7 haftalık gebeyim. son zamanlarda kahverengi lekelenmem başlamıştı. bir kaç gündür de siyah çamurumsu akıntım oluyor? Yaşayanlar varsa n'olur yardım edin. neden böyle olabilir? (bu arada doktorum düşük riski var, çok önemli değil dedi ama son bir kaç gündür arttı. progesteron da kullanıyorum ama fayda etmiyor gibi
Canim seni endiselendirmek istemem ama bundan onceki gebeligimde benimde ufak ufak baslayip gittikce miktari artan ve koyulasan bi akintidan sonra ciddi kanamayla maalesef bebegimi kaybettim dusuk riskinde varmis bence bi dr ye git mutlaka.cok gecmis olsun umarim hersey yolunda gider
Canim hamilesin seni gercekten korkutmak istemiyorum ama benim bir iki kere tuvalet kayidina bulasan cok cok az dikkatli bakinca gorulcek Kadar pembemsi bir akinti oldu sonra camasirim batiran koyu bir renge donustu nerdeyse kahverengi diyebilirim bir iki gun sonrada resmen adet kanamasi gibi oldu sonrasi malum zaten dusuk baslamisti bence ihmal etme biran once dr ye git arkadasin dedigi gibi belki bir igne yada baska bisey verirler
benim doktor iğne falan vermiyor. biraz baştan savıyor gibi. sadece rahim içi kanaman var, çok önemli bişey değil dedi. sonraki gittiğimde düşük riskin var sıkma canını dedi. yarın gene kontrolüm var ama son günlerde çamurumsu akıntılar canımı sıktı. bir de zaman zaman çok minik parçalar çıkıyor. acaba bebeğimi mi düşürüyorum diyorum korkuyorum işte. şu an 7. haftamdayım ama bebeği ultrasonda da göremedik sadece güzel bir kese var diyo doktor.
benim doktor iğne falan vermiyor. biraz baştan savıyor gibi. sadece rahim içi kanaman var, çok önemli bişey değil dedi. sonraki gittiğimde düşük riskin var sıkma canını dedi. yarın gene kontrolüm var ama son günlerde çamurumsu akıntılar canımı sıktı. bir de zaman zaman çok minik parçalar çıkıyor. acaba bebeğimi mi düşürüyorum diyorum korkuyorum işte. şu an 7. haftamdayım ama bebeği ultrasonda da göremedik sadece güzel bir kese var diyo doktor.
Aynen benimde oyleydi baska bi dra daha git istersen
bugün de gideceğim aynı doktora ama söyledikleri ikna edici gelmezse başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. zaten çocuğu da göremedik daha çok endişeleniyorum. ultrasondan ultrasona farklılık olabilir diyorlar. belki başka bir doktorda çocuğu da görebilirim:18: