cok seviyoruz.Kendini rahat birak kimseye hic birsey olmaz.5 aylık bir bebegim var ve inanılmaz ölüm korkusu basladı hiçbiseyden keyif alamıorum bebegime baktıkca gözlerim doluyor onu cok seviyorum ve acıyorum arkamda birakmaktan korkuorum daha cok küçük bana gülücükler atıo içim parçalanıo sürekli biseyleri kafama takıyorum sıra buna geldi normalde de cok takıntılı bir insanım namaz kılıyorum kuran okumaya calışıyorum ama okudukca iyi olmam gereken yerde psikolojim bozuldu allahım beni yanına alıcak sanki ben suan ölmek istemiyorum bu nası bir psikoloji ne yapıcagımı sasırdım hem ölümden korkuorum bilinmezlikten hemde bebegime cok üzülüorummmm
Bebeğiniz kaç aylık ?Çok merak ettim nasıl oldunuz , bende aynı durumdayım şu an .
Bende aynı senin gibi oldum çocuğum 2 aylık 19 günlük bende aynı korku var
Canım lohusa kafası bu. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Annemle kardeşime "bana bişey olursa kızım size emanet"demiştim. Yolda araba çarpacak ölecem diye çok korkardım, kızım napar bensiz derdim.5 aylık bir bebegim var ve inanılmaz ölüm korkusu basladı hiçbiseyden keyif alamıorum bebegime baktıkca gözlerim doluyor onu cok seviyorum ve acıyorum arkamda birakmaktan korkuorum daha cok küçük bana gülücükler atıo içim parçalanıo sürekli biseyleri kafama takıyorum sıra buna geldi normalde de cok takıntılı bir insanım namaz kılıyorum kuran okumaya calışıyorum ama okudukca iyi olmam gereken yerde psikolojim bozuldu allahım beni yanına alıcak sanki ben suan ölmek istemiyorum bu nası bir psikoloji ne yapıcagımı sasırdım hem ölümden korkuorum bilinmezlikten hemde bebegime cok üzülüorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?