- 28 Ekim 2016
- 36
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi myrabbitmylowe
-
Deme öyle mutluyduk biz.Benim çenem yüzümden böyle oldu.Nasıl büyüyecegimBüyümekle ise basla
Ve gideni getirmeye calisma hayir gelmez
Ben kararlıyım degişicem ama2-3 ay değişmiş gibi olursunuz ama sonra yine eskiye devam, kendimden biliyorum
Yok okucam cidden.Hatta kitabı alayım resmini atıcam ona.Bak okumaya basladim dicem.Anlasin degismeye basladigimi.İyi bisey mi arama demesi.lutfen yalni birak falan dedi.Bu arada kendime de cok bakicam.O da uzuluyo.gercekten degismem lazimgerçektende otur oku suç ve ceza yı.adam yeterki beni arama muhabbeti yapmış.her aramak istediğinde burada bize yaz bizimle sohbet et ama onu arama
Çok kiskancim.Çok konusuyorum ve bos konusuyorum galiba.Bazen sacmaliyorum.Onun ustune çok dustum.Nerdesin napiyosun.Bi de arkadaslari hakkinda senin parani yiyolar demistim.Buna da kizdiHangi konuda sıkıp bunalttın yani hangi yönünü değiştirmek istediğini anlayamadım.
Mesela diyo ki.Sen fesatsin,kiskancsin,bos konusuyon,gevezesin.Cok sktim cok ustune gittim.Benle çok mutluydu yaa cok.Bana büyü falan dedi.Olgun ol dediAranizdaki sorun ne tam olarak napiyosumpnda sen onun gozune o kadar batiyo mesela canim
Bana sana arada sarki falan atarim yalniz birak dedi.Zaten uc hafta yazmadim bi tek dun yazdim.Simdiki erkekler bunaltilmaya gelmiyo zaten rahat birakcan onlara gore sende gayet ilk tanistigin gibi davran kiskanc takilma ters konusma o konusmadikca bisey konusma sen konu acma konusmak icin bosver niye ustune dusuyosun ne kadar dusersen o kadar cabuk kacar elinden
Adam beni arama demiş.Siz hala fotograf atıcam derdindesiniz.Sıkıntı kendinize bakmanız da değil zaten.Sevgilinizin üzüldüğünü de sanmıyorum rahatlamıştır.Yok okucam cidden.Hatta kitabı alayım resmini atıcam ona.Bak okumaya basladim dicem.Anlasin degismeye basladigimi.İyi bisey mi arama demesi.lutfen yalni birak falan dedi.Bu arada kendime de cok bakicam.O da uzuluyo.gercekten degismem lazim
Ben 25 o 26.psikolojim bozuk benim.Nolur uzak dur.mesaj attim gene delik deşik ettin beni falan dedi dün.Zaman yazdi en son.Sonra iki saat sonra sarki atti banaKac yasindasin sen ve erkek arkadasin
Evet 25im.Ben tamamen bitmesinden korkuyorum ama.Kendimi degistircem dedim.Hergun icki falan iciyo artik saldi kendiniAdam beni arama demiş.Siz hala fotograf atıcam derdindesiniz.Sıkıntı kendinize bakmanız da değil zaten.Sevgilinizin üzüldüğünü de sanmıyorum rahatlamıştır.
Aşkta gurur olmaz sözüne hiç inanmıyorum gayet olur.Gördüğüm kadarıyla erkekler zaten sizin gibi pervane olan kadınlardan pek hoşlanmıyorlar.Ve inanın hiç hoş durmuyor karşıdan da.Bence onu bi daha aramayın derim size.
Gerçekten 25 yaşında mısınız bi de merak ettim?
Suan ara verdik gibi bisey oluyo iste.Bi sure rahat birakmami istiyo.cok yorulmuaO ne bicim iliski ben sana arada sarki atarim peki arada ne halt yediginde aticak mi sana birak hic yazma bile oyle iliski olmaz sen hic yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?